Κυριακή 23 Μαΐου 2010

3ος Αγώνας Κατάταξης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ 1-2

Η Αρόη κατάφερε να παρει το τρίποντο απέναντι στην Αιγείρα χάρις στα τέρματα των Μπαρδούση και Ρουπακιώτη στο 22' και 75' αντίστοιχα ενω η Αιγείρα η οποία ήταν καλύτερη καθ'ολη την διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερ να μειώσει στο 85' ενω είχε χάσει σημαντικές ευκαρίες τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία του Κοντίνου στο 55' με τον Γεράκο να πραγματοποιεί σωτήρια διπλή απέκρουση,ενώ στο 78' ο ίδιος παίχτης είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.


Παραλειπόμενα...

*Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αγωνιστικός χωρος του γηπέδου των Καμαρών ήταν σε άθλια κατάσταση,ενώ δεν έλλειψαν και οι μικροτραυματισμοί παιχτών και των δυο ομάδων εξαιτίας της ανωμαλότητας του γηπέδου.
*Το παιχνίδι ξεκίνησε με 10' καθυστέρηση και αυτό γιατί οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν στις 17:15!!! καθώς όπως ισχυρίστηκαν οι άνθρωποι του γηπέδου των Καμάρων δεν είχαν ενημερωθεί για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα απο την ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ.


Οι Συνθέσεις...

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ:Τσαπικούνης,Φώλιας,Τσαούσης,Λυμπερόπουλος,Πολύζος,
Κουβαράς,Τσεκούρας,Μπαντούνας,Κοντίνος,Πολύζος,Ροβήλος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ:Γεράκος, Νότης, Μαλεβίτης, Α. Δεπούντης, Ξυλιάς, Α. Μπαρδούσης, Καραϊσκος, Ρουπακιώτης, Σουλελές,Σπίρο, Σπ. Δεπούντης,

Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com