Κυριακή 16 Μαΐου 2010

A'Κατηγορία - 1ος Αγώνας Play-off : ΑΚΡΑΤΑ - ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΟΠΕΤΡΑΣ (3-0)


Ανοιξε η αυλαία σήμερα για τα play-off που οδηγούν στη Δ'Εθνική με τον Ικαρο Λακόπετρας να αντιμετωπίζει την Ακρατα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ,οπου η ομάδα της Ακράτας ήταν αυτή που πήρε το εισητήριο για την επόμενη φάση,καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 σε ένα μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι, όπου τα δυο πέναλντι στην αρχή κάθε μέρους και συγχρόνως η αποβολλή του Ν.Ιωάννου μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ,έκριναν κατα πολύ την έκβαση του αγώνα.Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων του Ικαρου για την διαιτησία του κ.Καραγκούνια,ενώ μετά την υπόδειξη του δεύτερου πέναλντι είχαμε ένταση στα "επίσημα" του γηπέδου ,με ανθρώπους του Ικαρου να τα "ψέλνουν" σε ανθρώπους της ένωσης και της επιτροπής διαιτησίας που βρίσκονταν εκεί.Η ομάδα της Ακράτας θα αντιμετωπίσει στην δεύτερη φάση την προσεχή Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο την ομάδα της Θύελλας ,ενώ ο νικητής της αναμέτρησης θα συναντήσει στον τελικό τον Τριταιϊκό.



Οι συνθέσεις...

Ικαρος Λακόπετρας: Γεωργακόπουλος, Κουτούλας (76'Γ. Νιφόρας), Μπεκίρης, Σπυρόπουλος (51'Κ. Ιωάννου), Ν. Ιωάννου, Χότζα, Νικολόπουλος, Σέρμπος, Π. Νιφόρας, Κωνσταντινόπουλος, Δ. Ιωάννου (62'Κόλλιας)

Ακράτα : Μούζος, Ζαππής, Τσούρας, Ζαφειρόπουλος (74'Φράγγος), Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Τριανταφύλλου, Μεντής, Λάππα (78'Ν. Χοτζαλάρι), Μητρόπουλος (71'λ.τ. Ταρανάς), Ανωγειάτης
Διατητής: Καραγκούνης
Βοηθοί: Μπαλτάς-Παπαδήμας
Κόκκινη: 8'Ν. Ιωάννου (απευθείας)
Κίτρινες: Σπυρόπουλος, Χότζα (Ίκαρος) - Μητρόπουλος, Μεντής (Ακράτα)


Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση(Δημήτρης Σαρρής)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com