Σάββατο 15 Μαΐου 2010

1ος Αγώνας Κατάταξης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΟΗ 1-1

ρεπορτάζ Δημήτρης Σαρρής


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Αρόη, στον πρώτο της σειράς αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Α1 Κατηγορία, που έληξε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο Προαστείου. Το ματς επιφύλαξε «χιτσκοκικό» φινάλε, καθώς η Αναγέννηση πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 95΄, με αποτέλεσμα να μείνει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή. Η Αρόη, για ακόμα μια φορά φέτος, «κλώτσησε την καρδάρα» στις καθυστερήσεις και δεν κατάφερε να κρατήσει την πολυπόθητη νίκη, που θα της έδινε σημαντικό προβάδισμα. Ο δυνατός άνεμος που φυσούσε στο Προάστειο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι οποίες «είχαν» από ένα ημίχρονο. Η ομάδα του Ψαθοπύργου ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 16΄, όταν ο Γεράκος απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ η Αρόη «απάντησε» στο 19΄ με απευθείας κόρνερ του Σπ. Δεπούντη, που βρήκε το κάθετο δοκάρι. Ο Σπ. Δεπούντης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ δύο λεπτά αργότερα (21΄) με εκπληκτική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στην πλάτη του Κολύβρα), δίνοντας το προβάδισμα (1-0) στην Αρόη. Στην επανάληψη η Αναγέννηση ήταν αυτή που είχε τον ευνοϊκό άνεμο και απείλησε την εστία του Γεράκου ουκ ολίγες φορές. Χαρακτηριστικές ήταν οι χαμένες ευκαιρίες με τους Καραμπούλα 48'(δοκάρι),Κυδωνιάτη 51΄, Κολύβρα 66΄, Παπαδόπουλο 85΄ και Μητρούλια 89΄. Η πίεση και οι προσπάθειες καρποφόρησαν στο 95΄ με προβολή του Κυδωνιάτη (μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολύβρα), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Αρόη τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 86΄ ο νεαρός Πλώτας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Αιγείρα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Γραμματικόπουλος (πολύ καλός), ο οποίος έδειξε συνολικά 12 κίτρινες κάρτες, 10 στην Αρόη και δύο στην Αναγέννηση. Σωστοί και οι βοηθοί του Χριστόπουλος – Αυγέρης, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Χόρτης.

Οι Συνθέσεις...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Νούλας, Μητρούλιας, Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Ζάγκλας, Τόλιας (63΄ Μπάρας), Κολύβρας, Μανιάς, Χατζηβασιλείου (85΄ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (87΄ Τσιμπούκης).
ΑΡΟΗ: Γεράκος, Πλώτας, Νότης (77΄ Κουτροκόης), Μαλεβίτης (93΄ Λαζανάς), Α. Δεπούντης, Ξυλιάς, Σπίρο (62΄ Α. Μπαρσούσης), Καραϊσκος, Ρουπακιώτης, Σουλελές, Σπ. Δεπούντης.

Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση



• Την Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 5.30 μ.μ. στο γήπεδο Δημητρόπουλου, η Αναγέννηση Ψαθοπύργου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Αιγείρας, με διαιτητή τον Θανάση Μπόρτζαρη (Τσιμίκος – Κούτση) και 4ο τον Πασχάκη.
• Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην διαδικασία αυτή των μπαράζ κερδίζει απευθείας την παραμονή της στην Α1 Κατηγορία. Οι άλλες δύο θα συνεχίσουν στα πλέι-άουτ, μαζί με τον Φαραϊκό, ώστε να υποβιβαστεί μια από τις τρεις στην Β’ Κατηγορία.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1 1-1 1
Αρόη 1 1-1 1
Αιγείρα 0 0-0 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com