Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

1ος Αγώνας Play-Out Α1 Κατηγορίας: Θύελλα Αιγείρας - ΑΠΟ Αρόης (2-2)

Ολα Ανοιχτά...


Σε ένα γεμάτο παιχνίδι που τα είχε όλα φάσεις,χαμένες ευκαρίες, γκόλ,αποβολή και κυρίως αγωνία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου,Θύελλα Αιγείρας και Αρόη αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ,αφήνωντας ανοιχτούς λογαριασμούς σε ότι αφόρα την υπόθεση σωτηρία.Στο αγωνιστιστικό κομμάτι η Αιγείρα ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει πρώτη μόλις στο 8' με τον μικρό Καλέλη έπειτα απο ολέθριο διπλό λάθος στην άμυνα της Αρόης αρχικά με τον Μαλεβιτή και στην συνέχεια με τον Σακκάτο να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα απο την μικρή περιοχή τους,έτσι ο μικρός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία,δεν έχασε την ευκαρία να στείλει την μπάλια στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.Η απάντηση της Αρόης ήταν άμεση ,όταν στο 22' μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά του Σ.Δεπούντη ,ο Α.Μπαρδούσης με καρφωτή κεφαλιά απο το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανύμπορου  αντιδράσει Κυρίτση,κάνοντας το 1-1,το οποίο ήταν και το σκόρ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.Στην επανάληψη η Αρόη με τους ίδιους "δράστες " αυτή την φορά κατάφερε να προηγηθεί με πανομοιότυπο τρόπο,με τον Μπαρδούση να πετυχαίνει το δευτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση στο 65'.Ωστόσο απο το σημείο αυτό και μετά κυριάρχησε ένα επιθετικός μονόλογος των παιχτών της Αιγείρας και συνδυασμό με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δεπούντη,η πίεση στα καρέ του Γεράκου ήταν δεδομένη.Το γκόλ όμως της ισοφάρισης ήρθε στο 89' μετά απο εξαιρετική ενέργεια απο δεξιά του Κοντίνου ο οποίος πάσαρε παράλληλα στην εστία στον αμαρκάριστο Ροβήλο ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας της Αρόης και με δυνατό πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 



Φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής

Οι Συνθέσεις...

Θύελλα Αιγείρας:Κυρίτσης, Στ. Φωλιάς, Τσαούσης, Λυμπερόπουλος (86' Σωτηρόπουλος), Α. Πολύζος, Ροβίλος, Καλέλης, Κοντίνος, Μπαντούνας, Σταυρόπουλος, Ν. Φωλιάς (66' Κουβαράς). 
ΑΠΟ Αρόης: Γεράκος, Πλώττας (85' Λαζανάς), Κουτροκόης, Ξυλιάς (76' λ.τ. Κόντος), Καραίσκος, Σακάτος, Μαλεβίτης, Σουλελές, Ρουπακιώτης (68' Α. Δεπούντης), Α. Μπαρδούσης, Σ. Δεπούντης.


Η Βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Γκόλ

Βαθμολογία

ΑΠΟ Αρόης

1

2-2

1

Θύελλα Αιγείρας

1

2-2

1

Φαραϊκός ΑΟ

0

0-0

0

Επόμενος Αγώνας

  • Τετάρτη 2 Ιουνίου, Ωρα 19:00μμ

    Γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας",Φαραϊκός ΑΟ - Θύελλα Αιγείρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com