Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ Β΄ΦΑΣΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ...
Με σπασμένα φρένα τρέχει η Αναγέννηση καθώς πέρασε και από την ΄΄φωλιά΄΄ νικώντας τον Αετό Ρίου με 1-3 σήμερα το απόγευμα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Η Αναγέννηση ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας απέναντι έναν μαχητικότατο αντίπαλο και παρά του ότι έμεινε πάλι πίσω στο σκορ,έκανε την ολική ανατροπή  στο δεύτερο μέρος και πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ όπου θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 12.00 και θέλει αρκετή προσοχή..


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


16΄...ΓΚΟΛ!!...Ο Τάτσης θα βρεθεί δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή,ο Τσάκας δεν θα υπολογίσει σωστά θα τον ανατρέψει ,με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση.\
Την εκτέλεσει θα αναλάβει ο Ζέρβας και θα κάνει το 1-0.

26΄...Τεράστια ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο να αστοχεί εξ'επαφής μετά από ωραία προσπάθεια του Παλούκη.

34΄....Δυαντό σουτ του Γκάνια αλλά η μπάλα θα πάρει ύψος και θα περάσει άουτ.

51΄...ΓΚΟΛ!!...Ο Αθανασόπουλος θα κάνει ωραία σέντρα από τα αριστερά,ο ΄΄ΖΑΖΑ΄΄ Διαμαντόπουλος  θα πάρει την κεφαλιά και θα νικήσει τον 16 χρονο Αυγέρο για το 1-1.

61΄...Τεράστια ευκαιρία του Αβούρη μετά από επέλαση του Πιχλίνσκι από δεξιά,θα γίνει κάτοχός αλλά δεν θα βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.

71΄...ΓΚΟΛ!!...Κόρνερ του Αθανασόπουλου από τα αριστερά,η μπάλα θα πάει στο πίσω δοκάρι και ο Παλούκης θα πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ στην κίνηση.

88΄...ΓΚΟΛ!!...Ο Αθανασόπουλος θα βγει πάλι από αριστερά θα κάνει την σέντρα-σουτ,η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και θα καταλήξει στο αριστερό παραθυράκι του αντίπαλου γκολκίπερ για το 1-3.

90΄...Σφύριγμα της λήξης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ:
Τσάκας, Πιχλίνσκι, Αθανασόπουλος, Νταλαμάρας, Τσαμτσούρης, Αβούρης, Μεσσήνης (31′ Πελεκάνος – 80′ Μπουρνάκας), Παρίσης, Παλούκης, Γκανιάς (69′ Νάτσης), Διαμαντόπουλος.
MVP:
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

*Ένα γκολ και δύο ασίστ ο σημερινός απολογισμός του  αγώνα με τον ίδιο να δηλώνει ότι ΄΄επέστρεψε΄΄!!

**Πολύ καλό παιχνίδι στο κέντρο από Αβούρη και Παρίση με τον έναν να κόβει και τον άλλον να δημιουργεί.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:

*Ακόμα μία ανατροπή για το συγκρότημα του Βασίλη Φίλιππα που φαίνεται να το κάνει συνήθεια...

*Αν και καθημερινή ένα τοπικό ντέρμπι δεν θα περνούσε απαρατήρητο και προσέλκυσε αρκετό κόσμο δημιουργώντας μία ωραία ατμόσφαιρα.

*Μετά το παιχνίδι η ΄΄ μάχη΄΄ συνεχίστηκε και στις μπύρες με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν τα ΄΄πειράγματα΄΄ και να διδάσκουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό!!!

*Ευχαριστούμε την θύρα 6.5 του Αετού για την εξαιρετική ανακοίνωση και την προσφώνηση ως Γολιάθ και ομάδα που ανήκει στην Α κατηγορία!
Ωραία πράγματα και ερασιτεχνικά!! https://www.facebook.com/groups/1590248814556298/

*Θέλει ΄΄δουλίτσα΄΄ ακόμα η διαιτησία του Κου Ρουμπάνη...

*Δύο από τους ποιοτικότερους παίκτες του τοπικού Θανάσης Μπαλής και Διονύσης Στούπας παρακολούθησαν την ομάδα μαζί από τον πάγκο.

*Μαχητικότατος ο Αετός Ρίου έπαιξε πολύ πάθος αλλά όχι αντιαθλητικά!!


*Ο άγρυπνος φακός του psathopurgosfc.blogspot συνέλαβε ένα Αετόπουλο που δεν κρατιόταν!!!













































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com