Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

4η Αγωνιστική

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ...

Με το επιβλητικό 0-7 η Αναγέννηση Ψαθοπύργου επικράτησε του Απόλλωνα Εγλυκάδας νωρίτερα το απόγευμα και έκανε το 4Χ4 στο πρωτάθλημα,δείχνοντας ότι θα είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος.Οι παίκτες του Βασίλη Φίλιππα μπήκαν από την αρχή ΄΄φουριόζοι΄΄,πέτυχαν γρήγορα γκολ και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο έδειξαν ότι είναι ένα σύνολο για μεγάλα πράγματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός συνεχίστηκε και η Αναγέννηση έφτασε σε μία ευρεία νίκη και ίσως στην μεγαλύτερη της ιστορίας της από άποψη διαφοράς τερμάτων.
Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς έρχεται μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τον Αετό Ρίου αντίπαλο για τον θεσμό του Κυπέλλου την Τετάτρη 23/10 και την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


10΄...ΓΚΟΛ!!...Ο Πιχλίνσκι θα βγει από δεξιά,θα πάρει τις κόντρες,η μπάλα θα φτάσει στον Μεσσήνη και με τελικό αποδέκτη τον Παλούκη θα καταλήξει στο δεξί ΄΄παραθυράκι΄΄ του Παλαιοθόδωρου για το 0-1.

19΄...ΓΚΟΛ!!...Λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που θα εκμεταλλευτεί ο Διαμαντόπουλος και θα κάνει το 0-2.

32...Εντυπωσιακή επέμβαση του Τσάκα με τα πόδια σε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

44΄...ΓΚΟΛ!!...Αλλή μία εξαιρετική ενέργεια του Παλούκη που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

55΄...ΓΚΟΛ!!...Χατ τρικ για τον Νίκο Παλούκη με ένα άπιαστο ΄΄βολέ΄΄ στο γάμα της εστίας.

59΄...ΓΚΟΛ!!...Ο σκόρερ θα γίνει πασαδόρος και μετά από δική του εκτέλεση ο ΄΄Βίκινγκ΄΄ Τσαμτσούρης θα κάνει το 0-5 με κοντινή προβολή.


70΄...ΓΚΟΛ!!...Εξαιρετική κάθετη του Γκάνια στον Πελεκάνο Γ.,αυτός θα περάσει δίπλα στον Διαμαντόπουλο με τον έμπειρο φορ να κάνει το 0-6 σε μία φάση χάρμα ιδέσθαι.


79΄...ΓΚΟΛ!!...Κούρσα του Αθανασόπουλου από αριστερά που άφησε πίσω δυο αντιπάλους,σέντρα και ο νεοεισελθόντας Νάτσης θα πετύχει ένα εύκολο γκολ για το κερασάκι στην τούρτα και το 0-7.

90΄...Σφύριγμα της λήξης


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ:Τσάκας,Πιχλίνσκι( 57΄Μπουρνάκας),Αθανασόπουλος,Μεσσήνης,Τσαμτσούρης,Νταλαμάρας,Παρίσης( 52΄Πελεκάνος Γ),Γκάνιας,Αβούρης,Παλούκης(60΄Πελεκάνος Σ),Διαμαντόπουλος(67΄Νάτσης).

MVP:
ΠΑΛΟΥΚΗΣ
*Εξαιρετικός ο Νίκος Παλούκης ακόμα ένα παιχνίδι με τρία γκολ και μία ασσίστ,δείχνει ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση.

**Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αβούρη στον χώρο του κέντρου αλλά και του Διαμαντόπουλου που πρόσφερε πολλά επιθετικά αλλά και αμυντικά.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα με πολύ ήλιο και άπνοια.Χαρήκαμε ποδόσφαιρο...

*Σεμιναριακή η διαιτησία της Κας Ντάβλα και των βοηθών της Σωτηρόπουλο-Τζούνη που τα πήγαν εξαιρετικά.

*Ενθουσιασμός στα αποδυτήρια της Αναγέννησης μετά την λήξη του ματς κυρίως για την πολλή καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με ανάλογο σκορ.

*Τρία παιχνίδια συνεχόμενα η Αναγέννηση είχε δεχθεί γκολ και έκανε την ανατροπή.
Αυτή την φορά κράτησε το μηδέν...

*Ο coach Βασίλης Φίλιππας και ο βοηθός του Δημήτρης Αγγελόπουλος απόλαυσαν το καλό και στρωτό ποδόσφαιρο της ομάδας τους.

*Αρκετός ήταν ο κόσμος που ήρθε στα Βραχναίικα,αναμεσά τους και μερικοί Ψαθοπυργιώτες.

*Συγχαρητήρια να δώσουμε στον Γιάννη Παρίση καθώς ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση σε τουρνουά που συμμετείχαν πολλές ομάδες από όλη την Ευρώπη!!

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com