Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ

ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ...

Δεν προχώρησε στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου καθώς γνώρισε την ήττα από τον Πανμοβριακό Ριόλου με 0-2.Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα του αγώνα καθώς η Αναγέννηση έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο αλλά δύο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων τους έδωσαν το προβάδισμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος.Η Αναγέννηση έχασε ευκαιρίες που θα μπορούσε να μειώσει ή και να ισοφαρίσει αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Πλέον η Αναγέννηση αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα που ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος αντιμετοπίζοντας την Κυριακή στις 12.30 τον Μέγα Δικέφαλο.


 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

8΄...ΓΚΟΛ!!!..Εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του Ριόλου,η μπάλα θα φτάσει έξω από την περιοχή με τον Μητρόπουλο να πιάνει το σουτ και με την βοήθεια του αέρα να καταλήγει στα δίχτυα.

15΄...Ωραίος συνδυασμός Παπαδόπουλου Π-Γογγολίδη αλλά η σέντρα του τελευταίου θα βρει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και θα περάσει έξω.

18΄...ΓΚΟΛ!!!..Γύρισμα με το κεφάλι από τον Μπουρνάκα,δεν θα υπάρξει συνεννόηση με τον Καραλή και η μπάλα θα πάει στα δίχτυα για το 0-2.

26΄...Ωραία ενέργεια του Παπαδόπουλου Π έξω από την περιοχή,θα κάνει την κάθετη για τον Φράγγο αλλά θα είναι αρκετά δυνατή μπαλιά.

33΄...Καλό σουτ του Μόρισον έξω από την περιοχή,θα μπλοκάρει ο Ζήγκος.

43΄...Μεγάλη ευκαιρία για τον Ψαθόπυργο όταν σε γέμισμα του Αντωνόπουλου,ο Παπαδόπουλος Π θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο ολομόναχος Φράγγος δεν θα βρει στόχο.

53΄...Ακόμα μία τεράστια ευκαιρία με τον Μπάρδη να κάνει το σουτ,να αποκρούσει ο Ζήγκος και στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης να μην βρίσκει δίχτυα εκ νέου από την μικρή περιοχή.

65΄...Μοναδική εκτέλεση φάουλ από τον Στούπα,ο Ζήγκος και πάλι θα πει όχι.

82΄...Κλέψιμο του Παναγόπουλου στο κέντρο,ο Μπάρδης θα κάνει την συρτή σέντρα από δεξιά,αλλά ο Φραγγος δεν θα βρει την μπάλα στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

90΄,,,Σφύριγμα της λήξης.

ANΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Καραλής, Μπουρνάκας, ΑντωνόπουλοςΓογγολίδης,Στούπας,Παναγόπουλος, Παπαδόπουλος Π(68΄Μπούρδος), Γεράνιος(46΄Μπαλής), Μόρισσον(76΄ Μπαλαφούτης), Μπάρδης,Φράγγος.

18αδα:Παπαγεωργίου,Γεωργίου,Πελεκάνος,Κωστόπουλος.



ΠΑΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ:Ζήγκος,Μητρόπουλος,Κατσένος,Λιάκος,Αντωνόπουλος,Λιάκο Α(76' Σκόνδρας),Παπαγεωργακόπουλος,Αβράμης(55΄Σπανός),Παπουτσής(68΄ Μπακάλης),Γραμματικόπουλος,Χριστόπουλος.

ΜVP:
Γογγολίδης
*'Εδωσε πολλές μάχες απέναντι σε έναν από τους καλύτερους χαφ του τοπικού και τα πήγε πολύ καλά,Δείχνει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά..

**Πολύ καλό παιχνίδι από τον Στούπα σε άμυνα και επίθεση αλλά και τον Παναγόπουλο στο χώρο του κέντρου.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Καλύβα-Ζούλη-Ντελλή.

*Αρκετός αέρας στο γήπεδο του Ρίου δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

*Αχώριστοι και σαν αντίπαλοι οι Θανάσηδες.


*Φωτογραφία για το ημερολόγιο έβγαλαν οι παίχτες της Αναγέννησης πριν το παιχνίδι.

*Χάλασε την παράδοση η Αναγέννηση καθώς είχε αποκλείσει τον Ριόλο πριν δύο χρόνια για το θεσμό του κυπέλλου.
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com