Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

8η Αγωνιστική

ΈΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ...

Με νίκη πέρασε και από την έδρα του Ποσειδώνα η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Σε ένα ματς που κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος,η Αναγέννηση αν και βρέθηκε σε μία μέτρια μέρα κατάφερε και πήρε την πολύτιμη νίκη.
Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ο Ψαθόπυργος έμεινε πίσω στο σκορ από ένα ξερό σουτ του Μαραγκού μέσα από την περιοχή αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε τούμπα στο ματς.
Το σάλπισμα της αντεπίθεσης έδωσε ο Δημόπουλος με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ και ολοκληρώθηκε από τον Παπαδόπουλο Π. πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.
΄Ετσι η Αναγέννηση απέκτησε 2 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της και τώρα πάει στις Καμάρες να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα με μόνο στόχο την νίκη.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1΄...Ο Γεράνιος θα κλέψει από τον Γιάννη,θα μπει μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του δεν θα έχει την κατάληξη που θα ήθελε.

8΄...ΓΚΟΛ!!!...Ο Ροθμελιώτης θα κάνει την σέντρα από δεξιά,ο Καραμπούλας δεν θα διώξει και ο Παπαδιονυσίου θα δώσει στον Μαραγκό για το 1-0 με πολύ δυνατό σούτ.

16΄...Ανατροπή του Φράγγου από τον Χριστόπουλο μέσα στην περιοχή,ο ίδιος θα εκτελέσει το πέναλτι αλλά θα αστοχήσει για την ισοφάριση.


20΄...Πολύ δυνατό σουτ του Παπαδιονυσίου από την μεγάλη περιοχή θα υποχρεώσει τον Καραλή σε μία εξαιρετική επέμβαση.

27΄...ΓΚΟΛ!!!...Εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Μπαλλή,ο Δημόπουλος θα πατήσει περιοχή και θα κάνει με εξαιρετικό πλασέ το 1-1.

39΄...Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Μπάρδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

55΄...Πολύ καλή φάση για τον Ποσειδώνα με τον Μαραγκό να προλαβαίνει τον Καραλή με το κεφάλι αλλά την μπάλα να περνάει άουτ.

64΄...Ωραία έμπνευση του Φράγγου σε μονοκόμματο σουτ στα αριστερά της περιοχής,αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

71'...Φάουλ του Μπαλλή από δεξιά,ο Μανδρέκας θα διώξει σε κόρνερ με υπερένταση.

78΄...Ακόμα ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μπαλλή,ο Καραμπούλας δεν θα προλάβει για εκατοστά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

84΄...ΓΚΟΛ!!!...Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπάρδη,η μπάλα θα περάσει πάνω από το κεφάλι του Στούπα και ο Παπαδόπουλος Π θα κάνει την προβολή για το 1-2 μέσα σε πανηγύρια.

90΄...Σφύριγμα της λήξης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Β. Φίλιππας): Καραλής, Δημόπουλος (82’ Κωστόπουλος), Αντωνόπουλος, Καραμπούλας, Στούπας, Παπαδόπουλος Ν., Μπαλής Θ., Μόρισσον, Γεράνιος (55’ Παπαδόπουλος Π.), Μπάρδης, Φράγγος (90’ Πελεκάνος).
18αδα:Παπαδόπουλος Κ,Γεωργίου,Μπαλαφούτης,Μπουρνάκας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Β. Μπιρλής): Μανδρέκας, Γιάννης Γιωργ., Πετρόπουλος, Ιντζές (60΄ Σπυρόπουλος), Χριστοπουλος, Αγγελόπουλος, Χαρακίδας, Μαραγκός, Ρουμελιώτης (68’ Σύρος), Παπαδιονυσίου, Ζαφειρόπουλος.

ΜVP:
ΜΠΑΛΛΗΣ
*Αν και αγωνίστηκε σαν αμυντικό χαφ,έδωσε πολλές μπαλιές και ήταν κίνδυνος θάνατος σε κάθε εκτέλεση.

**Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Δημόπουλο που επιβραβεύτηκε και με ένα γκολ καθώς και τον Καραλή που κράτησε το σκορ με δύο πολύ καλές επεμβάσεις.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*Χλυαρές διαμαρτυρίες είχαν οι γηπεδούχοι από τον διαιτητή Τζαγκαράκη.

*Πλήγωσε τους συμπαίκτες του στο 7χ7 ο  Περικλής Παπαδόπουλος καθώς με τους Χαρακίδα,Ζαφειρόπουλο,Καραχανίδη και Σπυρόπουλο που αγωνίζονται στον Ποσειδώνα, είχαν φτάσει το 2014 μέχρι τον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος που έγινε στο Λουτράκι και για λίγο δεν στεύθηκαν πρωταθλητές.

*Αίθριος ο καιρός αλλά αρκετά δυνατός άνεμος έπνεε στο γήπεδο

*Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι καθώς όλοι σχεδόν οι παίχτες είναι γνώριμοι στα χωριά μας.

*Κακός και επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Αγίου Βασιλείου με το καουτσούκ να έχει μαζευτεί ανομοιόμορφα από το νερό της βροχής σε διάφορα σημεία.

*Μικροένταση είχαμε μετά το τέλος του αγώνα που όμως λύθηκε άμεσα.

Βαθμολογία:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com