Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικών...Συνέχεια...

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη εν όψη της νέας περιόδου ,που αρχίζει σε περίπου δυο εβδομάδες ,με την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αστραπή Ψαροφαΐου.



Η ομάδα του Δημήτρη Σγούρα ,έδωσε χτές στο γήπεδο του Μιντιλογλίου το τρίτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα ,όπου επιβλήθηκε με σκόρ 3-1.Το σκόρ άνοιξε στο 12' ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Θανάσουλας με εξαιρετικό σουτ,ο οποίος έδειξε πως θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην επίθεση της Αναγέννησης .Το 2-0 έγραψε ο Ανδρέας Χαλούλος με πλασέ μέσα απο την περιοχή έπειτα απο όμορφη συνεργασία με τον Θανάσουλα. Το 3-0 πέτυχε Μιχαλης Κυδωνιάτης με ασύλληπτο σουτ , λίγα μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή.











Η αρχική 11αδα της Αναγέννησης: Τρίγγας,Χαμουζάς,Ζώτος,Στούπας,Κωστόπουλος,Κυδωνιάτης, Παπασπηλιόπουλος, Χίνκου,Θανάσουλας,Γιαννούχος,Χαλούλος.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Παναγάκης, Παπαθεοδωρακόπουλος Παν. ,Χατζηβασιλείου,Παπανικολάου,Κουτσουμπελίτης, Παπαθεοδωρακόπουλος Δημ. 


Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 4/9 στο γήπεδο του Ρίου με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com