Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

26η Αγωνιστική

ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ...


Λαβωμένη από τις πολλές απουσίες για διάφορους λόγους η Αναγέννηση πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση για 45 λεπτά αλλά στην επανάληψη ''ξέμεινε'' από δυνάμεις και ηττήθηκε δίκαια από τον Άρη Πατρών στο γήπεδο των προσφυγικών με 3-1... Ο Ψαθόπυργος ξεκίνησε επιφυλακτικά τον αγώνα δείχνοντας υπέρμετρο φόβο για τον αντίπαλο του αλλά όσο κυλούσε το χρονόμετρο έδειχνε αγωνιστική άνοδο..Στο 15' ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Καρακάση βγήκε μόνος σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει στον αμαρκάριστο Φράγγο..Στο 20' και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα έσκασε μπροστά στον Έρδα και ο Κολλάρος την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά κάνοντας το 1-0...Κάπου εκεί η Αναγέννηση αφυπνίστηκε και άρχισε να πιέζει σ'όλο το γήπεδο..Στο 30΄ ο Μητρούλιας έβγαλε πολύ έξυπνη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι,ο Παπαδόπουλος την γύρισε στο πέναλτι με κεφαλιά αλλά ο Φράγγος δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε με τον Βέρρα να μπλοκάρει σταθερά..Οι προσπάθειες της ομάδας καρποφόρησαν όταν ο Κυδωνιάτης πέρασε κάθετα στον Φραγγο με τον μόνιμο σκόρερ μας να κεραυνοβολεί τον Βέρρα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής φέρνοντας το ματς στα ίσια..Στο 40΄ ο Γιαννούχος έκανε συρτή σέντρα,ο  Καραμάνος βρέθηκε σε θέση φορ έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Φράγγο και στην επαναφορά ο Καραμάνος έγινε κάτοχος εκ νέου κάνοντας δεύτερο σουτ αλλά με την μπάλα να βγαίνει άουτ...Φάση που ίσως είχε διαφορετική κατάληξη αν ο νεαρός μπάκ γυρνούσε την μπάλα στους αμαρκάριστους Φράγγο-Παπαδόπουλο..Το ημίχρονο έληξε 1-1 με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα..Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες  να κάνουν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες...Στο 60΄ ο Κυδωνιάτης πήρε την μπάλα από το κέντρο ζάλισε τους αντίπαλους του αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ..Στο 70' σε μία φάση που δεν μύριζε σε τίποτα γκολ ο Αβράμης βρέθηκε ολομόναχος πλάσαρε αλλά ο Έρδας απέκρουσε όμως η μπάλα του ξανάρθε,την ''έκοψε΄΄ στον επερχόμενο Κολλάρο με τον έμπειρο φορ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του..Στο 86' ο Αβράμης και πάλι ξέφυγε από τα δεξιά,μπήκε στην περιοχή με τον Μητρούλια να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον οπισθοφύλακα μας να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια...Ο Κολλάρος ανάλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Έρδα κάνοντας το 3-1..


Στο 88΄ και πάλι ο Κύδωνιάτης πέρασε κάθετα στον Φράγγο με τον τελευταίο μα μην πλασάρει δυνατά..Το σφύριγμα της λήξης σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κυδωνιάτη που γύρισε και πάλι τον αστράγαλο του..

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Έρδας, Καραμάνος, Ζάγκλας, Κουμούτσος, Στούπας (70΄ Σακελλαρόπουλος), Μητρούλιας, Τόλιας (38΄Γιαννούχος), Πλούμης, Παπαδόπουλος (59΄ Χίνκου), Κυδωνιάτης, Φράγκος. 
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Βέρρας, Ασημακόπουλος Ν. (73΄ Παπαζαφείρης), Καρακάσης, Ασημακόπουλος Κ., Σπηλιωτόπουλος, Μυλωνάς, Αβράμης, Σταυρόπουλος, Κολλάρος, Βουτσινάς, Κανταρτζόπουλος. 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:

*MVP:(9) Ο άτυχος και πάλι Μιχάλης Κυδωνιάτης φιλοδώρησε τους αντιπάλους με πολλές τρίπλες,μοίρασε πάσες,κράτησε μπάλα,έφαγε ξύλο και έπεσε ηρωικά μαχόμενος..Δίκαια ο τίτλος σήμερα..

  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
  • ΕΡΔΑΣ:(8) Ίσως έπρεπε να καθαρίσει στο πρώτο γκολ καθώς είναι στην μικρή περιοχή αλλά έκανε καλή εμφάνιση και καθάρισε 2-3 τετ-α-τετ και ήταν σταθερός...
  • ΣΤΟΥΠΑΣ:(8) Σταθερός και πάλι καθάρισε όλες τις ψηλές μπάλες..Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε..
  • ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ:(7) Αγωνίστηκε μετά από καιρό ως βασικός..Είχε να φυλάξει έναν πολύ καλό αντίπαλο και στην αρχή χάθηκε..Σιγά σιγά βρήκε τα πατήματα του και βελτιώθηκε πολύ..
  • ΖΑΓΚΛΑΣ:(7) Έπαιξε με αντίθετο πόδι και έχει ελαφρυντικά αλλά και τα τρία γκολ προήλθαν από την μεριά του και έχει ευθύνη..Αν και έκανε χιλιόμετρα δεν απέδωσε τον καλό του εαυτό..
  • ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ:(8) Πολλά τρεξίματα για ακόμα έναν αγώνα από τον ''Σάκη''..Έσβησε τον αντίπαλο του και όποτε μπορούσε προωθούταν..Καλό παιχνίδι..
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:(8) Συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Καραμάνο και οι δυο τους ήταν πηγή κινδύνου επιθετικά..Είχε 1-2  καλές προσπάθειες και ασίστ αλλά υστερούσε ανασταλτικά..
  • ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ:(8) 'Έδωσε πολλές μάχες στο κέντρο και στο α' μέρος ήταν ανίκητος αλλά στο β΄ δεν τα πήγε εξίσου καλά με διαδοχικές λάθος εύκολες  πάσες..
  • ΠΛΟΥΜΠΗΣ: (8) Κράτησε πολύ μπάλα και ηρέμησε το παιχνίδι..Είχε και πάλι καλά στητά δέσποζε στον χώρο του κέντρου..
  • ΤΟΛΙΑΣ:(7) Έπαιξε και αυτός με ανάποδο πόδι..Δεν τα πήγε αρκετά καλά κάνοντας 2-3 καλές προσπάθειες..
  • ΦΡΑΓΓΟΣ:(8) Αν και άρρωστος όταν του δόθηκε η ευκαιρία σκότωσε και πάλι..Έχασε δυο φαινομενικά εύκολα γκολ για την κλάση του..
  • ΧΙΝΚΟΥ:(6) Δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα αν και αγωνιζόταν και αυτός με ενόχληση στα πλευρά..
  • ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ:(6) Άρρωστος και αυτός δεν τα πήγε καλά και δεν δημιούργησε κάτι αξιόλογο..
  • ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ:(7) Μπήκε κρύος λόγω αναγκαστικής αλλαγής και ήταν ο γνωστός σταθερός..


*Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο από τους Τσιμπούκη-Νούλα-Γιαννόπουλο..Με τον μεσαίο να είναι γνώριμος στους Ψαθοπυργιώτες αφού αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας προ τριετίας..Άλλαξε πορεία και το μέλλον του ανήκει..

*Πάρα πολύ κόσμο είχαν οι κερκίδες του γηπέδου καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος...

*Πολλές ελλείψεις σήμερα για την Αναγέννηση καθώς απουσίαζαν:Τρίγκας(τραυματίας),Μανιάτης(επαγγ.υποχρεώσεις),Κωστόπουλος(κόκκινη),Αποστολάκης(προσωπ.υποχρεώσεις),Καραμπούλας(τραυματίας),Τσιμπούκης(επαγγ.υποχρεώσεις) και έπαιζαν: Χίνκου(τραυματίας),Γιαννούχος(άρρωστος),Φράγγος(άρρωστος),Στούπας(τραυματίας).Καθόλου άσχημα...

*Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την εφημερίδα ΄΄ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ'' για την δεύτερη αναφορά στο blog μας και την καλή δουλειά που γίνεται..


ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΄΄ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ΄΄


ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο Ρίου, Ώρα 12.00
Πανιώνιος/Αχιλλέας-ΑΕ Περιβόλας 2-1
(27' πεν., 68' Σαχίνι / 19' Λυμπέρης)
 Διαιτητής : Θ. Μπόρτζαρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δίπλας, Δέδος, Γκλαβάς, Δημητρόπουλος, Πασσαγιάννης, Καϊμακάς (59’ Γεωργόπουλος), Μάργαρης (85’ Γεωργακόπουλος), Βάρας, Μάγκος (59’ Μπαρλής), Σαχίνι, Μανθόπουλος.
AE ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ: Κρητικός, Αποστόλου (70’ Ν. Κυριτόπουλος), Φωλιάς, Κοντάρης, Ζαφείρας, Κιούλος, Παπαγεωργακόπουλος, Ράφτης (38’ Λίγκας), Λυμπέρης, Αθανασόπουλος (79’ Μπαλάσης), Παπουτσής.

**ΤΟ 1-1 από το πέναλτι του Σαχίνι από την κάμερα μας..





Ολυμπιακός Πατρών-Πετεινοί 2-1
(4', 71' Γιαχάλης / 22' πεν. Φραγκούλης)
 Διαιτητής : Θ. Γραββάνης


Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, Ώρα 16.00
Θύελλα Αιγίου-Ίκαρος Πετρωτού 2-2
(22' Γ. Παξιμάδης, 84' Παπαχριστόπουλος / 44', 51' Πανάς) 
Διαιτητής : Ν. Μπενέτσης

Γήπεδο Μαζαρακίου, Ώρα 16.00
Κεραυνός Μιτόπολης-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 0-1
Διαιτητής : Θ. Σπανός

Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 16.00
Φαραικός-Λιμνοχώρι 3-2
Διαιτητής : Γ. Καλύβας


Γήπεδο Αβύθου, Ώρα 16.00
Αναγέννηση/Αίας-Αιγιέας/Άρης 1-6
Διαιτητής : Χ. Ζαρκαδάς


Γήπεδο Ισώματος, Ώρα 16.00
Πείρος Ισώματος-Δόξα Παραλίας 2-1
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου


Γήπεδο Λακόπετρας, Ώρα 16.00
Ίκαρος Λακκόπετρας-Ζήρια/ΤΑΔ 93 4-5
Διαιτητής : Κ. Σιδέρης





ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com