Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


25η Αγωνιστική

Φύσηξε... ΓΚΟΛ!!!!

Σε έναν αγώνα που μπήκαν 10 γκολ στο σύνολο η Αναγέννηση του Σταύρου Μυλωνά επικράτησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και νίκησε εύκολα και δίκαια τον Πανιώνιο/Αχιλλέα του Πέτρου Λεβεντάκου με το εξωπραγματικό 6-4!!!Οι παίκτες του Ψαθοπύργου είχαν πιο πολύ κέφι και δύναμη και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους αφού έφτασαν να έχουν το προβάδισμα  μέχρι και 6-1 στο 60' έχοντας απέναντι την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα..Στον αγώνα τώρα ο Ψαθόπυργος έδειξε από την αρχή τα δόντια του  αφού μόλις στο 10' ο Παπαδόπουλος έβγαλε έξυπνη μπαλιά στον Φράγγο,ο οποίος πέρασε στον ολομόναχο Γιαννούχο με τον Τρικαλινό χαφ να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Δίπλα  γράφοντας το 1-0...Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ένα διώξιμο του Στούπα κατέληξε,αφού πέρασε πάνω από τον Δίπλα με την βοήθεια του αέρα,στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά στον Φράγγο με τον τελευταίο να σέρνεται και να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του κάνοντας το 2-0 μόλις στο 15'...Στο 20' ο Παπαδόπουλος κέρδισε ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου αλλά τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε...Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στούπας και αφού πρώτα η μπάλα σταμάτησε πάνω στο τοίχος,στην επαναφορά έπιασε έναν πραγματικό  ''κεραυνό'' από τα 45 μέτρα που κατέληξε στην συμβολή των δοκών και μετά στο βάθος της εστίας  αφήνοντας άφωνο όλο το γήπεδο με το 3-0 να είναι γεγονός..Οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα και αδυνατούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Έρδα και στο 40' σε μία αντεπίθεση ο Kυδωνιάτης βρήκε ιδανικά τον Χίνκου με τον Ρουμάνο επιθετικό να κάνει το 4-0 και να δίνει διαστάσεις  θριάμβου...Στο 45' ο Παπαδόπουλος έχασε τον Μάργαρη,αυτός έβγαλε μια γλυκιά σέντρα και ο Σαχίνι μείωσε σε 4-1..Η επανάληψη δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 47' αποβλήθηκε ο Κωστόπουλος μετά από μία ανόητη ενέργεια όταν σε εκτέλεση πλάγιου άουτ χτύπησε τον αντίπαλο του με την μπάλα..Αλλά αυτό δεν πτόησε την Αναγέννηση καθώς στο 50' ο Κυδωνιάτης γέμισε στην περιοχή του Πανιωνίου,ο Φράγγος κατέβασε και με μονοκόμματο σουτ πραγματοποίησε το 5-1...Όλοι πίστεψαν ότι κάπου εκεί το τραίνο θα σταματήσει αλλά ο Φράγγος ήθελε το χατ-τρικ και το κατάφερε όταν ο Γιαννούχος ξέφυγε από τα αριστερά και έδωσ έτοιμο γκολ στον έμπειρο επιθετικό που δεν θα μπορούσε να χάσει στέλνοντας την ομάδα του στο 6ο ουρανό!!!Το 6-1 έδωσε την ευκαιρία να χαμηλώσουν τις στροφές στην μηχανή και αλληλένδετα δέχτηκαν 3 γκολ..Πρώτα με τον νεοεισαχθέντα Μπαρλή στο 70'και στο 75' με τον Σαχίνι μετά από ωραία σέντρα του Μάργαρη..Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 85΄ όταν ο Μάργαρης πέρασε από τον Μανιάτη και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Έρδα γράφοντας το τελικό 6-4...Η Αναγέννηση έδειξε ακόμα μία φορά την ποιότητα της αφού φιλοδώρησε μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα με 6 γκολ και όπως δήλωσε ο κος Πλούμης του Πανιωνίου/Αχιλλέα πρώτη φορά δέχεται 6 γκολ..

Η ΕΙΣΟΔΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ:Έρδας,Αποστολάκης(81΄Κουμούτσος),Κωστόπουλος(47΄αποβολή),Μητρούλιας,Στούπας,Πλούμπης,Κυδωνιάτης,Χίνκου(Τόλιας 77'),Γιαννούχος,Παπαδόπουλος(50' Μανιάτης),Φράγγος.
Πανιωνίος/Αχιλλέας

Πανιώνιος/Αχιλλέας:Δίπλας,Δημητρόπουλος,Γκλάβας,Γεωργαντόπουλος(Ασιλιάν 70),Πασσαγιάννης,Καιμακάς(Μπάρλης),Μανθόπουλος,Βάρρας(46' Γεωργόπουλος),Μπακούρος,Σαχίνι,Μάργαρης.

ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ:
*MVP: (9)Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νίκο Φράγγο...Με έναν αντίπαλο που τον είχε αγκαλιά 90' λεπτά  έβαλε 3 γκολ και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε βάλει 2-3 ακόμα..
mvp

  • ΕΡΔΑΣ:(8) Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με πολύ αέρα και νερό τα πήγε πολύ καλά και δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ εκτός ίσως του τελευταίου..
  • ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ:(8) Ο ΄΄φαντάρος΄΄ μας τα πήγε αρκετά καλά..Έκανε αρκετά κλεψίματα και έδειξε πάθος αρχηγού απόντος Καραμπούλα..
  • ΣΤΟΥΠΑΣ:(8) Ο γνωστός σταθερός παίκτης,έδωσε και πάλι λύσεις στην άμυνα πετυχαίνοντας και ίσως το γκολ της χρονιάς στη κατηγορία από το σπίτι του..
  • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:(7) Λίγο κατώτερος από το μέσο όρο εμφανίσεων του ο ΄΄Στράτος΄΄  και όπως δήλωσε και ο ίδιος ''δεν του πήγε το παιχνίδι''...
  • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:(6) Η ανόητη ενέργεια της αποβολής του δεν του αφήνει περιθώρια για κάτι καλύτερο αφού ήταν ένα παιχνίδι τελικός για εμάς  και μπορεί να μας στοίχιζε..
  • ΠΛΟΥΜΠΗΣ:(7) Έχει κάνει καλύτερους αγώνες αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν τα πήγε καλά..Έδωσε μάχες και κράτησε μπάλα δίνοντας πολλές λύσεις..
  • ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ:(8.5) Εξαιρετικό ματς για τον Μιχάλη...Μοίραζε ''ποδιές'' και κλασσικά έδωσε πολλές μονομαχίες..Στην σκιά του Φράγγου δεν πήρε τον τίτλο σήμερα..
  • ΧΙΝΚΟΥ:(8) Καλό παιχνίδι και από τον ''Μήτσι''..Αρκετά χιλιόμετρα,ασσίστ και ένα γκολ ολοκλήρωσαν την εμφάνιση του..
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:(8) Έκοψε αρκετές μπάλες στο κέντρο και έκανε την ασσίστ του πρώτου γκολ σε έναν διαφορετικό ρόλο..Πιστώνεται το ξεκίνημα της φάσης της μείωσης σε 4-1 αφού η σέντρα ήρθε από την μεριά του..
  • ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ:(8) Λειτούργησε και αυτός πολύ καλά στον ιδιαίτερο ρόλο του..Έκανε την αρχή στο σκοράρισμα και μοίρασε και την ασσιστ του 5-1..
  • ΜΑΝΙΑΤΗΣ:(7) Έπαιξε ως αριστερό μπακ λόγω της αποβολής και δυσκολεύτηκε απέναντι στον γρήγορο αντίπαλο του..
  • ΤΟΛΙΑΣ(7) Κράτησε μπάλα και είχε διάθεση...Μάλιστα λίγο έλειψε  να μπει και το 7ο γκολ μετά από ωραία κάθετη στον Κυδωνιάτη..
  • ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ:(7) Είχε κάποιες καλές επεμβάσεις απέναντι στον προσωπικό του αντίπαλο από την ώρα που μπήκε στον αγώνα..
*Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των Παπαδόπουλου Γ.-Σωτηρόπουλου-Παπαδήμα...Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια παράπονα αλλά ίσως δεν έφταιξε αυτό..



*Ο άτυχος αρχηγός Καραμπόυλας Γιάννης παρακολούθησετον θρίαμβο  από τα σύρματα λόγω ενός προβλήματος στην μέση που τον ταλαιπωρεί..
Περαστικά ''steven''
*Σύρραξη έγινε στο τέλος του α΄ μέρους μεταξύ κάποιων θερμόαιμων οπαδών αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η διαφωνία λύθηκε εν τη γενέσει της..

*Φονέας των πρωτοπόρων αποδεικνύεται η Αναγέννηση αφού έχει νικήσει και το Λιμνοχώρι και μάλιστα σήμερα έριξε από την δεύτερη θέση τον Πανιώνιο μετά από μηνες που την είχε καπαρώσει..

*Το γεύμα που παρέθεσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Λευτέρης Μπασκούτας έπιασε τόπο αφού έδωσε ενέργεια..Τώρα θα δώσει και το πριμ νίκης την Δευτέρα το βράδυ...

Όλοι οι παίκτες ευχαριστούμε τον γενικό για το ΄΄τραπέζι΄΄
ΟΙ ''ΠΑΛΙΟΙ'' :απο αριστερά (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ,ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ,ΜΑΝΙΑΤΗΣ,(ΦΩΤΟ) ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ

ΟΙ ''ΝΕΟΙ''...(χέρι Μιχάλη μάλλον..)
KAI OI ΠΟΛΥ ΝΕΟΙ...ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ


Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΝΥΝ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΣΑΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ..





ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1. Φράγγος (Αναγέννηση)...24 γκόλ
2. Λάππας (Αιγιέας/Άρης)..20 γκόλ
3. Σαχίνι (Πανιώνιος)..........18 γκόλ
4. Κουκής (Κεραυνός ΑΒ)....18 γκόλ
5. Ρηγόπουλος (Δόξα)..........18 γκόλ
6. Μωραίτης (Μιτόπολη).....17 γκόλ
7. Κολλάρος (Άρης Π.).........16 γκόλ
8. Λιβαθ/λος (Ολυμπιακός).14 γκόλ
9. Σουγλέρης (Πετεινοί).......14 γκόλ
10. Φουρφουρής (Ζήρια)......14 γκόλ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣ..


ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:

Αιγιέας/Άρης-Άρης Πατρών 0-1
(66' Κολλάρος)
Αποβολή : 72' Αλποχωρίτης
 Διαιτητής : Ι. Καλύβας


ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Κιτσάντης, Μάνε, Κ.Οικονομόπουλος, Σπανός, Σ.Τσακάι, Μαραγκός, Μπαρμπούνης, Κολοκυθάς (77’ Φουκής), Βάκρινος(83′ Ανδριώτης), Σ. Γκοτσόπουλος, Λάππας
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Βέρρας, Σταυρόπουλος, Καρακάσης, Σπηλιωτόπουλος, Ασημακόπουλος, Μυλωνάς, Σ. Αβράμης (81’ Γ. Αβράμης), Αλποχωρίτης, Κολλάρος (75’ Παπαζαφείρης), Βουτσινάς

Λιμνοχώρι-Πείρος Ισώματος 1-1
(93' Γιαννόπουλος / 73' Κυριακόπουλος)
Αποβολές : 71' Σπυρόπουλος / 92' Μιχαλιτσιάνος
 Διαιτητής : Δ. Γκόντας




Ολυμπιακός Πατρών-Κεραυνός Μιτόπολης 2-1
(28' Καραβίας, 30' Λιβαθηνόπουλος / 23' Μωραίτης) 
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Έξαρχος, Γιαχαλής, Μίτζας, Σταματακόπουλος, Νικολόπουλος, (72' Μάνος), Κοβάτσι, Παπανίκος, Αραπάκος, Σκλαβουνάκης (84' Καρμακόλιας), Λιβαθηνόπουλος (90' Φ. Καρμακόλιας), Α. Καραβίας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ : Γαλάνης, Τσάμης, Καραβατάκης, Ροδόπουλος, Ρόσης (34΄ Λουκόπουλος), Γ. Πετρόπουλος, Μπερδέσης, Φραντζής, Μωραϊτης, Π. Καπατσούλιας, Ρουμελιώτης (64΄ Μπαρούνης)


ΑΕ Περιβόλας-Θύελλα Αιγίου 1-0
(94' Λίγκας)
Αποβολές : 88' Σ. Κυριτόπουλος / 83' Α.Παξιμάδης 
Διαιτητής : Λ. Τσαγκαράκης

ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ: Κρητικός, Αποστόλου (46’ Παπουτσής), Φωλιάς, Κοντάρης, Ζαφείρας, Σ. Κυριτόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Κιούλος, Λυμπέρης (89’ Λίγκας), Αθανασόπουλος, Ράφτης (70’ Ν. Κυριτόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσης, Παπαχριστόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης, Ντάλας, Λαδικός, Σταματόπουλος (85’ Βαζούκης), Μαυρομάτης (78’ Γκινάι), Μακρυγιαννάκης, Αρβανίτης (89’ Χριστόπουλος), Σωτηρόπουλος.



Πετεινοί-Αναγέννηση/Αίας 5-1
(15', 30', 90' Ξυπολιάς, 58' Σουγλέρης, 75' Κατριμπούζας)

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Γιαννικόπουλος, Τζομπάι (70’ Χαλκιόπουλος), Κατριβέσης (80’ Μητρόπουλος), Φραγκούλης, Γεροντίδης, Κουτσογιαννάκης, Κατριμπούζας, Σουγλέρης, Πολυζωγόπουλος (85’ Ανδρονικίδης), Ξυπολιάς, Φούφουλας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Δαμιανός, Κοτζιάς, Κωσταρίδης (39’ Χριστόπουλος), Μπέκιος, Θ. Ραμπαβίλας, Πλώτας, Αλεξίου, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Α. Ραμπαβίλας, Τρίψας.

 Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος




Ίκαρος Πετρωτού-Ζήρια/ΤΑΔ 93 2-3
 (40' Ν. Κακαφώνης, 60' Κοντογεωργόπουλος / 32' Παγανός, 85' Φουρφουρής, 90' Λαλαής) 

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Χασιώτης (46’ Παπαπαύλου), Κατσικαρέλης, Κοντογεωργόπουλος, Κουτρόπουλος, Κουνάβης, Τζουραμάνης, Πάνας, Μ. Δημόπουλος, Ν. Κακαφώνης (65’ Βέρρας), Γκόρος (85’ Κασιώνης), Ν. Δημόπουλος.
ΖΗΡΙΑ: Κόλα, Παγανός, Ντολάνι (85’ Π. Μπαλαφούτης), Αποστολόπουλος, Λουκόπουλος (40’ λ.τ. Ν. Μπαλαφούτης), Γεωργακόπουλος, Χαρακίδας, Μπουλούμπασης (88’ Κουτσοχέρας), Φουρφουρής, Μπακογιάννης, Λαλαής.

Διαιτητής : Ν. Χρονάς

Δόξα Παραλίας-Ίκαρος Λακκόπετρας 3-1
(32', 90' Ζέρης, 48' Σιδέρης / 7' Κωνσταντινόπουλος)
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Γιαννόπουλος, Πολίτης (70’ Χ. Δημητρόπουλος), Σιδέρης, Αβραμόπουλος (38’ λ.τ. Παλούμπης), Βακτριτζόγλου, Τοσκάι, Γεωργικόπουλος (46’ Χριστόπουλος), Ζέρης, Σπανός, Ρηγόπουλος.
ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ: Γκαδόλος, Ντάζος, Μούρτος (3’ λ.τ. Σ. Φραγκούλιας), Μπεκίρης, Τζίφας, Κίκινας (78’ Τζούδας), Χριστοδουλόπουλος, Ντεντόπουλος, Ντεντόπουλος, Π. Φραγκούλιας, Κωντσαντινόπουλος, Χριστόπουλος (82’ Νιφόρας).

 Διαιτητής : Χ. Σπηλιωτόπουλος




Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, Γήπεδο Αγίου Βασιλείου, Ώρα : 16.00
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Φαραικός...αναβλήθηκε
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου




Η ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ..













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com