Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

19η Αγωνιστική

Πολύτιμη Νίκη για την Αναγέννηση στο Ψαθόπυργο


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-0

Ο Κυδωνιάτης ελισσεται με ωραίο στύλ ανάμεσα σε Γεωργαντόπουλο-Ραμαντάνη


Πολύτιμη νίκη στην υπόθεση σωτηρία πήρε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, επικρατώντας 1-0 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο Ψαθοπύργου. Η ομάδα του Μάκη Παπανικολάου, που πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ισοβαθμεί πλέον με τους Αμπελόκηπους, όμως έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων.
Αρνητικός … πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο δυνατός άνεμος, ο οποίος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να είναι λιγοστές οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 18΄ η Αναγέννηση απείλησε με διαγώνιο σουτ του Μπούρδου (λίγο άουτ), ενώ στο 32΄ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ερδας, έδιωξε με γροθιές το φάουλ του Α. Λαγκαδινού. Ο τελευταίος δοκίμασε και πάλι τον Ερδα (μπλόκαρε) με σουτ έξω από την περιοχή στο 52΄. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε στο 55΄ με κοντινό σουτ ο … ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι, Σακελλαρόπουλος, μετά από κόρνερ του Μπούρδου.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν και τον δυνατό άνεμο.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καργάκου (Νικ. Σικελιανός – Ελληνας). 


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Ερδας, Ζάγκλας, Μανιάτης (65΄ Τόλιας), Σακελλαρόπουλος, Καραμπούλας, Μιχάιτα, Καραμάνος, Γκοτσούλιας, Μπούρδος (80΄ Παπαδόπουλος), Κυδωνιάτης (89΄ Αντωνόπουλος), Κωστόπουλος.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Τσεκούρας (74΄ Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Καρέλας, Γκούσκος (61΄ Ζαφειρόπουλος), Πήττας, Μπαλασκέρης, Τρυπαναγνωστόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.


·       Η Αναγέννηση γεύθηκε την χαρά της νίκης μετά από 10 αγωνιστικές, καθώς τελευταία φορά που πήρε «τρίποντο» ήταν στις 17 Νοεμβρίου (9η αγωνιστική). Για τους Αμπελόκηπους ήταν η πρώτη ήττα μετά από 4 παιχνίδια.   
·       Οι Αμπελόκηποι αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Νάτση και τον τραυματία Χρ. Λαγκαδινό, ενώ για την Αναγέννηση δεν ήταν διαθέσιμος ο τιμωρημένος Μητρούλιας, που εξέτισε την ποινή του.
·       Την παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα των Αμπελοκήπων πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Ανδρέας Ζαφερόπουλος. 



ρεπορτάζ- φωτογραφία  Δημήτρης Σαρρής




Ευχαριστούμε την φίλη της ομάδας , Λίνα Μιχαηλίδου για την παραχώρηση των πιο κάτω φωτογραφιών.








Ο Σακελλαρόπουλος με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Περδικάρη για το 1-0

Ο σκόρερ δέχεται τα συγχαρητήρια απο τους συμπαίχτες του










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com