Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η Γιορτή της Νίκης Προαστείου

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ

Βραβεύσεις – φαγοπότι – κέφι και χορός

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Νίκης Προαστείου, που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι (φαγοπότι και χορός) για όλα τα μέλη της Νίκης, διοίκηση, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους, ενώ τιμήθηκαν αθλητές τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των ακαδημιών, που έχει υπό την σκέπη της η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο πρόεδρος της Νίκης Αγγελος Δανιήλ ευχαρίστησε τους αθλητές όλων των τμημάτων καθώς και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους, ενώ τον λόγο πήρε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Πατρώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που γίνεται στην ομάδα του Προαστείου. Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων της Νίκης, Χρήστος Μοσχόπουλος.


  • Για την άριστη επίδοσή τους στο σχολείο, καθώς και για την συμμετοχή τους στις περισσότερες προπονήσεις τιμήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φιλοποίμην Βέρρας (Προτζούνιορς), Γιώργος – Ραφαήλ Μουστακόπουλος (Τζούνιορς), Νίκος Λίλας, Χρήστος Πολύδωρος (Προπαίδες) και Παναγιώτης Νταλαμάρας (Προπαίδες), ο οποίος αρίστευσε με βαθμό 19 12/13.




  •  Επίσης, τιμήθηκαν για την μεγάλη τους προσφορά στη Νίκη οι Αντώνης Τιμπιλής, Δημήτρης Καϊμακάς, Χρήστος Λάιος, Κώστας Φλωράτος στους οποίους απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα, καθώς και η φανέλα την οποία φορούσαν. Ειδική βράβευση έγινε στον Χρήστο Κουργιαλή, ο άνθρωπος που αποτελεί την ζωντανή ιστορία της ομάδας των Μποζαϊτίκων. 

  Ο Χρήστος Μοσχόπουλος, βραβεύει τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Αντώνη Τιμπιλή για την προσφορά του στο σύλλογο.



Το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α Δημήτρης Σαρρής βραβεύει τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Χρήστο Λάϊο για την προσφορά του στο σύλλογο.




  •  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παραλίας Φώτης Δημακόπουλος, το μέλος το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ Δημήτρης Σαρρής, σύσσωμο το Δ.Σ. της Νίκης, ο πρόεδρος του Πανιώνιου / Αχιλλέα Χρήστος Πλούμης, ο πρόεδρος του Αστέρας Μιντιλογλίου Βασίλης Βουκελάτος, ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Θύελλας Τάκης Λαμπρόπουλος, καθώς και ο προπονητής της Θύελλας Θόδωρος Πατρώνης.  

ρεπορτάζ-φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com