Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ανασκόπηση 2009-10 - Παρουσιάση Ομάδων 2010-11

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2009-10 που βρίσκει τις ομάδες άλλες να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α κατηγορία ,άλλες να παραμένουν στην Α1 και άλλες να υποβιβάζονται στην Β' Κατηγορία. Στο σημείο αυτό εμείς θα κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα παρουσιάσουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα για την νέα περίοδο 2010-11.

 

Πρωταθλήτρια ομάδα της Κατηγορίας αναδείχθηκε η ομάδα του Ωλενιακού που την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία ενώ θα τον ακολουθήσουν και οι ομάδες ΑΟ.Πάτραι και Αίαντας Πατρών. Από την Α' Κατηγορία υποβιβάστηκαν οι ομάδες του Ρωμανού και της Δόξας Παραλίας ,ενώ από τις οι ομάδες που πανηγύρισαν την άνοδο τους από την Β' στην Α1 κατηγορία ήταν οι Πείρος Ισώματος(Α' Όμιλος) ,Άγιος Δημήτριος(Β' Όμιλος) ,Αιγιέας/Αρης(Γ' Όμιλος) και   Εθνικός Αιγίου(Γ' Όμιλος)

 

 

Τέλος μετά την διεξαγωγή αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων Αναγέννησης Ψαθοπύργου, ΑΠΟ Αρόης, Θύελλας Αιγείρας και Φαραϊκού , η ομάδα της Αιγείρας υποβιβάζεται στην Β' Κατηγορία μαζί με τις είδη υποβιβασμένες ομάδες της Δόξας Χαλανδρίτσας και του Αστέρα Μιντιλογλίου.

 

Έτσι ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2010-11 έχει ως εξής:

 

Συνολικά θα συμμετάσχουν 18 ομάδες:

 

Άγιος Δημήτριος(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Αιγιέας/Αρης(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Αμπελόκηποι

Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Απόλλων Εγλυκάδας

Άρης Πατρών

Αρόη

Δόξα Παραλίας(Υποβιβάστηκε από Α’ Κατηγορία)

Εθνικός Αιγίου(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Θύελλα Αιγίου

Θύελλα Σκιαδά

Λιμνοχώρι

Ολυμπιακός Πατρών

Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς

Πετεινοί

Πείρος Ισώματος(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Ρωμανός Α.Ο(Υποβιβάστηκε από Α’ Κατηγορία)

Φαραϊκός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com