Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Έναρξη Προετοιμασίας


Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Αυγούστου αρχίζει η ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα του Ψαθοπύργου.

Μιά χρονιά ορόσημο για τους πρωταθλητές και νεοφώτιστους στα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας ξεκινά,όπου καλούνται να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα και να παρουσιάσουν μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Το πρώτο επίσημο ραντεβού ορίστηκε στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας στον Ψαθόπυργο και αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη των νεοφώτιστων με τους φίλους της ομάδας να παίρνουν μια πρώτη γεύση και να υποδέχονται νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα της πρώτης συνάντησης περιλαμβάνει: Ομιλία και καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο Αθανάσιο(Σούλι) Τόλια και τον προπονητή της ομάδας ,τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού και στη συνέχεια έναρξη της προετοιμασίας,αφού πρώτα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές ο απαραίτητος εξοπλισμός για την νέα χρονια.Είναι πολύ πιθανό οι ποδοσφαιριστές να έρθουν σε επαφή και με μπάλα από τη πρώτη μέρα.

Παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αναγέννησης .Ο λόγος για τους Ηλία Τζανέτο(τερματοφύλακας) και Βαγγέλη Κολύβρα. Ο μεν πρώτος προερχόμενος απο τον Αετό Ρίου ,ευελπιστεί να καλύψει το κένο της απουσίας του προκατόχου του Δημήτρη Αγγελόπουλου,ο οποίος την νέα χρονιά θα φοράει τα χρώματα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.Ο δεύτερος αποτελεί σιγουρη λύση για τον χώρο της άμυνας,καθως στο παρελθόν εχεί φορέσει την φανέλα της Αναγέννησης με επιτυχία,ενω τα τελευταία χρόνια αγωνίζοταν στον Αχιλλέα Καμμαρών(Δ'Εθνική).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com