Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

΄΄ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ΄΄


Χρυσή σελίδα στην σύντομη ιστορία της έγραψε η Αναγέννηση νωρίτερα το απόγευμα όταν πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Α.Ο. Πάτραι στο γήπεδο του Ρίου και κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στους 4 του κυπέλλου ερασιτεχνών Αχαΐας..Οι οιωνοί δεν ήταν και οι καλύτεροι αφού η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές και με νέα πρόσωπα στην 11αδα..Την κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ το γκολ του Μπερτσιά που έκανε το 0-1 μόλις στο 10'..Πολλοί πίστεψαν ότι κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε αλλά ο Ψαθόπουργος έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να ανακάμψει..Έτσι στο 35' ο Παπαδόπουλος Π. τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Τόλια Χ.,αυτός σέντραρε στο ύψος της μικρής περιοχής,ο επερχόμενος Καραμπούλας δεν την βρήκε όπως θα ήθελε αλλά κάτοχός της έγινε ο συνήθης ύποπτος Φράγγος που με όμορφη περιστροφή του σώματός του την έστειλε στα δίχτυα..Στο 39' ο Τόλιας Χ. έκανε μία πολλή όμορφη εκτέλεση κόρνερ και λίγο έλειψε να χρησθεί σκόρερ απεύθειας..Το ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλη φάση..Μετά την ανάπαυλα ο Ψαθόπυργος ανέβασε την απόδοση του και έκανε γκολ ότι ευκαιρία του παρουσιαζόταν..Στο 60' ο Τόλιας εκτέλεσε ένα ακόμα κόρνερ,ο Μητρούλιας τσίμπησε την μπάλα,ο Καραμπούλας έπιασε το μονοκόματο και με την βοήθεια της θεάς τύχης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα..Το 2-1 ήταν γεγονός και πριν συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του Πάτραι ο Παπαδόπουλος Π. έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή και αριστερά,προσπέρασε τον αντίπαλο του και επιχειρώνατς την σέντρα ο αντίπαλος αμυντικός την έστειλε στο τέρμα της ομάδας του αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στα δύο κάθετα δοκάρια κάνωντας το 3-1 στο 70'..

Η σέντρα μετά το 3-1..
Σε εκείνο το σημειό ο Ψαθόπυργος χαλάρωσε και και τιμωρήθηκε όταν ο εξαιρετικός στράικερ του Πάτραι Μπερτσιάς έστειλε με πολύ όμορφο σουτ την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Τρίγκα μειώνοντας σε 3-2 και βάζοντας φωτιά στον αγώνα..Και πάλι όμως οι Ψαθοπυργιώτες είχαν την λύση όταν ο Χίνκου κατέβασε την μπάλα με το στήθος περνώντας καταπληκτική κάθετη πάσα στον Φράγγο με τον τελευταίο να πλασάρει για ακόμα μία φορά ιδανικά και να γράφει το 4-2 στο 80' δίνωντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη..Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τους φιλοξενούμενους να αποδέχονται την ήττα τους και να φεύγουν με σκημμένο το κεφάλι από το γήπεδο..

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τρίγκας,Σακελλαρόπουλος,Μανιάτης,Παπαγεωργίου,Τολιας Χ.(85' Τόλιας Φ.),Μητρούλιας,Καραμπούλας,Χίνκου,Τσιμπούκης(87' Παπασπηλιόπουλος),Φράγγος,Παπαδόπουλος Π.(89' Παπαδόπουλος Ν.)
Οι τελευταίες οδηγίες
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP :Ο Καραμπούλας που έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ,έβαλε το τρίτο γκολ και βοήθησε πολύ όταν οι άλλοι έπεσαν στον ανασταλτικό τομέα..
mvp
*Καλύτερη από πολλούς άντρες βοηθούς ήταν η επόπτρια Γασπαρινάτου στο σημερινό αγώνα..Ίσως να μην της ξέφυγε καμία φάση..
*Οι ποδοσφαιριστές Τόλιας Χρήστος και Παπαδόπουλος Περικλής. αντικαταστάθηκαν από τα μικρότερα αδέρφια τους όταν έγιναν αλλαγή,τους Τόλια Φώτη και Παπαδόπουλο Νικόλα.Πραγματικά κατι αρκετά σπάνιο..
*Με το διαιτητή τα είχαν οι παίκτες του Πάτραι σε όλο τον αγώνα..Λάθος κατα την ταπεινή άποψη μας καθώς το διαιτητικό τρίο ήταν αρκετά καλό με δίκαιες αποφάσεις..
*Πανηγυρικό το κλίμα στις τάξεις της Αναγέννησης καθώς τώρα πολύ ονειρεύονται,και γιατί όχι ακόμα και τον τελικό.
*Ξανά αρχική 11αδα για τον Παπαδόπουλο Π. στο κύπελλο όπως στα μέσα Σεπτέμβρη με το Ζαβλάνι..Και τότε η Αναγέννηση έχανε 0-1 και το γύρισε..
*Τώρα περιμένουμε τον αντίπαλο για την μάχη του τελικού που θα είναι ένας εκ των νικητών του ζευγαριού ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΑΠΠΑ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΑΓΕΙΚΩΝ..Για να δούμε..
ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ
ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΚ
Ο Κ.ΚΑΨΑΛΗΣ ''ΖΕΙ'' ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο ΧΙΝΚΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com