Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Δ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΕΠΕΣΕ ΜΑΧΟΜΕΝΗ...
Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις η Αναγέννηση Ψαθοπύργου λύγισε απέναντι στην Αχαϊκή με 0-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου.Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και θα τολμούσαμε να πούμε ότι αν η Αναγέννηση ήταν λίγο πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια είχε το προβάδισμα στην πρόκριση!!
Όλα πλέον ανήκουν στην ιστορία και η Αναγέννηση επικεντρώνεται και πάλι στον βασικό της στόχο που είναι το πρωτάθλημα με αντίπαλο το Ζαβλάνι την Κυριακή 9/2/20 στις 15.30 στο γήπεδο της Αγυιάς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

12΄....Φάουλ του Στούπα έξω από την περιοχή,ο Πάγκαλος θα διώξει και στην επαναφορά,Τσαμτσούρης-Αθανασόπουλος θα μπερδευτούν χάνοντας τεράστια ευκαιρία για ένα γκολ.

21΄...ΓΚΟΛ!!!!..Ωραία επιθετική προσπάθεια για την Αχαική,ο Γερασιμόπουλος θα είναι ο τελικός αποδέκτης και με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

27΄...Ωραία επίθεση από δεξιά για την Αναγέννηση ο Καλαμπόκας θα σπάσει στον Νάτση αλλά ο τελευταίος θα χάσει το κοντρόλ για ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις.

36΄...Ο Παρίσης θα κερδίσει το φάουλ στην γραμμή της περιοχής.Ο Νάτσης θα αναλάβει την εκτέλεση αλλά θα μπλοκάρει ο Πάγκαλος.

51΄...Ο Καλαμπόκας θα κλέψει την μπάλα και θα βγει τετ α τετ αλλά το πλασέ του με το αριστερό θα σταματήσει πάλι στον αντίπαλο γκολκίπερ.

66΄...Σουτ του Στούπα μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

78'...Ο Καλαμπόκας θα περάσει ανάμεσα από δύο αντιπάλους,θα ανατραπεί αλλά ο ρέφερι του αγώνα δεν θα δείξει την άσπρη βούλα.

87΄..Ο Νάτσης θα πάρει την μπάλα σχεδόν μέσα στην μικρή περιοχη αλλά το σουτ του θα βρει πάνω στα σώματα.

90΄...Σφύριγμα της λήξης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Βεντουρής,Πιχλίνσκι,Αθανασόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας,Παρίσης,,Νάτσης, Πελεκάνος,Μεσσήνης,,Παλούκης(64΄Γκάνιας),Καλαμπόκας.

MVP:
ΜΕΣΣΗΝΗΣ
*Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι για το ΄΄χταπόδι΄΄ που ήταν σχεδόν παντού μέσα στο γήπεδο με πολλά τρεξίματα και καλές ενέργειες.

**Πολύ καλό παιχνίδι από τον Παρίση στο κέντρο που έδωσε πολλές μάχες αλλά και  τον Στούπα στην άμυνα που ήταν σχεδόν αλάνθαστος.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*Συννεφιασμένος ο καιρός στο γήπεδο με λίγο κρύο και το τερέν βρεγμένο τόσο όσο!


*Ωραίες παρουσίες στο διαιτητικό τρίο, ομόρφυναν το γήπεδο.


*Η υπόσχεση νίκης μπορεί να μην βγήκε αλλά κρατάμε την προσπάθεια!



*Χορευτικές φιγούρες από το δίδυμο Στούπα-Τσαμτσούρη!!
*Τις 2.30 ώρες προθέρμανσης ξεπέρασε ο Περικλής Παπαδόπουλος στο παιχνίδι,ίσως σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ στην αντίστοιχη  κατηγορία με τον Τσαμτσούρη να αναρωτιέται στο τέλος πόσο έπαιξε...


*Ευχαριστούμε πολύ τον Παναγιώτη Μάλλιο για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του αγώνα αλλά και για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com