Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΒΡΗΚΕ ΄΄ΑΣΣΟ΄΄ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΄΄ΔΕΚΑ΄΄ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!


Στο πρόσωπο του Βασίλη Τσάκα βρήκε τον ΄΄ΑΣΣΟ΄΄ που θα πορευτεί την επόμενη χρονιά η Αναγέννηση Ψαθοπύργου.Ο φιλόδοξος κίπερ πείστηκε από το πλάνο της Αναγέννησης που θα κάνει πρωταθλητισμό και είπε το πολυπόθητο ναι. Η αξία και η σταθερότητα του Βασίλη είναι δεδομένη καθώς έχει δώσει διαπιστευτήρια σε  Αετό Ρίου και Δρέπανο όπου είχε γεμάτες σεζόν και πανηγύρισε ανόδους.Κάτι το οποίο φιλοδοξεί να κάνει και φέτος!Μία εξαιρετική προσθήκη για τον Ψαθόπυργο καθώς μιλάμε για ένα αθλητή που δουλεύει αρκετά και ήδη έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις!
Ανάλογες στιγμές με την TAHITI FC θέλει να ζήσει ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ καθώς στην φωτό διακρίνεται με τον παλιό παίκτη της Αναγέννησης Περικλή Παπαδόπουλο να σηκώνουν την κούπα σε καλοκαιρινό τουρνουά!!


Παράλληλα η Αναγέννηση έδεσε και το ΄΄ΔΕΚΆΡΙ΄΄ της Γιάννη Παρίση ο οποίος θα προσφέρει την ποιότητα του και την επόμενη χρονιά στον Ψαθόπυργο. Ο έμπειρος κεντρικός έχει πλούσιο βιογραφικό σε Παναχαική,Διαγόρα Βραχναιίκων,Αγιο Βασίλη,Δρέπανο με αρκετούς τίτλους,τελικούς και γεμάτες σεζόν.
Πλέον η Αναγέννηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία με την φετινή χρονιά να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς υπάρχει στοχευμένο σχέδιο και πλάνο με απώτερο στόχο την άνοδο.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com