Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

3H ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ..

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση που νίκησε με 0-1 το Λιμνοχώρι για τον θεσμό του κυπέλλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.Το συγκρότημα του Ανδρέα Πετρόπουλου έφτασε με πολλά προβλήματα στο γήπεδο καθώς η μέρα ήταν εργάσιμη και πολλοί είχαν υποχρεώσεις.Τελικά όλα πήγαν κατ΄ευχήν για την Αναγέννηση που λύγισε το μαχητικό Λιμνοχώρι χάρη σε ένα γκολ του Νίκου Φράγκου από το πρώτο ημίχρονο.Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα αν ήταν λίγο πιο ομαδικοί αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και η Αναγέννηση κράτησε μέχρι το τέλος σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Δημόπουλος, Γογγολίδης(55΄Παπαδόπουλος), Ραμαντάνης, Καραμπουλάς, Μπαρδής, Τσίμπιτσης, Κωστόπουλος , Κασιάρας, Γιαννούχος(45΄Χίνκου), Μπαλής(80΄Καραγιάννης), Φράγκος.

ΜVP:
ΤΣΙΜΠΙΤΣΗΣ
*Έδωσε πολλές μάχες και βγήκε νικητής στις περισσότερες.Καλή εμφάνιση...

**Ο Καραμπούλας ακολούθησε με υψηλή απόδοση στην άμυνα αλλά και ο Φράγκος που έβαλε ένα αρκετά όμορφο τέρμα και κέρδισε πολλά φάουλ στην επίθεση.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κου Καλύβα και των βοηθών του.

*Ο επιθετικός του Ψαθοπύργου,Παπαδόπουλος δηλώθηκε ως τερματοφύλακας λόγω των αναγκών της ημέρας.Έκανε κανονικά το ζέσταμα αλλά στο παρά πέντε έφτασε ο Δημόπουλος για να κάνει μία σπουδαία εμφάνιση.


*Λιγοστοί οι φίλαθλοι στις κερκίδες..


*Ακόμα  μία εξαιρετική μέρα για μπάλα...Πόσο ακόμα???



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com