Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

3η Αγωνιστική

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΤΑΞΗ...

Με νίκη εκτός έδρας επί του Πολύτεκνου με 1-2 συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση και δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα της καθώς ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα στην εβδομάδα μετά από αυτήν επί του Ριόλου στο κύπελλο...Δεν είναι τόσο οι 3 βαθμοί αλλά η αγωνιστική άνοδος των παιχτών του Χρήστου Λάιου που πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες...

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ψαθόπυργος μπήκε αρκετά δυνατά και είχε την υπεροχή που εκδηλωνόταν κυρίως από αριστερά με προσωπικές ενέργειες και σέντρες του Κωστόπουλου αλλά ο Πολύτεκνος είχε την τύχη να προηγηθεί καθώς  μετά από εκτέλεση φάουλ  ο Καραμπόυλας δεν εκτίμησε σωστά με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στην γωνία του Καραγεωργόπουλου και να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 9΄...Η Αναγέννηση δεν πτοήθηκε και συνέχισε να έχει την υπεροχή εκδηλώνοντας αρκετές ευκαιρίες αρχικά με την γυριστή κεφαλιά του Θανάσουλα,στην συνέχεια με τον Τσιχλιά όταν δεν εκτίμησε σωστά και αντί να πλασάρει προτίμησε να κάνει πάσα και μετά με τον ίδιο παίχτη όταν βρέθηκε φάτσα με τον αντίπλαο πορτιέρο αλλά και πάλι δεν βρήκε στόχο...Η λύτρωση ήρθε στο 35΄ όταν ο Κωστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ,ο Θανάσουλας εκανε το τακουνάκι και η μπάλα έφτασε με ΄΄καραμπόλα΄΄ στην μικρή περιοχή και τον Στούπα που έφερε το παιχνίδι στα ίσα σπάζοντας το ρόδι στην επιθετική δυστοκία για φέτος...
Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση μπήκε εξίσου δυνατά και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 55΄ όταν ο Μούγκουλης βγήκε στην κόντρα,έκανε την σέντρα,ο Τσιχλιάς δεν κατάφερε να γίνει κάτοχος της μπάλας αλλά το ΄΄τρέιλερ΄΄ Θανάσουλας έστειλε με πολύ όμορφο σούτ τη μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Πολύτεκνου...Κάπου εκεί ο Ψαθόπυργος έριξε λίγο στροφές δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ελπίζουν με φάσεις κυρίως απο στημένα αλλά παράλληλα αφήνοντας χώρους στα μετόπισθεν...Αυτό εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση χάρη στα μεγάλα βολέ του Καραγεωργόπουλου και τις σαραντάρες μπαλιές του Στούπα που έφταναν ιδανικά στο τέρμα αλλά κάπου εκεί τα πράγματα κολλούσαν με αποτέλεσμα να χαθούν 2-3 ευκαιρίες που ΄΄δεν χάνονται΄΄..Αποκορύφωμα η φάση του 80΄όταν ο Στούπας βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Τσιχλιά,αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Καλύβα να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι..Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ψαθόπυργο νικητή και ικανοποιημένο για την καλή εμφάνιση..




ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.: Καραγεωργόπουλος, Μούνγκουλης(65’ Σταθόπουλος), Αντωνόπουλος,Κοβάτσι( 70΄Καραμάνος), Παπαθεοδωρακόπουλος, Καραμπούλας, Στούπας, Κωστόπουλος, Κασσιάρας ,Θανάσουλας, Τσιχλιάς(88΄Γεράνιος).
18αδα:Τόλιας,Καναβόγιαννης,Νικολόπουλος,Παπαδόπουλος.

MVP:
ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ
ΣΤΟΥΠΑΣ

*Ο Γιάννης Θανάσουλας παίρνει επάξια τον τίτλο καθώς δείχνει να αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αλλά θα μοιραστεί την πρώτη θέση με τον Στούπα που ήταν αλάνθαστος σε άμυνα καια επίθεση...Μαζί με το παιχνίδι κυπέλλου έδειξαν και οι δυο τους παλιούς τους εαυτούς που είχαν ξεχαστεί!

**Ακολούθησε σε απόδοση Καραγεωργόπουλος που ήταν πολύ σταθερός αν και ήταν τραυματίας..



ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:

*Κόντρα στο γούρι του προπονητή,η ομάδα φώναξε πριν τον αγώνα στα τελευταία δύο παιχνίδια και νίκησε!!!Μάλλον θα φωνάζουμε πάντα...

*Οι εκτός 18 αδας και τραυματισμένοι ενίσχυσαν της προσπάθειες έξω από τα κάγκελα...

*Αρκετό κόσμο και πολλούς Ψαθοπυργιώτες είχε η χθεσινή αναμέτρηση...


*Αν δεν με απατά η μνήμη μου ο Ψαθόπυργος δεν έχει ξαναπαίξει αντίπαλος με την ομάδα του Πολύτεκνου...Τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια...

*Ευχαριστούμε την ομάδα του Πολύτεκνου για την άψογη φιλοξενία τους καθώς κεράστηκαν όλα τα αναψυκτικά και οι καφέδες πριν την έναρξη του αγώνα..


*Αρκετά καλή η διαιτησία του κου Καλύβα και των βοηθών του Μειντανά-Χριστόπουλου.Έχασε την  φάση του 80΄ όταν  δεν καταλόγισε πεναλτι και αποβολή στον αντίπαλο γκολκίπερ..

*Δύο λεπτά σιγής κρατήθηκαν στην μνήμη του αδικοχαμένου φαντάρου Φώτη Ανδρικόπουλου και του φίλου του Απόλλωνα Εγλυκάδος Κώστα Σταυρόπουλου...

*Εκδικάστηκε και η ένσταση για τον αγώνα με τον Τριταικό όπου την κέρδισε η Αναγέννηση παίρνοντας τους 3 βαθμούς...Δεν θα δώσουμε συνέχεια σε δημοσιεύματα του facebοok αλλά αν συνεχιστεί θα δώσουμε απαντήσεις που μερικοί ΄΄δεν θέλουν΄΄ και θα παρακαλούσαμε τις ακαδημίες να ασχολούνται με τα παιδάκια και να αφήσουν τους άντρες να κάνουν την δουλειά τους....Η επίσημη λοιπόν ανακοίνωση είναι:

«Κύριοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο φετινός στόχος της ομάδας μας είναι να ανέβει στην Α' Κατηγορία βάσει του προγραμματισμού που αποφάσισε η διοίκηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι δεδομένος και πως πραγματοποιηθεί ο στόχος μας.
Άρα, εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε όσους βαθμούς μπορούμε, χωρίς φυσικά να αδιαφορούμε για τους κανονισμούς του αθλητισμού και να κάνουμε μεταγραφές με χρήματα που θα έπρεπε να είχαν δοθεί στην διοργανώτρια αρχή και γενικά στις υποχρεώσεις του σωματείου μας.
Όσο για κάποιες ανακοινώσεις στο site www.patragoal.gr και κάποιους σχολιασμούς στο facebook από την «Ακαδημία ΑΕ Πάτρα» και άλλους, γνωστοποιούμε το εξής. Η ομάδα μας είχε ενημερωθεί από το site της Ένωσης από το καλοκαίρι για τις οφειλές του συγκεκριμένου σωματείου και άλλων.
Τη Δευτέρα, μετά το μεταξύ μας αγώνα, βρέθηκε εκπρόσωπός μας στα γραφεία της Ένωσης και ζήτησε να μάθει το ακριβές ποσό της οφειλής της αντίπαλης ομάδας και έτσι προχώρησε σε έρευνες, ανακαλύπτοντας ότι οι οφειλές ξεπερνούσαν τα 900 ευρώ. Καθώς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας και δεν βρισκόμαστε σε συμφωνίες κυριών όπως αναφέρετε εσείς «Ακαδημία ΑΕ Πάτρα».
Υ.Γ. Τέλος, το αγωνιστικό ήθος και το «Ευ αγωνίζεσθε» δεν θέλουμε να μας το δείξουν σωματεία που στο παρελθόν ανάγκασαν στολίδια του Αχαϊκού ποδοσφαίρου να μείνουν χωρίς ποδοσφαιρική στέγη, άλλοι για κάποιους μήνες, άλλοι για μια ολόκληρη σεζόν. (σ.σ. ποδοσφαιριστές όπως οι Θωμάς, Αποσκίτης, Παναγόπουλος, Μπαζάρογλου, Φωτόπουλος κα.), καθώς, μέσα από τον χώρο του ερασιτεχνικού, όπως λέτε στην ανακοίνωση, κάποιοι αναζητούσαν τη δόξα».

*Παρελθόν από το σωματείο μας αποτελούν οι : Χαμουζας και Καναβόγιαννης

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:


Κρίνος - Αρλα, 0-2
Φαραϊκός - Μετόχι, 4-1
Πολύτεκνος - Αναγέννηση Ψαθοπύργου, 1-2
Πετεινοί - Λέων Aλισσού, 0-7
Καμίνια - Αχαϊκός, 0-0
Θύελλα Σκιαδά - Τριταιϊκός, 2-1
 Δαβουρλής-Ολυμπιακός Πατρών,0-2
Κεραυνός Μιτόπολης-Δόξα Νιφορεΐκων,1-1



Β' Κατηγορία (14-15) - (1ος Όμιλος)

Θ Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Γκ+ Γκ- Δ.Γκολ
1 Φαραικός 9 3 11 3 8
2 Λέων Α. Αλισσού 7 3 11 0 11
3 Θύελλα Σκιαδά 7 3 9 4 5
4 Άρλα 7 3 5 2 3
5 Δαβουρλής Κ'92 6 3 6 2 4
6 Αναγέννηση Ψαθόπυργου 6 3 5 2 3
7 Ολυμπιακός Πατρών 6 3 4 4 0
8 Αχαϊκός 5 3 2 0 2
9 Πολύτεκνος 4 3 6 5 1
10 Δόξα Νιφορεΐκων 3 3 2 2 0
11 Μετόχι 3 3 7 9 -2
12 Κεραυνός Μιτόπολης 2 3 1 5 -4
13 Καμίνια 1 3 1 6 -5
14 Κρίνος 0 3 0 8 -8
15 Πετεινοί 0 3 0 12 -12
16 Τριταϊκός -1 3 3 9 -6
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com