Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

20η Αγωνιστική



Έκανε το καθήκον της...

Την νίκη με 3-0 πέτυχε σήμερα η πρωτοπόρος Αναγέννηση απέναντι στο Μετόχι.Αν και δεν επιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης , είχε την κυριαρχία καθόλη την διάρκεια του αγώνα.Στο πρώτο μέρος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Φράγκο στο 10' όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά νικήθηκε απο τον τερματοφύλακα Γκουτσούλα των φιλοξενούμενων,ενώ στο 22' είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.Η μόνη αξιόλογη φάση για την ομάδα του Μετοχίου σημειώθηκε στο 38',οταν μετά απο εκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Στεργιόπουλου και την λάθος εκτίμηση του νεαρού πορτιέρο Ευθυμιόπουλου κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.Στην επανάληψη η Αναγέννηση ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί στο 54' με κεφαλιά του Καραμπούλα ,έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ απο αριστερά του Παναγάκη.Το 2-0 ήρθε στο 79' και πάλι απο "στημένη" φάση.Ο Γραββάνης σέντραρε στην καρδιά της μικρής περιοχής και ο Κοντάρης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87' με τον Καραμάνο ,επειτα απο ατομική  ενέργεια, έκλεψε την μπάλα απο τον προσωπικό του αντίπαλο και με σούτ μέσα απο την περιοχή νίκησε τον Γκουτσούλα.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Σ. Μυλωνάς): Ευθυμιόπουλος, Καραμάνος, Κωστοπουλος, Κοντάρης, Καραμπούλας, Στούπας (86' Μητρόπουλος), Παπαγεωργάκης (73' Μητρούλιας), Κυδωνιάτης, Χαλούλος (57' Γραββάνης), Παναγάκης, Φράγκος

ΑΕ Μετοχίου (Γ. Καλογερής): Κ. Γκουτσούλας, Καρκούλιας, Π. Γκουτσούλας, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Λάζαρης Κ. Στεργιόπουλος, Λ. Στεργιοπουλος (67' Μπούτλας), Κ. Νταγκίνης (79' Κατσαρός), Ι. Αγγελόπουλος, Δ. Κοράκης (70' Σ. Διακάτος).


Την επόμενη αγωνιστική η Αναγέννηση φιλοξενείται στην Ροδιά απο τον Αιγιέα/Αρη ,ενώ μεσοβδόμαδα ,Τετάρτη 6/2 για τον θεσμό τπυ Κυπέλλου Ερασιτεχνών ,αντιμετωπίζει στην Αιγείρα ,την τοπική Θύελλα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα  της αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/2

Γηπ. Σταυροδρομίου: Φαραϊκός – Αιγιέας/Άρης, 1-3(92′ Βέρρας / 16′, 58′ Παπαδιονυσίου, 72′ Σ. Τσακάι)
Γηπ. Ροδιάς: Απόλλων Συνοικισμού – Ολυμπιακός, 4-1(10′ Οικονόμου, 24′ Κόρδας, 34′, 72′ Κάρμας / 43′ Τσιούστας)
Γηπ. Προσφυγικών: Άρης – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων, 5-1 (Βουτσινάς 4', Μοίραλης 32', Λιβαθινόπουλος πέναλτι 43', Σταυρόπουλος 55', Μπάρδη 65' – Γαλάνης 7’)
Γηπ. «Α. Κάνιστρας», Ίκαρος Πετρωτού – Καμίνια, 0-1 (72’ Παναγόπουλος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2

Γηπ. Ρίου  Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Μετόχι,3-0
 Γηπ. Οβρυάς: Φωστήρας – Αχιλλέας Καμαρών, 6-0(Καραμάνης 8’ 38’ 43’, Ασλανίδης 18’, Ζαχαράτος 74’, Παλαιογιάννης 90’)
Γηπ. Μαζαρακίου: Κεραυνός Μιτόπολης – Δόξα Παραλίας, 0-1(Φ. Παπαχαραλάμπους 32’)
Γηπ. Προαστείου, Ζαβλάνι – Θύελλα Αιγίου, Διεκόπη λόγω επισοδείων

Γηπ. «Α. Κάνιστρας» : Ωλενιακός – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, 0-5


Η Βαθμολογία σε 20 Αγώνες
πηγή patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com