Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

12η Αγωνιστική

Πικρή γεύση...




         Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου στο γήπεδο της Αβύθου με αντίπαλο την Θύελλα Αιγίου.Οι δυο ομάδες μπήκαν νωθρά στο α' μερος ,με τα πρώτα λεπτα να είναι κυρίως αναγνωριστικά,χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση εκατέρωθεν.Σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και είχαν μια ελαφρά υπεροχή,με κατοχή της μπάλας κυρίως στη μεσαία γραμμή ,δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.


Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 18' .οταν μετα απο όμορφη ενέργεια απο αριστερά ,ο Καβγάς σέντραρε παράλληλα στην περιοχή ,με τον Τρίγγα να διώχνει σε κόρνερ προ του Μακρυγιαννάκη.Στο 25' το σούτ που επιχείρησε ο Χίνκου για λογαριασμό της Αναγέννησης ,μπλόκαρε στην δεξιά του γωνιά ο Κοντογιώργης.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28' με κεφαλιά του Βαζούκη ,έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά του Καβγά,ο πρώτος, πήδηξε ανενόχλητος στο υψος της μικρής περιοχής του Τρίγγα και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφωντας το 1-0.Η Αναγέννηση προσπαθησε να αντιδράσει αλλα με ανορθόδοξο τρόπο και με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις.Ο Στούπας στο 36' επιχείρησε ενα δυνατό σουτ λίγο έξω απο την περιοχή αλλα η μπάλα πέρασε αρκετά ουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοντογιώργου.Για να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου,οπου μετα απο ωραίο γέμισμα του Κυδωνιάτη απο δεξιά,βρήκε μόνο αμαρκάριστο τον Μητρούλια στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων,ο οποίος με δυνατό σουτ λίγο έξω απο την μικρή περιοχή εστειλε την μπάλα στα δίχτυα ,ισοφαρίζοντας για την ομάδα του σε 1-1.Στην επανάληψη η Αναγέννηση άφησε πίσω την κακή εικόνα του α'ημιχρόνου ,μπηκε αποφασιστικά στο παιχνίδι,με διάθεση να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα ,όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της κάθως είχε δυο δοκάρια με τον Φράγγο στο 57' και τον Χίνκου στο 65' ,αλλά και μοναδικές ευκαιρίες με τους Χίνκου,Κωστόπουλο,Φραγγο,Γιαννούχο και Κυδωνιάτη να πετύχουν κάποιο τέρμα.Για να φτάσουμε στο 70' ,οπου ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε ,μετά απο το επιθετικό μονόλογο της Αναγέννησης , σε μια φάση που δεν μύριζε γκόλ,οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής,με το Μακρυγιάννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του ανύμπορου να αντιδράσει Τρίγγα.Ωστόσο η Αναγέννηση δεν το έβαλε "κάτω" ,προσπάθησε για την ισοφάριση και τα κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα στο 74' ,όπου μετά απο εκτέλεση φάουλ του Στούπα στην καρδιά της μικρής περιοχής των γηπεδούχων ,ο Καραμπούλας πήδηξε ψηλότερα απο όλους και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

       Παρά το γεγονος οτι η ομάδα μας βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκόρ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε δις,ωστόσο μένει μια πικρή γεύση στο τέλος ,καθως πιστεύουμε βάση και της εικόνας μας κυρίως στο πρώτο 20λετπο του δευτέρου μέρους,η ομάδα δικαίουταν κάτι περισσότερο απο αυτό το μάτς.
          Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Αβύθου παρακολούθησαν ενα ωραίο παιχνίδι ,με αρκετές φάσεις ,γκόλ,δυνατές μονομαχίες και αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα απο δυο ομάδες που δικαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας .

       Τέλος θα θέλαμε να σημειώσουμε και την εξαιρετική διαιτησία του κ.Μακρυπόδη και των βοηθών του.




 


Οι Συνθέσεις των δυο ομάδων:


ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Κοντογιώργης, Σταματόπουλος (75’ Δημόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Α. Παξιμάδης, Λαδικός, Βαζούκης (68’ Ι. Παξιμάδης), Μαυρομάτης (86’ Καρέλης), Σωτηρόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Μακρυγιάννης, Καβγάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Τρίγκας, Καραμάνος, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Μητρούλιας, Στούπας, Γιαννούχος (85’ Αποστολάκης), Κυδωνιάτης, Χίνκου (90’ Γκοτσούλιας), Παναγάκης (75’ Γραββάνης), Φράγγος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου :

Γήπεδο Αβύθου : Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου - Αναγέννηση Ψαθόπυργου 2-2
Γήπεδο Ροδιάς : Αιγεύς-Άρης - Ζαβλάνι ΑΠΣ  3-0 (29′, 42′, 70′ Σ. Τσακάι)
Γήπεδο Μετοχίου : Μετόχι - Φωστήρ Οβρυάς 1-1 (82′ Κοράκης /68 Ζαχαράτος)
Γήπεδο Καμαρών : Αχιλλέας Καμαρών - Ικαρος Πετρωτού 3-2 (32′, 91′ Τριανταφύλλου, 75′ Αθ. Νικολάου / 43′ Νικολόπουλος, 90′ αυτ. Τσάκουλης)
Γήπεδο Βραχνεΐκων : Καμίνια - Κεραυνός Μιτόπολης 1-5 (62' Σωτηρόπουλος / 15′ Τσάμης, 52′ Καψής, 67′ Μωραΐτης, 80′ Α. Καπατσούλιας, 90′ Δ. Γιαννόπουλος)
Γήπεδο Προσφυγικών : Άρης Πατρών - Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-1 (40' Λυμπέρης / 55' Μητρόπουλος)

Κυριακή 9/12 ,

Γήπεδο Παραλίας : Δόξα Παραλίας  - Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου (1-2)
Γήπεδο Θύελλας : Ωλενιακός - Ολυμπιακός Πατρών (3-5)
Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων : Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων – Φαραικός (1-2)

 Η Βαθμολογία σε 12 Αγώνες





Επόμενη Αγωνιστική 13η(Τετάρτη 12/12 )
  
Αναγέννηση Ψαθόπυργου - Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων                                                                  
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου - Φαραικός
Ζαβλάνι ΑΠΣ - Άρης Πατρών
Φωστήρ Οβρυάς - Αιγεύς-Άρης
Ικαρος Πετρωτού - Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου
Κεραυνός Μιτόπολης – Μετόχι
Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου - Αχιλλέας Καμαρών
Ωλενιακός – Καμίνια
Ολυμπιακός Πατρών - Δόξα Παραλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com