Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΑΜΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...


Σε έναν αγώνα που ο διαιτητής  Τσιμπούκης ήταν ο μοναδικός πρωταγωνιστής σε όλη την διάρκεια κατάφερε να κάνει και τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα και να καταστρέψει έναν αγώνα με πολύ πάθος και καλό θέαμα...Το τελικό σκορ 1-1 με την Αναγέννηση να έχει αρκετές ευκαιρίες να πάρει το ματς παρά την κόντρα του διαιτητή...Στα αγωνιστικά τώρα η Αναγέννηση μπήκε πολύ πιο νωθρά από την Μιτόπολη με τους γηπεδούχους να παίζουν αρκετά δυνατά...Στο 22΄σε μία φάση που δεν μύριζε με τίποτα γκολ ο Κωστόπουλος εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα νικώντας τον Γαλάνη και γράφοντας το 0-1 στην 2η ουσιαστική ευκαιρία του Ψαθοπύργου...Το ημίχρονο κύλησε με κακό ρυθμό και για τις 2 ομάδες με μοναδική αξιομνημόνευτη ευκαιρία αυτή του 45' όταν ο Παναγάκης σέντραρε και ο Κοντάρης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι...Στην επανάληψη το παιχνίδι χάλασε με τον διαιτητή να παίρνει την σκυτάλη και να οργιάζει...Στο 60' ο Κωστόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον αρχηγό της Μιτόπολης Πετρόπουλο να τον ανατρέπει αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την άγουσα για τα αποδυτήρια...Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα μετά από ύβρεις των οπαδών!Μετά από δεκάλεπτη διακοπή το παιχνίδι ξανάρχισε με τον ρέφερι να διορθώνει λάθος σφυρίγματα με άλλα που ήταν και αυτά λάθος χάνοντας τελείως τον έλεγχο και στερώντας από την Αναγέννηση δύο πέναλτι πρώτα με τον Φράγγο και μετά με τον Καραμπούλα...Στο 85΄ και ενώ το παιχνίδι είχε ξεφύγει από τα αγωνιστικά πλαίσια οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ έξω από την περιοχή σε χέρι του Μητρούλια,ο Τρίγκας απέκρουσε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι με τον Μωραίτη να την στέλνει στα δίχτυα στην επαναφορά από θέση που ελέγχεται για οff side  φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια..Στα λεπτά που απέμειναν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιτεθούν άναρχα με πολλά γεμίσματα..Στο 88΄ η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι όταν ο Φράγγος ανατράπηκε από τον Καπατσούλια αλλά αντί για πέναλτι δόθηκε θέατρο και δεύτερη κίτρινη με τον αμυντικό της Μιτόπολης να απορεί ακόμα και ο ίδιος και να παραδέχεται ότι έκανε πέναλτι!!!Στο 90' σε γέμισμα του Παναγάκη οι αμυντικοί του Κεραυνού σάστησαν και ο Αποστολάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στερόντας στην Αναγέννηση να κλέψει τους 3 βαθμούς..Στο 90΄ακόμα ένα τραγελαφικό γεγονός όταν ο τερματοφύλακας της Μιτόπολης Γαλάνης συνομίλησε σε υβριστικό τόνο αλλά χιουμοριστικά με έναν οπαδό της ομάδας του και είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα..Το παιχνίδι τελείωσε με γιουχαίσματα από όλο το γήπεδο...Έτσι η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη σε συνδυασμό με το απρόσμενο στραβοπάτημα την Θύελλας Αιγίου,με τους διώκτες της να πλησιάζουν..


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.Τρίγκας, Καραμάνος, Κωστόπουλος(80΄Γιαννούχος), Κοντάρης, Μητρούλιας, Στούπας,Καραμπούλας,Χίνκου(70' Αποστολάκης), Κυδωνιάτης(50' Κολύβρας),Παναγάκης,Φράγκος. 
18αδα:Ευθυμιόπουλος,Γεωργίου,Ζάχος,Τσιμπούκης.

 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤOΠΟΛΗΣ: Γαλάνης, Δημόπουλος, Ρουμελιώτης (87’ Γιαννόπουλος), Α. Καπατσούλιας, Πετρόπουλος, Τσάμης, Π. Καπατσούλιας, Χριστόπουλος, Μωραϊτης, Καψής, Μπαρούνης (58’ Ανδρουτσόπουλος, 89’ Κρίστο).


Βαθμολογία:
Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΔΕΞΙΑ)


  • MVP(9):Ο Κωστόπουλος έπαιξε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος και έβαλε και ένα γκολ χάρμα οφθαλμών...
  • ΤΡΙΓΚΑΣ(7):Ίσως μπορούσε να διώξει καλύτερα στην φάση του γκολ αλλά δεν φέρει ευθύνη...
  • ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ(6) :Δεν ήταν καθόλου καλός..Πολλές λάθος πάσες και μηδέν επιθετικά...
  • ΚΟΝΤΑΡΗΣ(8):Ανίκητος και πάλι στο ψηλό παιχνίδι...
  • ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ(6):Ούτε αυτός μας έχει συνηθήσει σε τέτοιες κακές εμφανήσεις..Λάθος μεταβιβάσεις και άσχημα διωξίματα..
  • ΣΤΟΥΠΑΣ:(7):Μέτριο παιχνίδι από τον Νιόνιο που μας έχει κακομάθει...
  • ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ:(8):Αν και έπαιξε σε μία θέση που δεν του ταιριάζει βοήθησε πολύ και δημιούργησε αρκετά..
  • ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ(7):
  • ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ(7):Προσπάθησε αλλά χάθηκε στην μετριότητα του συνόλου..
  • XΙΝΚΟΥ(6):Η αποχή φάνηκε...΄΄Μπούκωσε ΄΄ και δεν βοήθησε...
  • ΦΡΑΓΓΟΣ(7):Θα μπορούσε να τελείωσει τον αγώνα όταν έχασε μοναδικό τετ α τετ αλλα γενικά έδωσε μάχες και βοήθησε..
  • ΚΟΛΥΒΡΑΣ(6):Δεν βοήθησε αρκετά καθώς με τα ''πόδια'' που έχει θα μπορούσε να έχει καλύτερες μακρινές μπαλιές..
  • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: (7)Μπήκε ως αλλαγή αλλά το παιχνίδι είχε πάρει άλλη τροπή και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο όμως ήταν θετικός και μπήκε αμέσως στο παιχνίδι..
  • ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ(-):Μπήκε μετά απο αρκετούς μήνες απουσίας αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει..

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:


*Παρά τα πολλά παράπονα οι παίκτες του Κεραυνού και η διοίκηση  ήταν άψογοι..

*Πολλοί Ψαθοπυργιώτες βρέθηκαν στο γήπεδο Μαζαρακίου αν και αρκετά μακριά ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παικτών...

*Σε τρία ματς που παρακολούθησα αυτό το Σαββατοκύριακο οι πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές και μάλιστα αυτοί που θεωρούνται έμπειροι..Ίσως δεν είναι τυχαίο που δεν ορίζονται σε εθνικά πρωταθλήματα...

*Πραγματικό στολίδι το γήπεδο στο Μαζαράκι με μόνο μελανό σημείο την κερκίδα που ακόμα... ''φτιάχνεται'' με κίνδυνο να πέσει κάποιος από μεγάλο ύψος..

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:

                                               Αχιλλέας Καμαρών-Θύελλα Αιγίου 0-0
Αχιλλέας: Καμίτσας, Χριστοδουλόπουλος (88′ Τσακούλης), Μακαρώνας, Κανελλής, Αλεύρωντας, Αθ.Νικολάου, Τριανταφύλλου, Τέρπος, Αντωνόπουλος (65′ Κόκλας), Παπαδιονυσίου, Ντολάνι.
Θύελλα: Λέσσης, Σταματόπουλος (73′ Ι.Παξιμάδης), Καυγάς, Αντ.Παξιμάδης, Βαζούκης, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μαυρομμάτης (65′ Λαδικός), Μακρυγιαννάκης, Μακρυγιάννης, Αρβανίτης

                    ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2

Πάνας 48’ – Πολυζωγόπουλος 28′, Ζ. Νιάχος 68’.
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Κατσαντούλας, Αιν. Γκόρος (46’ Σαϊσανάς), Κασπίρης, Ν. Δημόπουλος, Τζουραμάνης, Μ. Δημόπουλος, Νικολόπουλος (60’ Χισεσάνι), Πάνας, Αγγ. Γκόρος (80’ Ντεντόπουλος), Κακαφώνης, Κασιώνης. 
ΦΩΣΤΗΡΑ OBΡΥΑΣ: Χήρας, Παπουτσής, Μητρόπουλος, Γαρώνης, Κουμπής, Παλαιογιάννης, Ασλανίδης (58’ λ.τ . Χ. Νιάχος), Χατίγια, Λάτσης (75’ Κωνσταντίνου), Σταμούλης (46’ Ζ. Νιάχος), Πολυζωγόπουλος.

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣΦΑΡΑΪΚΟΣ 0-2

67’ Μιχαηλίδης, 74’ Βέρρας
ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Κοντογιώργης, Χρονόπουλος, Αθανασόπουλος, Δημόπουλος, Διονυσακόπουλος, Καφεντζής, Βάρδας, Τσαουρδάς (80’ Αντζουλάτος), Καράγιωργας (70’ Μ. Παναγιωτόπουλος), Βέρρας (60’ Παναγόπουλος), Κουνάβης.
 ΦΑΡΑΪΚΟΣ Μπαρμπέρης, Σακκάς (46’ Βέρρας), Κοσμόπουλος, Ντεντόπουλος, Μητρόπουλος, Κ. Σωτηρακόπουλος, Μπούσιος (88’ Αντωνακόπουλος), Ντούπι, Α. Σωτηρακόπουλος (65’ Βασιλείου), Λ. Σωτηρακόπουλος, Μιχαηλίδης.


ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ 4-

Παπουτσής 5’ 28’ 65’, Μπαλής 20’ – Καρνάτσος 78’

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κρητικός (70’ Χρυσοβιτσάνος), Ρ. Σιδέρης, Αϊφαντής (70’ Μεσσήνης), Γ. Σπυρόπουλος, Α. Παπαχαραλάμπους, Οικονομόπουλος, Μ. Σιδέρης, Φ. Παπαχαραλάμπους, Παπουτσής, Μπαλής, Ρηγόπουλος (55’ Μ. Σπυρόπουλος). 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Σγούρας, Μιχαλόπουλος, Ρομποτής, Ανδριόπουλος, Ρόδης, Θανάσι, Θανόπουλος (46’ Καρνάτσος), Σουγλέρης, Φράντζης (30’ Σκαπέρας), Μήτρου (65’ Γκαβογιάννης), Αναστασίου.



                                               ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΑΡΗΣ Π. 0-1
6’ Λυμπέρης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσουράνης, Γιαχαλής, Καρράς, Μακρυπόδης, Σταματακόπουλος, Τζουβέκας, Μπαλής, Αραπάκος (46’ Μπαντούνας), Κουλούρης (75’ Τσιούστας), Παπούλας (67’ Μίντζας), Ράπτης.
ΑΡΗΣ Π.: Μπεκιάρης, Αλποχωρίτης, Καρακάσης, Σταυρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Παρτάλης, Αβράμης, Βουτσινάς (88’ Σκιαδάς), Δελδήμος (63’ Μικελάτος), Μπάρδης (77’ Σταματόπουλος), Λυμπέρης.





                                  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥΖΑΒΛΑΝΙ 3-1


Κ. Βλάχος 45’, Χ. Μαρής 80’, Κόρδας 93’ – Ν. Παπαδόπουλος 70’.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ: Αγγελόπουλος, Τασόπουλος, Κ. Βλάχος, Ντενίς (60’ Θεοτοκάτος), Παπαγεωργίου, Τρακαδάς, Δούβρος, Κόρδας, Μπακατσέλος, Σέζαρ (46’ Κάρμας), Χ. Μαρής (85’ Θ. Βλάχος).ΖΑΒΛΑΝΙ: Ρουντζαμάνης, Κοσπέτας, Κρίθης, Μπάλκας (46’ Ε. Παπαδόπουλος), Ν. Παπαδόπουλος, Παναγόπουλος, Ράπτης, Καρδάρας (50’ Μανούκος), Σούμπασης, Καραβιώτης (75’ Καρατζάς), Παπαζαραλάμπους.

                      ΚΑΜΙΝΙΑ ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ 0-0

ΚΑΜΙΝΙΑ: Λίτης, Χριστόπουλος, Σπαράκης, Σφυρής, Σπυρόπουλος, Σάντας, Σωτηρόπουλος (75’ Κολαΐτης), Νικολακόπουλος (46’ Μούτσα), Λίγκας, Αθανασόπουλος, Σακελλαρίου.
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Ρεβύθης, Μάνε, Κ. Οικονομόπουλος, Σπανός, Β. Γκοτσόπουλος, Μπαρμπούνης, Σ. Τσακάι, Βλάχος, Σ. Γκοτσόπουλος, Μαραγκός, Βάκρινος.

ΜΕΤΟΧΙΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1-2


Διακάτος 85’ - Μηλάτος 7’ 18’
ΜΕΤΟΧΙ: Μητράκης, Καρκούλιας (46’ Μωραΐτης), Κατσιμπερνάκης (65’ Κοράκης), Γκιώνης, Δημόπουλος (36’ Γκοτσούλιας), Σαμπάνης, Γκουτσούλας, Αγγελόπουλος, Διακάτος, Νταγκίνης, Ταπεινός.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βούλγαρης, Ασκούνης (76’ Ασημακόπουλος), Μπίρης, Γαρουφαλής, Μπουρνάκας, Αγγελόπουλος, Παρίσης, Μητρόπουλος (62’ Κουκής), Ζαφειρόπουλος, Καρβούνης (85’ Νικολακόπουλος), Μηλάτος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com