Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

1η Αγωνιστική: Με το δεξί η Αναγέννηση κόντρα στην παράδοση...




Κάθε αρχή και δύσκολη,με την παροιμία να ταιριάζει απόλυτα στο χθεσινό αγώνα,μόνο που αυτή την φορά  το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου ήταν νικηφόρο,καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Ολυμπιακού Πατρών στο γήπεδο των Προσφυγικών.Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε πρεμιέρα πρωταθλήματος για την Αναγέννηση από τότε που αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία και μάλιστα σε μια έδρα που την δυσκολεύει πάντα οπότε και αν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.Για την ιστορία,στην παρθενική της συμμετοχή την περίοδο 2008-2009 γνώρισε βαριά ήττα  στον Ψαθόπυργο με 0-5 από την Δόξα Παραλίας που στην συνέχεια ανέβηκε και κατηγορία..Το 09΄-10' πάλι με τον Ολυμπιακό Πατρών είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία στο γήπεδο Ψαθοπύργου...Την περίοδο 10'-11' ακόμα μια ισοπαλία με 0-0 μέσα στον Ψαθόπυργο αυτή την φορά με τον Αιγιέα/Άρη..Την επόμενη χρονιά 11'-12' έχασε στον Ωλενιακό με 3-0 από τον  νεοφώτιστο Κεραυνό Μιτόπολης..Έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η δύσκολη εκτός έδρας νίκη την περυσινή χρονιά φέτος ήρθε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική..

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν ιδιαίτερα βαρύς και σε συνδυασμό με την συνεχόμενη βροχόπτωση,οι ποδοσφαιριστές σε πολλές των περιπτώσεων υπερέβαλαν ευατούς και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα.
Από πλευράς Ψαθοπύργου ο προπονητής ,Σταύρος Μυλώνας(είχε και την ονομαστική του εορτή μια μέρα πριν ,με τους παίχτες να του κάνουν το καλύτερο δώρο με την νίκη αυτή),είχε στην διάθεση του όλους του ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Γιαννούχου,και του επίσης τραυματία Περικλή Παπαδόπουλου που ταλαιπωρούνται και οι δύο από τους κοιλιακούς τους..

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΩΝ

Ο σκόρερ Νίκος Φραγγος - φωτό απο patragoal.gr


Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι ,είχε τον έλεγχο και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με τους Χίνκου και Φράγγο.Το γκόλ ήρθε στο 27' έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Κυδωνιάτη από δεξιά ,στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων ,όπου βρήκε μόνο αμαρκάριστο τον Φράγκο και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κατσουράνη πανηγυρίζοντας στην συνέχεια χορεύοντας ζεϊμπέκικο με τους συμπαίκτες του να δίνουν τον ρυθμό..Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Χίνκου ξεχύθηκε από τα δεξιά σέντραρε και πάλι στον Φράγγο αλλά ο τελευταίος υποδείχθηκε σε θέση off-side.. Στο 40 ο διαιτητής του αγώνα κύριος Σπηλιωτόπουλος έγινε ο πρωταγωνιστής αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κυδωνιάτη σε μία φάση που δεν μύριζε κάρτα με τίποτα..Ωστόσο η ομάδα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα διατήρησε τον έλεγχο,κράτησε μακρυά τους αντιπάλους από την εστία του Τριγκα και έγινε ιδιαίτερα απειλητική χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με τον Φράγγο να κάνει 2 και 3 τα προσωπικά του τέρματα με αποκορύφωμα την φάση του 80' με τον Ζάχο να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του να σεντράρει και τον Φράγγο να αστοχεί εξ επαφής..Αρκετές ευκαιρίες δημιούργησαν και οι Χίνκου,Παναγάκης και ο ΄΄μικρός΄΄ Παπαγεωργάκης..Στο 75' ο Στούπας έβγαλε κάθετη πάσα 45 μέτρων, ο Φράγγος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και ανατράπηκε με τον επερχόμενο Χίνκου να έρχεται και να βγαίνει τετ-α-τετ αλλά τον διαιτητή να σταματάει την φάση και να δίνει κίτρινη αντί για πλεονέκτημα..Τελικά η Aναγέννηση άντεξε χωρίς να απειλείτε ιδιαίτερα με το σφύριγμα της λήξης να την βρίσκει ορεξάτη για την δύσκολη συνέχεια..

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.: Τρίγκας, Καραμάνος, Κωστόπουλος, Κοντάρης, Μητρούλιας, Στούπας, Παπαγεωργάκης (62’ Χατζηβασιλείου), Κυδωνιάτης, Χίνκου (90’ Καραμπούλας), Παναγάκης (79’Ζάχος), Φράγκος. 
18αδα:Τσιμπούκης,Γραβάνης,Ευθυμιόπουλος,Αποστολάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. : Κατσουράνης, Γιαχαλής, Μίντζας, Μακρυπόδης, Καρράς (46’ Τσιούστας), Μπαντούνας (80’ Νικολόπουλος), Μπαλής, Αραπάκος, Καλιανέζος, Ράφτης, Παπανικολάου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 

  • MVP(9):Ο Παναγάκης-Χινκου...Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε...Σαν ορχήστρα δούλεψαν οι δυο τους πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ματς...
  • ΤΡΙΓΚΑΣ(7):Δεν είχε πολλή δουλειά αλλά όταν χρειάστηκε φώναξε παρών..
  • ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ(8) : Κλασσικά πολλά χιλιόμετρα και πολλή δουλειά από τον Σάκη που εκανε ε΄να πολυ καλό αγώνα..
  • ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ(7):Έκανε ένα μόνο λάθος στην προσπάθεια του να κάνει τρίπλα αντί να διώξει και μπορόυσε να γίνει ο μοιραίος παίχτης αλλά γενικά είχε θετική παρουσία..
  • ΚΟΝΤΑΡΗΣ(8):Πολύ καλός και αυτός στο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ψαθοπύργου..Από την αρχή έδειξε ότι θα αποτελέσει ογκόλιθο στην άμυνα..
  • ΣΤΟΥΠΑΣ:(8):Δύσκολο απόγευμα  για τον ΄΄Νιόνιο΄΄ που καθάρισε και πάλι σχεδόν όλες τις μπάλες αλλά έκανε πολλή δουλειά και στο δημιουργικό κομμάτι παιρνόντας κάθετες μπάλες..
  • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(7):Καλό παιχνίδι από τον αριστερό αμυντικό μας που περιορίστηκε πιο πολύ ανασταλτικά..
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ(7):Αν και μόλις 16 χρονών έδειξε το ποδοσφαιρικό του θράσος απένατι σε έναν απο τους καλύτερους δεξιούς μπακ της κατηγορίας...
  • ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ(8):Πολύ καλός στο ξεκίνημα παρά την πολύμηνη απουσία του από τον περσινό τραυματισμό..Είχε και την ασσίστ στο γκολ και άλλες 2-3 καλές φάσεις πριν αποβληθεί άδικα..
  • ΦΡΑΓΓΟΣ(8):Τι και αν έχει πάει 35 είναι φόβος και τρόμος και το δείχνει με κάθε ευκαιρία..Άνοιξε λογαριασμο και να δούμε φέτος που θα σταματήσει...
  • ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(7):Μπήκε ως αλλαγή και βελτίωσε ακόμα την ήδη συμπαγή άμυνα μας..
  • ΖΑΧΟΣ:(-):Δεν έπαιξε αρκετά και δεν μπορεί να κριθεί αλλά έκανε μία πολύ καλή ενέργεια..
  • ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ(-): Δεν έπαιξε αρκετά και δεν μπορεί να κριθεί...




ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:

*Όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε το γήπεδο δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των 2 ομάδων...

*Αρκετός κόσμος στην μίνι σκεπαστή του γηπέδου των προσφυγικών με αρκετές παρουσίες όπως του κ.Μάριου Καπετανάκη,προπονητή του Διαγόρα Βραχ.

*LIVE κάλυψη είχε ο χθεσινός αγώνς από το patragoal που είχαν δημιουργήσει τα δικά τους δημοσιογραφικά θεωρεία..Πολυτέλειες για το τοπικό ποδόσφαιρο..

*SUPER B θα αποκαλούμε από εδώ και στο εξής την μέχρι τώρα Α1 κατηγορία...

*Πέρα από την 18αδα ο κ.Σταύρος Μυλωνάς είχε ακόμα αξιόμαχους παίχτες στην κερκίδα οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα..Ο λόγος για τα αδέρφια Φώτη και Χρήστο Τόλια,τον Γκοτσούλια,τον μικρό Μπουλούμπαση,τον Παπαδόπουλο Ν,τον Κολύβρα και τους τραυματίες Γιαννούχο και Παπαδόπουλο Περ.

*Λόγω καιρικών συνθηκών δεν έχουμε το φωτογραφικό υλικό που θα θέλαμε αλλά δεσμευόμαστε για το μέλλον..

* Ντεμπούτο για 4 νέους παίχτες που έδειξαν ότι εγκλιματίστηκαν αμέσως..

*Παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει ο Γιώργος Κουμούτσος που πήρε μετάθεση για  την Καλαμάτα..Να του ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια στην νέα του ομάδα τον Α.Ο. Σπερχογείας...




ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:




Κεραυνός Α.Β.-Κεραυνός Μιτ. 1-1
Σκόρερ: 86΄ Κουκής (Π) / 75΄ Ρουγκάλας)
Αποβολή: 86΄ Παν. Καπατσούλιας 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βούλγαρης, Πήλιουρας, Μπίρης, Νικολακόπουλος, Μπουρνάκας (76' Μαντζουράκης), Μηλάτος ( 81' Χρυσανθόπουλος Β.), Παρίσης, Μητρόπουλος, Κουκής, Καρβούνης, Καραχανίδης (68' Ζαφειρόπουλος).

KEΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ: Γαλάνης, Τσάμης, Ρουμελιώτης (76΄ Γιαννόπουλος Θ.), Αντ. Καπατσούλιας, Πετρόπουλος, Ρουγκάλας, Παν. Καπατσούλιας, Μπερδέσης (46΄ Καναβόγιαννης), Μωραίτης, Καψής (78΄ Ράικος), Χριστόπουλος.

Απόλλων Συν. - Ικαρος Π. αναβλήθηκε

Δόξα Παραλίας - Ζαβλάνι 6-0
ΣΚΟΡΕΡ: (Παπουτσής (45΄πεν., 47΄, 66΄, 72΄), Κορφιάτης 4΄, Σιδέρης 56΄)
ΑΠΟΒΟΛΗ: Β. Κοσπέτας (80΄ με 2η κίτρινη)
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κρητικός, Γραμματσούλιας, Γιαννόπουλος (3΄ λ.τ. Τοσκάι), Ρ. Σιδέρης, Σπυρόπουλος, (67΄ Παπαχαραλάμπους), Οικονομόπουλος, Μ. Σιδέρης, Κορφιάτης, Παπουτσής, Μπαλής (69΄ Φ. Παπαχαραλάμπους), Μαρκόπουλος.
ΖΑΒΛΑΝΙ: Ρουντζαμάνης, Σπύρο, Κωστόπουλος, Κρίθης (λ.τ. Καραβιώτης), Γεωργακόπουλος (49΄ Παναγόπουλος), Μανούκος (46΄ Β. Κοσπέτας), Σπανός, Ράπτης, Ανδρικόπουλος, Παπαδόπουλος, Σούμπασης. 

Καμίνια - Φαραϊκός αναβλήθηκε

Αχιλλέας Καμαρών - Αρης αναβλήθηκε

Μετόχι - Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 3-2
Σκόρερ: (Σ. Α. Διακάτος, Στεργιόπουλος, Γκουτσούλας (Π) / Μήτρου, Κολοβούρης)
Αποβολή: 86΄ Σγούρας 
METOXI: Aχαγιώτης, Καγκούλιας, Σ. Ε. Διακάτος, Γκιώνης, Κωνσταντόπουλος, Σαμπάνης, Νταγκίνης, Κατσιμπερνάκης (59΄ Γκουτσούλας), Σ. Α. Διακάτος, Αγγελόπουλος, Στεργιόπουλος (89΄ Κούτρας). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ζ.: Σγούρας, Θανόπουλος, Φραντζής (Γκαβογιάννης), Αναστασίου, Ρόδης, Αναστασόπουλος, Σκαπέρας, Μαστρογιαννόπουλος, Κολοβούρης (86΄ Γεροντίνης), Μήτρου, Μαύρης (57΄ Νικολακόπουλος). 

Θύελλα Αιγίου - Αιγιέας/Αρης αναβλήθηκε


Η βαθμολογία
(Σε 1 αγώνα):














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com