Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τριπλή Μεταγραφική Ενισχυση

Στην απόκτηση των Πάνου Παναγάκη ,Βαγγέλη Κολύβρα και Θανάση Γραββάνη προχώρησε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου.


Ο Πάνος Παναγάκης
Ο Πάνος Παναγάκης (1992) αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή,ενώ την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Νίκη Προαστείου.Η θέση του είναι κυρίως μεσοεπιθετκός αλλά μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και ως αμυντικό χαφ.Προέρχεται απο την Καλαμάτα και στην Πάτρα βρίσκεται τα δυο τελευταία χρόνια.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αίαντα Καλαμάτας.

Ο Βαγγέλης Κολύβρας


Ο Βαγγέλης Κολύβρας(1977) μετά το πέρασμα του απο το Αίγιο για λογαριασμό του Αιγιέα/Αρη τα δυο τελευταία χρόνια ,επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε για να προσφέρει με την εμπειρία του μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί Αχιλλέα Καμαρών,Τριταϊκό κ Δρέπανο.


Ο Θανάσης Γραββάνης

Τέλος , ο Θανάσης Γραββάνης(1986) ,γιος του αείμνηστου Γιάννη Γραββάνη,ήρθε στην ομάδα με διπλή ιδιότητα,καθώς πέρα απο ποδοσφαιριστής,θα αποτελεί και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πατραϊκό,Αρη Πατρών,Εθνικό Σαγεϊκων, Αχιλλέα Καμαρών και Ωλενιακό.


Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην οικογένεια της Αναγέννησης και τους εύχεται υγεία πάνω απο ολα και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com