Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012




22η Αγωνιστική

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...

Σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο για να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο η Αναγέννηση αν και ευτύχησε να βάλει πρώτη γκολ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και σε συνδυασμό με τις τραγελαφικές αποφάσεις κάποιου κύριου Σκούρα που αποκαλεί τον εαυτό του διαιτητή,γνώρισε την ήττα από την Δόξα Παραλίας με 2-1..Εμφανώς κουρασμένη η Αναγέννηση στον σημερινό αγώνα από τα συνεχόμενα παιχνίδια ''έκατσε'' στο δεύτερο μισό καθώς άργησαν να επιστρατευθούν οι βοήθειες από τον πάγκο..Αναλυτικότερα,ο Ψαθόπυργος μπήκε πιο γερά στο γήπεδο και είχε την υπεροχή που εκδηλωνόταν με μικροευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ρουτζαμάνη..Στο 25' μετά από γύρισμα του Καραμάνου ο Φράγγος βρέθηκε μέσα στην περιοχή ανατράπηκε αλλά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο..Στο 30΄ και πάλι ο Φράγγος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Πλούμπη και κάρφωσε με κεφαλιά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 0-1..Η Δόξα δεν αντέδρασε και το ημίχρονο τέλειωσε ήρεμα..Στην επανάληψη ο Ψαθόπυργος δεν είχε ανάσες και οι  γραμμές ήταν κομμένες με την Παραλία να χάνει αλλεπάλληλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Ζέρρη και την όμορφο τάκλιν του Τρίγκα..Στο 60' ο Γιαννούχος προσπέρασε τον αντίπαλό του αλλά η σέντρα που επιχείρησε ήταν πιο πίσω από εκεί που την περίμενε ο Φράγκος χάνοντας τεράστια ευκαιρία να γίνει το 0-2  και να τελειώσουν όλα..Σαν λογική συνέχεια φέτος δεχθήκαμε 2 γκολ και μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκε άλλο ένα δικό μας ματς..Στο 65΄ ο Ρηγόπουλος δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Στούπα να τον ανατρέπει και τον ρέφερι να υποδεικνύει την άσπρη βούλα..Στην εκτέλεση του ο Τρίγκας δεν τα κατάφερε και το 1-1 ήταν γεγονός..

 Στο 70΄ ο Ζέρρης έφυγε ακόμα μία φορά στην πλάτη της άμυνας αλλά αυτή την φορά δεν αστόχησε γράφοντας το 2-1..H Αναγέννηση προσπάθησε ανορθόδοξα να αντιδράσει με γεμίσματα αλλά δεν τα κατάφερε...Η ισοπαλία ίσως ήταν το δίκαιο σκορ αφού κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο..

ΣΥΝΘΕΣΗ:Τρίγκας,Στούπας,Μανιάτης,Αποστολάκης(80' Παπαδόπουλος),Κωστόπουλος,Καραμπούλας,Πλούμπης(77' Μητρούλιας)Γιαννούχος(70' Παπαγεωργίου),Κυδωνιάτης,Καραμάνος,Φράγγος.
ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP:Ο Θόδωρος Πλούμπης ήταν ο διασωθείς από το ναυάγιο του δευτέρου ημιχρόνου και δίκαια θα πάρει τον τίτλο ακόμα μία φορά...
mvp
*ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!!!!Είναι κρίμα μία ομάδα σαν την Δόξα να έχει τέτοιο γήπεδο..
ΧΩΡΑΦΙ...
*ΑΚΟΜΑ πιο κακή η διαιτησία του Σκούρα..Μακριά από όλες τις φάσεις,χαμένος από τις φωνές των οπαδών σε κάθε απόφασή του προκαλούσε τα γέλια σε όλους του παρευρισκόμενους στο γήπεδο..Στην ερώτηση μου αν έχει σφυρίξει άλλη φορά Α1 δεν απάντησε και  με μία σύντομη έρευνα διαπίστωσα ότι ήταν η πρώτη του φορά φέτος σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι παίζουν την παραμονή τους η ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ προτίμησε έναν διαιτητή που έχει σφυρίξει μόνο β΄ και γ' τοπικό..Ανήμπορος να ακολουθήσει σε ταχύτητα τους παίχτες σε κάθε αντεπίθεση ''ξέμενε'' στην αντίπαλη περιοχή!!!Χαρακτηριστικό το γεγονός με τον Κυδωνιάτη να σταματάει να πιέζει τα τελευταία λεπτά και να του λέει ''λήξε το να πάμε να φύγουμε,δεν αντέχεσαι άλλο''...!!!

*Πολλά ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε  την εφημερίδα ''Πελοπόννησος''  και τον κο Γερογιάννη για την αναφορά στο blog μας και την καλή δουλειά που κάνει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Περικλής Παπαδόπουλος..
το αποκομα..
ο blogger...
ΠΑΓΚΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΜΕ ΖΑΓΚΛΑ,ΕΡΔΑ,ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚ,ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ.. 
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΣΤΟΥΠΑΣ DERIERE(ΠΙΣΩ)

ΣΤΟΥΠΑΣ ΕNFACE(MΠΡΟΣΤΑ)
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:
ΑΕ Περιβόλας-Λιμνοχώρι 1-0
(70' Παπαγεωργακόπουλος)
                                                                              Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος

ΠΕΡΙΒΟΛΑ: Κρητικός, Ζαφείρας, Κυριτόπουλος Σ., Κοντάρης, Φωλιάς, Κιούλος, Μπαλάσης (82΄ Κυριτόπουλος Ν.), Παπαγεωργακόπουλος, Λυμπέρης, Αθανασόπουλος, Ράφτης (58΄ Αποστόλου).
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Θ. Κωνσταντινόπουλος, Παρασκευόπουλος (74΄ Χρυσανθόπουλος), Μπεκίρης, Γιαννόπουλος (78΄ Κωνσταντινόπουλος Χ.), Γκιώνης, Σέρμπος, Αλεξανδρόπουλος Α., Αλεξανδρόπουλος Π., Σπυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Κυριακόπουλος (71΄ Δελδήμος)


Πανιώνιος/Αχιλλέας-Άρης Πατρών 1-3
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δίπλας, Δέδος (70' Τσεκούρας), Γκλαβάς, Μανθόπουλος (46' Ασιλιάν), Δημητρόπουλος, Βάρρας, Μπακούρος, Καϊμακάς, Μάγκος, Μάργαρης, Μπαρλής (46'Σαχίνι)
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Βέρρας, Αλποχωρίτης, Ασημακόπουλος Κ., Σπηλιωτόπουλος, Καρακάσης(70’ Σταυρόπουλος), Μυλωνάς, Αβράμης, Παπαδημητρόπουλος, Βουτσινάς, Κολάρος(90’ Φράγκος), Κανταρτζόπουλος (50’ Μπεκιάρης)

Ίκαρος Πετρωτού-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 2-0
Διαιτητής : Γραββάνης

ΊΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
: Παπαπαύλου, Ζάχος, Γκόρος (80′ Ν. Δημόπουλος), Κουτρόπουλος, Τζουραμάνης, Πάνας, Χατίγια, Κουνάβης, Βέρρας, Ανδρικόπουλος, Σαϊσανάς (80′ Κασιώνης)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βούλγαρης, Αθανασόπουλος, Μπήρης, Τσάμης, Μπουρνάκας, Τουραλιάς, Ζαπατίνας ( 38' λ.τ. Σιούλι), Μητρόπουλος, Κουκής, Λάγιος ( 81' Χρυσανθόπουλος), Αμασιάδης ( 75' Φερτάκης)

Ζήρια/ΤΑΔ 93-Αιγιέας/Άρης 0-1
Διαιτητής : Τσιρίνης

ΖΗΡΙΑ: Κόλλα, Λουκόπουλος, Μπολάνη, Αποστολόπουλος, Ασημακόπουλος (70’ Μπαλαφούτης Π.) Γεωργακόπουλος, Χαρακιδάς, Μουρίκης, Φουρφουρής, Μπακογιάννης (75’ Χριστόπουλος), Μπαλαφούτης Ν. (46’ Παγανός).
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Σιμούλης, Τσακάι Σ., Οικονομόπουλος, Σπανός, Μπαρμπούνης, Βλάχος, Γκοτσόπουλος, Κολοκυθάς (60’ Μαραγκός), Λάππας (70’ Τσακάι Τ.), Βάρκινος (80’ Ανδριώτης).

Θύελλα Αιγίου-Αναγέννηση/Αίας 7-1
Διαιτητής : Μπενέτσης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σταματόπουλος (70’ Βαλσαμής), Παπαχριστόπουλος, Παξιμάδης Γ., Λαδικός (46’ Βαζούκης), Μαυρομάτης, Σωτηρόπουλος (46’ Χριστόπουλος), Αρβανίτης, Μακρυγιαννάκης, Διαμαντόπουλος, Καρέλης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Πράσινος, Mάλλιος Π. (23' Μάλλιος Γ.) , Μιχαλόπουλος, Χριστόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Τρίψας, Αλεξίου, Κωσταρίδης (70' Δημόπουλος) , Αγγελόπουλος, Α. Ραμπαβίλας, Θ. Ραμπαβίλας.

Φαραικός-Πετεινοί 4-2
Διαιτητής : Τσαγκαράκης
ΦΑΡΑΙΚΟΣ: Αντωνακόπουλος, Σωτηρακόπουλος Γ., Νταγιούκλας(65’ Σακκάς), Δημητρόπουλος, Ντεντόπουλος, Σωτηρακόπουλος Κ., Ντούμπι, Κοσμάτος, Μητρόπουλος Κ.(80’ Μητρόπουλος Χρ.), Σωτηρακόπουλος Λ., Μούτσα.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Κονιδάρης (20’ Δούβρης), Τζομπάι, Γεροντίδης, Τογιόπουλος, Στέλλας, Χαλκιόπουλος (70’ Κατριβέσης), Κουτσογιαννάκης, Φούφουλας, Σουγλέρης, Ξυπολιάς, Πολυζωγόπουλος


Ίκαρος Λακκόπετρας-Ολυμπιακός Πατρών 0-2
Διαιτητής : Θ. Σπανός
ΊΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ: Γκαδόλος, Αγγελόπουλος, Μούτος, Μπεκίρης Μ. Μπεκίρης Δ., Τζίφας, Ντάζος, Ντεντόπουλος, Φραγκούλιας, Φαντασίας, Κίκινας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Γιαχαλής, Καρμοκόλιας Χρ., Σταματακόπουλος, Νικολόπουλος, Μίντζας, Τσιχλιάς (89’ Βασιλόπουλος), Αραπάκος, Καραβίας (88’ Γιούλης), Λιβαθινόπουλος (79’ Καρμοκόλιας Φ.), Τζουβέκας


Πείρος Ισώματος-Κεραυνός Μιτόπολης 0-0
Διαιτητής : Πασχάκης

ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Α. Κυριακόπουλος, Δριβήλας, Γκοτσούλιας, Αθανασόπουλος, Βρόντος, Καραβίας, Μιχαλιτσιάνος, Αντωνόπουλος, Αθανασίου, Δ. Κυριακόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ: Γαλάνης, Νικολόπουλος (60’ Κρίζης), Διαμαντόπουλος (70’ Ρουμελιώτης), Τσάμης, Καπατσούλιας Α., Ρόδης, Πετρόπουλος, Καπατσούλιας Ι. (Μπερδέσης), Μωραΐτης, Καψής, Καρακάσης.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1. Λάππας (Αιγιέας/Άρης)...19 γκόλ
2. Φράγγος (Αναγέννηση)...18 γκόλ
3. Ρηγόπουλος (Δόξα Π.).....16 γκόλ
4. Κουκής (Κεραυνός ΑΒ)....15 γκόλ
5. Σαχίνι (Πανιώνιος)..........15 γκόλ
6. Μωραίτης (Μιτόπολη)....14 γκόλ
7. Ανδρικ/λος (Ίκαρος Π.)..13 γκόλ
8. Λιβαθ/λος (Ολυμπιακός).12 γκόλ
9. Μούτσα (Φαραικός).........12 γκόλ
10. Πολυζωγ/λος (Πετεινοί).12 γκόλ
11. Φουρφουρής (Ζήρια).......12 γκόλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com