Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

10η αγωνιστική



Τσιμπούκης και Φράγγος
''ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ''


Αν και η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης,οι παίκτες της έδειξαν πολλά σημάδια χαλάρωσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά και να το πληρώσει ακριβά..Η ομάδα μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα..Βέβαια η υπεροχή ήταν ανούσια μέχρι το 25' όπου ο Κυδωνιάτης έφυγε στην κόντρα έδωσε στον Χίνκου αυτός στον Τσιμπούκη,ο τελευταίος σήκωσε στον επερχόμενο Κυδωνιάτη αλλά το σουτ έφυγε ψηλά αουτ..Στο 35' οι προσπάθειες καρποφόρησαν όταν ο Κυδωνιάτης έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ,ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε ασταθώς με τον Χίνκου να στέλνει την μπάλα εύκολα στα δίχτυα.Πριν κωπάσουν οι πανηγυρισμοί πάλι ο Κυδωνιάτης μετά απο διώξιμο του τερματοφύλακα του Αίαντα έπιασε ξανά μονοκόμματο σουτ απο το κέντρο,ο Χίνκου ''έσπασε'' την μπάλα με το κεφάλι,ο Φράγος βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε με ωραίο τελείωμα την μπάλα στην αντίπαλη εστία κάνωντας το 2-0..Στο 43' ο Χίνκου κυνήγησε μία χαμμένη μπαλιά πέρασε τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανετρεψε και αποβλήθηκε..Στο φαουλ που ακολούθησε ο Γιαννούχος σπατάλησε την ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα πανω απο τα δοκάρια..
Στην επανάληψη ο Ψαθόπυργος χαλάρωσε αισθητά σε σημείο που να κινδυνεύει σε απανωτες φάσεις με τον Έρδα να βγάζει αρκετά σουτ..Στο 50' μετά από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων ο Γιαννούχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας μας με τον ώμο του μειώνοντας σε 2-1..Στο 55' ο Φράγγος βγήκε εκ νέου τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει και ο Τσιμπούκης που έγινε κάτοχος της μπάλας την έστειλε αουτ.. Στο 62' ο Χίνκου ''τέλειωσε'' την Συμπολιτεία όταν κλέβοντας την μπάλα στο κέντρο έφτασε μέχρι την μικρή περιοχή όπου με μία βολίδα κάρφωσε την μπάλα στο δεξί γάμα του αντίπαλου τερματοφύλακα..Στο 71' ο Παπαδόπουλος Π. έδωσε το τελειωτικό χτύπημα οταν ακολουθώντας τον Κυδωνιάτη πήρε την μπάλα πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε προ καινής εστίας κάνωντας το 1-4..Αλλα οι φιλοξενούμενοι και πάλι χαλαρωσαν με την Συμπολιτεία να κερδίζει πέναλτι από τον Σακελλαρόπουλο μετά από αδράνεια της άμυνας μειώνοντας σε 2-4..Στο 85' ο Παπαδόπουλος Π. έκοψε την μπάλα στην μικρή περιοχή αλλά ο επερχόμενος Φράγγος δεν πρόλαβε να γίνει κάτοχος της μπάλας,φάση που ήταν και η τελευταία αξιόλογη.
Σύνθεση:Έρδας,Μανιάτης,Σακελαρόπουλος,Καραμπούλας,Παπαγεωργίου,Κυδωνιάτης,Καραμάνος(Παπαδόπουλος Π. 68'),Τσιμπούκης(Αποστολάκης 55'),Γιαννούχος(Παπασπηλιώπουλος 80'),Χίνκου,Φράγγος.

Μικρά-Μικρά
*MVP:Χινκου, ο Ρουμάνος άσσος έβαλε 2 γκολ και μία ασσίστ δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον τίτλο σήμερα..
 
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο MVP
*Πάλι γκολ με την πρώτη επαφή για τον Παπαδόπουλο Π. όπως πριν 2 χρόνια στο ίδιο γήπεδο για τα μπαραζ καθόδου απέναντι στην Θύελλα Αιγείρας τότε.Μάλλον του πάει πολύ..
*Οι οπαδοί μας μας ακολούθηασν και στα Σελιανίτικα..

*Οι 2 ομάδες συναντήθηκαν ξανά μετά την Β κατηγορία και τις τότε μάχες τους,σαν Αναγέννηση Ροδοδάφνης και Αίαντας Συμπολιτείας βέβαια..
*Έναν παλιό γνώριμο συνάντησαν οι παλιοί την Αναγέννησης Ψαθοπύργου,ο λόγος για τον κύριο Νώντα Μιχαλόπουλο που ειχε τα ηνία της ομάδας πριν αρκετά χρόνια..
*Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνιδι για τον Κυδωνιάτη ο οποίος δήλωσε οτι η βενζίνη του έφτανε μέχρι σήμερα..
*Πρώτη νίκη εκτός για την Αναγέννηση..
*Ντεπούτο στο πρωταθλημα για 2..

ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ
*φαουλ του Χίνκου:
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Πανιώνιος/Αχιλλέας - Ίκαρος Πετρωτού 3-0
Πείρος Ισώματος - Ζήρια/ΤΑΔ 93 1-1
Αιγιέας/Άρης - Πετεινοί 5-1
Ολυμπιακός Πατρών - Κεραυνός Αγ. Βασ. 1-0
Κεραυνός Μιτόπολης - Λιμνοχώρι 1-2
Φαραϊκός - Δόξα Παραλίας 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com