Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φιλική Ήττα στο Προάστιο




Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Αναγέννηση στο Προάστιο απο την τοπική Νίκη.Η ομάδα του Ψαθοπύργου αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ νωρίς στο α' μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει με αριστουργηματική εκ΄τελεση φάουλ του Φράγγου έξω απο την περιοχή ,μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης απο τον γκολκίπερ των γηπεδούχων , Καραγεωργόπουλο.Το 1-1 ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.Στην επανάληψη οι δυο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεση τους.Στο 80' ο Παπαδόπουλος Π. ήταν αυτός που με δυνατό σούτ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του Ψαθοπύργου,ωστόσο η "χαρά" των παιχτών του Κώστα Καψάλη δεν κράτησε πολύ καθώς 2' αργότερα ο Λάππα με κοντινό πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή έφερε το μάτς στα ίσα.Μέχρι την συμπλήρωση των 90' η ομάδα του Νίκου Πατρώνη κατάφερε να πετύχει ακόμα δυο τέρματα για το τελικό 4-2.


Ο Κώστας Καψάλης ξεκίνησε το μάτς με τους Έρδα,Καραμπούλα,Μανιάτη,Ιωαννίδη,Κωστόπουλο Τ,
Μυλωνόπουλος,Κυδωνιάτη,Γραμματικόπουλο,Παπαγεωργίου,Τόλιας Χ.,Φράγγος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μαλακός,Σακελλαρόπουλος,Κωστόπουλος Κ.,Παπαδόπουλος Π,Παπαδόπουλος Ν.Τόλιας Γ.,Κουμούτσος,Τσιμπούκης ,Κοντομίχης,Ζάγκλας,Γεωργίου.

Δεν αγωνίστηκαν οι Μητρούλιας,Χατζηβασιλείου,Τρίγκας λόγο τραυματισμού καθώς και οι Καραμάνος,Γιαννούχος ,Χίνκου, λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com