Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

8η Αγωνιστική

Επεισοδειακό μάτς στο Ρωμανό





Επεισόδια εκτιλήχθηκαν στο γήπεδο "Μάκης Ηλιόπουλος" με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ.Καλύβα να διακόπτει τον αγώνα στο 70' και ενώ το σκόρ ήταν 2-4 υπέρ της Αναγέννησης Ψαθοπύργου ,έπειτα απο την είσοδο στο γήπεδο παραγόντων και φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδος οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του διαιτητή ,χτυπώντας τον στα πλευρά και στη κοιλιά!!! όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο φύλλο αγώνα.


Αναλυτικά τα όσα συνέταξε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής:


" .... Αμέσως μετά την αποβολή του παραπάνω παίχτη,εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος και με πήγαιναν σπρώχνοντας με απειλητικά προς το κέντρο ,λέγοντας μου ,"Δεν θα φύγεις απο εδώ ζωντανός,θα σε πετύχουμε έξω",ενώ ταυτοχρόνως με τράβαγαν απο την φανέλα με σκοπό να μου την σκίσουν και μου έριχναν ύπουλα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιά και με κλωτσούσαν στα πόδια .Στο σημείο αυτό κάλεσα τους βοηθούςμου και κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια και εκεί αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα στο 70'.Κατα την παραμονή μας στα αποδυτήρια εισήλθε ο κ.Σ.X. και μου απήυφθηνε τις φράσεις ότι "αν δεν συνεχίσεις το παιχνίδι τελειώνει η καριέρα σου εδώ,θα δείς που θα σε στείλω". Εως το χρονικό σημείο της διακοπής το σκόρ ήταν 2-4(δυο - τέσσερα) υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.
Καμία άλλη παρατήρηση, παρά το γεγονός ότι αποχωρήσαμε απο το γήπεδο με την συνδρομή αστυνομικής δύναμης."




Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η Αναγέννηση αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ μόλις στο 2' έπειτα απο ασταθή απέκρουση του Ερδα και τον Ανδρικόπουλο που καραδοκούσε με πλασέ προ κενής εστίας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του,ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 10' πέτυχαν την ισοφάριση με τον Μπούρδο.Απο εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Ψαθοπύργου είχε την καθολική υπεροχή και τον έλεγχο της μπαλας,πίεσε τον αντίπαλο και δημιούργησε αρκετές και καλές ευκαιρίες στα καρέ του Γιαννικόπουλου.Αποτέλεσμα αυτής το σκόρ στο 30' ήταν 1-4 υπέρ του Ψαθοπύργου με το ένα γκόλ να είναι καλύτερο απο το άλλο και με τους Κυδωνιάτη - Μπούρδο σε εξαιρετική μέρα,οδήγησαν την ομάδα τους σε μια καθολική ανατροπή .Ο Κυδωνιάτης ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο κινητήριος μοχλός στο χώρο του κέντρου για την ομάδα του ,πραγματοποιώντας για ακόμα μια αγωνιστική εξαιρετική εμφάνιση,πετυχαίνοντας ένα γκόλ και δημιουργώντας άλλα δυο.




Οι συνθέσεις των ομάδων:





Ρωμανός:Γιαννικόπουλος,Τριανταφύλλου(56' Παναγόπουλος),Βανταράκης,Οικονόμου(35' Γρεκιώτης),Θεοφανόπουλος,Ντούσιας,Σουγλέρης,Σταμπολτας,Ανδρικόπουλος,Βοσνάκης,Ντουράκου.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου:Έρδας,Αντωνόπουλος,Σακελλαρόπουλος,Ζάγκλας,Καραμπούλας,
Ιωαννίδης,Κωστόπουλος(62' Τσιμπούκης),Καραμάνος,Τόλιας,Μπούρδος,Κυδωνιάτης.




Αποβολές:70' Θεοφανόπουλος (2η κίτρινη),65' απευθείας κόκκινη για τον αναπληρωματικό παίχτη του Ρωμανού Μπούντα,καθώς όπως ανέφερε ο παρατηρητής του αγώνα κ.Κατριβέσης,ο παίχτης του Ρωμανού απευθυνόμενος στον α' βοηθό του είπε "αντε γαμ... ρε μαλ...".



Η ομάδα του Ψαθοπύργου περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΑ για την τύχη του αγώνα,αλλά σίγουρα αναμένεται βαρύς ο πέλεκυς για την ομάδα του Ρωμανού.


Επόμενος αγώνας για την Αναγέννηση την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων με αντίπαλο την ομάδα της Αρόης.Η προετοιμασία της ομαδας για την αναμέτρηση αυτή θα γίνει την Δευτέρα στο νέο γήπεδο του Ρίου ,στο οποίο πρόσφατα τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com