Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

7η Αγωνιστική

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση

Εκανε το καθήκον της η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και με το παραπάνω καθώς πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη επικρατώντας με σχετική ευκολία του Λέων Αλισσού με το ευρύ 5-0!!!Οι γηπεδούχοι απο το πρώτο λεπτο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδικατάφεραν με το καλημέρα να προηγηθούν  ,μόλις στο 7' ο Κωστόπουλος με πλασέ στην κίνηση απο την σέντρα του Τόλια άνοιξε το σκόρ για την Αναγέννηση και έκανε το έργο των συμπαικτών του ακόμα πιο εύκολο,ενώ στο 14' ο Μπούρδος έχασε ακόμα μια μονάδικη ευκαιρία να γράψει το 2-0 ,καθώς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον  Μπούνια  αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε αουτ.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 18' όταν το σουτ του Σολωμού λίγο έξω απο την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ερδα που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε απειληθεί.Οτι δεν κατάφερε ο Μπούρδος λίγο νωρίτερα το πέτυχε ο Τόλιας στο 26' ,μετά από όμορφη σέντρα του πρώτου απο αριστερά ,ο νεαρός επιθετικός δεν δυσκολευτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο δευτερο δοκάρι.Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος της Αναγέννησης συνεχίστηκε και στο 60' ο Κωστόπουλος με ένα φοωερό σούτ έξω απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μπούνια γράφωντας το 3-0 για την ομάδα του.Κάπου εκεί έσβησαν και οι όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενωνγια κάτι θετικό.Απο ελει και πέρα στο 68' μετά απο ωραία ενέργεια του Κυδωνιάτη ο οποίος βρήκε με κλειστά τα μάτια στο ύψος  της μεγάλης περιοχής τον Αντωνόπουλο , ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ κρέμασε τον Μπούνια ανεβάζωντας τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.Το τελικό 5-0 έγραψε ο Καραμπούλας στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι,που κέρδισε ο Κωστόπουλος σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων.  











Ο Κωστόπουλος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση συνοδευόμενη κ απο 2 όμορφα γκόλ
Θα ακολουθήσει βίντεο με στιγμιότυπα και γκόλ απο την αναμέτρηση με τον Λέων... 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10/10 

Γηπεδο Ψαθοπύργου: Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Λέων Αλισσού 5-0  
Γηπεδο Πετεινών:  Πετεινοί – Λιμνοχώρι 1-2 
ΓηπεδοΝικολεΐκων: Αιγιέας/Αρης – Πανιώνιος/Αχιλλέας 3-2
Γηπεδο Προσφυγικών: Άρης – Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 
Γηπεδο«Α. Κάνιστρας»: Αγιος Δημήτριος – Φαραϊκός 0-2
Γηπεδο Προαστείου: Αμπελόκηποι – Θύελλα Αιγίου 1-2  

Κυριακή 24/10/10,Ώρα 16:00

Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Θύελλα Σκιαδά - Ολυμπιακός Πατρών 1-2
Γήπεδο Ισώματος,Πείρος Ισώματος - Δόξα Παραλίας 2-0
Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, ΑΠΟ Αρόης - Ρωμανός 0-3


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των ομάδων 


Γηπεδο Ψαθοπύργου: Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Λέων Αλισσού 5-0  

Γκόλ:7', 60' Κωστόπουλος,26' Τόλιας, 68' Αντωνόπουλος, 80' πεν. Ι. Καραμπούλας
Αποβολή : 80' Δημακόπουλος

Διαιτητής :Γιαννόπουλος Αλ 

Αναγέννηση Ψαθοπύργου.: Έρδας, Σακελλαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζάγκλας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Τόλιας (60' Πιτουράς), Καραμπούλας, Κυδωνιάτης (80' Παπασπηλιόπουλος), Μπούρδος (70' Τσιμπούκης), Καραμάνος.
Λέων Αλισσού: Μπούνιας, Ρηγόπουλος (46' Καραμανλής), Δημητριάδης, Νικολάου, Χρηστιάς (75' Μπρακατσέλος), Δημακόπουλος, Σολωμός, Ντούμας (80' Βεσκούκης), Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος.


Γηπεδο Προαστείου, Αμπελόκηποι – Θύελλα Αιγίου 1-2  

Γκόλ:93' Πήττας - 37' Γ. Παξιμάδης, 46' αυτ. Καρέλας.
Διαιτητής : Τσιρίνης

ρεπορτάζ - φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής 

Η Θύελλα Αιγίου επέστρεψε στις επιτυχίες (είχε να κερδίσει από την 2η αγωνιστική), νικώντας 2-1 τους Αμπελόκηπους στο γήπεδο Προαστείου. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με την ομάδα των Συχαινών (δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα), η οποία πλήρωσε ακριβά την επιθετική δυστοκία των παικτών της. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ με τον Σπαλιάρα, όμως η Θύελλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ (0-1) στο 37΄ με υπέροχο γυριστό σουτ του Γιάννη Παξιμάδη από το ύψος της περιοχής, μετά από μπαλιά του Σωτηρόπουλου. Μάλιστα, οι Αιγιώτες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 40΄ με τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος υποχρέωσε τον Κατσουράνη σε σωτήρια απόκρουση. Στο 42΄ οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Α. Λαγκαδινού από τον Ντάλλα. Ο Α. Λαγκαδινός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο γκολκίπερ Λέσης απέκρουσε σωτήρια. Νέα απίστευτη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 45΄, όταν ο Λέσης είπε αρχικά «όχι» στον Χ. Λαγκαδινό και στην συνέχεια ο Α. Λαγκαδινός σούταρε απελπιστικά άουτ σε κενή εστία. Η νεανική ομάδα του Αιγίου «τιμώρησε» τους Αμπελόκηπους στο 46΄, όταν ο Καρέλας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του (0-2 με αυτογκόλ) μετά από σέντρα του Βλάχου. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ρηγόπουλο (51΄, 57΄) και Α. Λαγκαδινό 54΄, 69΄, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το γκολ της τιμής για τους «πράσινους» σημείωσε ο Κώστας Πήττας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο 93΄ με κοντινή προβολή στο πρώτο δοκάρι, μετά από σέντρα του Μπάτραλη. Διαιτήτευσε ο Γιάννης Τσιρίνης (Ζούλης – Διονυσόπουλος).






Αμπελόκηποι : Κατσουράνης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (77΄ Χαμουζάς), Σπαλιάρας (61΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Νάτσης (46΄ Πήττας), Γεωργαντόπουλος, Μπαλασκέρης, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.
Θύελλα Αιγίου: Λέσης, Παπαχριστόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Ντάλλας, Α. Παξιμάδης, Ζήσης (54΄ Σταματόπουλος), Σωτηρόπουλος, Δορλής, Σαλάι, Βλάχος (74΄ Κουκουμαφτσής), Αρβανίτης (80΄ Αγγελόπουλος).


Γηπεδο Προσφυγικών, Άρης – Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 

Γκολ: 3' Μπαντούνας, 18' Οικονόμου
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

Άρης :   ...
Απόλλων Εγλυκάδας :Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης. Γιαννόπουλος, Κουλούρης (75' Βάρελης), Ραμόπουλος (65' Β. Νικολόπουλος), Ν. Κυριτόπουλος (30' Σ. Κυριτόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος

Γηπεδο Πετεινών,  Πετεινοί – Λιμνοχώρι 1-2 

Γκολ: 60'Κίτσος -10', 21'Χ. Δελδήμος
Δοκάρι:
25'Μητρόπουλος, 81'Μπεκίρης
Πετεινοί : Ξανθάκης, Αλεξόπουλος, Ρόσης (30'Γρουζής), Φραγκούλης, Κατριβέσης, Ανδρονικίδης, Στέλλας, Πολυζωγόπουλος (46'Κίτσος), Φούφουλας, Αγγιούς (65'Ψημάδας), Κλεισούρας Λιμνοχώρι: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Δημητρόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Χ. Αγγελόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, (68'Π. Γερασιμόπουλος) Γκιώνης (20'λ.τ.Μ. Μπεκίρης), Χ. Δελδήμος, Μητρόπουλος, Γκιατάρι (75'Πιπέρης).
 

Γηπεδο Νικολεΐκων, Αιγιέας/Αρης – Πανιώνιος/Αχιλλέας 3-2

Γκολ:70, 76'Χ. Τσακάι, 82'Βάκρινος - 30-Ν. Μάγκος, 55-Δημητρακόπουλος

Αιγιέας/Αρης: Γκολφίνος, Μονοκρούσος, Στεφανάτος, Κολύβρας, Χ. Τσακάι, Τ. Τσακάι (35'Παπαχριστόπουλος), Ψυμούλης, Γκοτσόπουλος, Φούκης (43'Μάνε), Ανδριώτης (60'Μητρόπουλος), Βάκρινος.
Πανιώνιος/Αχιλλέας : Κληρόπουλος, Αμαντέους (46'Ανδρούτσος), Γκλαβάς, Καϊμακάς, Ρουμελιώτης, Τ. Κρίθης, Γεωργόπουλος, Μητρόπουλος (30'λ.τ.'Δημητρακόπουλος), Μάργαρης, Ν. Μάγκος, Βάλσαμος (76'Δέδος).

Γηπεδο«Α. Κάνιστρας» Αγιος Δημήτριος – Φαραϊκός 0-2


Γκολ: 1'Α. Σωτηρακόπουλος, 85'Μούτσα
Αποβολή: 82'Μπαττάς

Αγιος Δημήτριος Ασημακόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπαττάς, Δημητρόπουλος, Κουβαράς, Ρηγόπουλος, Κρόγκος (46'Μπετιχαβάς), Ράπτης, Σούμπασης (70'Μαυρομάτης), Χαριτωνίδης, Κατσιμήγας (80'Παπακωνσταντινόπουλος).
Φαραϊκός: Κοσμάτος, Γεωργόπουλος, Κοσμόπουλος, Γραμματικόπουλος (65'Γιαννιώτης), Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος (80'Βασιλείου), Κολυπέρας, Α. Σωτηρακόπουλος (76'Παλούμπης), Μούτσα, Δ. Κοσμόπουλος.


Γήπεδο Ντα Λούζ, Θύελλα Σκιαδά - Ολυμπιακός Πατρών 1-2
Γκολ:25' Παπαδιονυσίου - 60', 85' Τσιχλιάς
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος

Θύελλα Σκιαδά: Δημόπουλος, Χ. Νταφογιάννης, Κουλογιάννης (87' Κουραχάνης), Πλούμπης, Στούπας (80' Χ. Μπαρδάκης), Δριβήλας, Λαμπρόπουλος, Κοντάρης, Ι. Νταφογιάννης, Παπαδιονυσίου (57' Θεοδωρακόπουλος), Καραμπινάς.
Ολυμπιακός Πατρών: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι (71' Κωνσταντινόπουλος), Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς, Ράφτης (56' Βγενόπουλος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (46' Παπανίκος), Φραγκούλιας.


Γήπεδο Ισώματος,Πείρος Ισώματος - Δόξα Παραλίας 2-0
Γκολ:32' Χ. Βαγγελάτος, 83' Ν.Δελδήμος
Χαμένο Πέναλντυ : 40' Νικολόπουλος
Διαιτητής : Αυγέρης

Πείρος Ισώματος: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος, Κρουστάλλης, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (69' Αθανασίου), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος (84' Ντάτσικας), Α. Καραβίας (85' Κακαφώνης), Χ. Βαγγελάτος.
Δόξα Παραλίας Σπυρόπουλος, Τοσκάι, Πολίτης, Μαρκόπουλος (46' Σπανός), Τογιόπουλος, Βακτριτζόγλου, Ζέρης, Μπινιέρης, Μαντούκας (82' Στεφανόπουλος), Νικολόπουλος, Δούπας.

 Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων,ΑΠΟ Αρόης - Ρωμανός 0-3
 Γκολ:31', 60' Βοσνάκης,40' Σαλποτάς
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

ΑΠΟ Αρόης: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Ραμολάρι, Ξυλιάς (60' Καραΐσκος), Μάνος, Σακάτος, Παπαχαραλάμπους, Σουλελές (60' Ματζαβίνος), Παρασκευόπουλος, Μητσόπουλος, Κοκκίνης.
Ρωμανός : Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου, Βανταράκης, Γκρεκιώτης, Θεοφανόπουλος, Μοσχονάς (65' Παναγόπουλος), Ντούσιας, Σαλποτάς, Ανδρικόπουλος (86' Κατριβέσης), Βοσνάκης (84' Τριαντόπουλος), Ντουράκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com