Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Έναρξη Προετοιμασίας





'Εφτασε η ώρα για την έναρξη της προετοιμασίας και για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2010-11 καθώς στις 17 Αυγούστου και ώρα 18:30 στο γήπεδο του Ψαθοπύργου έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση για την φετινή χρονιά. Πολλά τα νέα πρόσωπα για την Αναγέννηση και ένα νέο ξεκίνημα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την ομαδα μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Γρηγόρη Γραμματικόπουλο αλλά και την έλευση κάποιων νέων παιχτών που ήρθαν για να καλύψουν τα κενά σε θέσεις που η ομάδα αναζητούσε λύσεις την χρονιά που μας πέρασε.


Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί και κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ωστόσο ενδέχεται μερικά απο αυτά να τροποποιηθούν.

  • 29/8 με Δόξα Παραλίας
  • 1/9 με Πανιώνιο/Αχιλλέα Αγυιάς
  • 4/9 με Αετό Ρίου(???)
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αναγέννησης είναι : Έρδας Κώστας,Μπούρδοs Θανάσηs,Θούας Ανδρέας,Σάββας Ιωαννίδης.


Παρελθόν απο την ομάδα αποτελούν οι : Κωστόπουλος Κώστας,Κολύβρας Βαγγέλης,Χατζηβασιλείου Χρήστος,Πέττας Λάμπρος.


Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής των δυο νεαρών παιχτών Καραμάνου και Τόλια καθώς ενδέχεται να περάσουν σε κάποια σχολή εκτός Πατρών

Στην ομάδα επιστρέφει μετά απο απουσία ενός χρόνου λόγο σοβαρού τραυματισμού ο νεαρός Θέμης Γκοτσούλιας.Δεν έχουμε παρα να του ευχηθούμε να είναι σιδερένιος και καλή δυνάμη στο νέο αυτό ξεκίνημα!

Επιστροφή και για τους Αντωνόπουλο Κώστα(ολοκλήρωση στρατ. Θητείας) και Χαρισιάδη Αντρέα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com