Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

5η Αγωνιστική

Λύτρωση στο 90'...


Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης,η Αναγέννηση Ψαθοπύργου απο τον Αρη Πατρών εντός έδρας,χάρις στο γκόλ του αρχηγού της Γιάννη Καραμπούλα στο 90'.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Μούνγκουλη,ενώ στην προηγούμενη φάση ειχε χάσει μοναδική ευκαιρία ο Κ.Κωστόπουλος για λογαριασμό της Αναγέννησης,να ανοίξει το σκόρ για την ομάδα του,όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Ρουντζαμάνη,το πλασε όμως που επιχείρησε έφυγε μόλις αουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι.Στην επανάληψη η Αναγέννηση ανέβασε ρυθμό,πίεσε ψηλα και δημιούργησε αρκετές προυποθέσεις για γκόλ.Τελικά το γκόλ της ισοφαρισης ήρθε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα,μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Κωστόπουλου απο δεξία,ο Καραμπούλας απο κοντα νίκησε τον Ρουντζαμάνη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.Στο 84' του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του ΑρηΠατρών,Καράμπελας ,διότι διαμρτυρώμενος στον διατητή Χαγιάννη τον αποκάλεσε "αλήτη".


Αναγέννηση Ψαθοπύργου:Μαλακός ,Γκοτσούλιας ,Κωστόπουλος Κώστας,Αντωνόπουλος(Κολύβρας 70') ,Μητρούλιας,Καραμπούλας,Ζάγκλας(Καραμάνος 55' ) ,Μανιάτης,Λάτσινος Ανδρ.(Μπάρας 42'),Παπαδόπουλος Περ.,Σακελλαρόπουλος.

Αρης Πατρών:Ρουντζαμάνης,Πάντο,Παπαδημητρόπουλος,Καμαλακίδης,Σπηλιωτόπουλος,
Γιαννακόπουλος,Ασημακόπουλος(Σκόνδρας 72'),Ρούσσος,Μούνγκουλης,Καράμπελας,Μπίτας

Ο Σκόνδρας αντικαταστάθηκε στο 87' με τον Καλαμά.

  • Ολυμπιακός- Αιγείρα 0-1
  • Δόξα Παρ- Αχαικός 2-0
  • Ικαρος- Δόξα.Χαλ 4-1
  • Πήγασος- Παν./Αχιλ 4-4
  • Ωλενιακός- Δύμη 3-1
  • Αναγ.Ψαθοπ- Αρης 1-1
  • Λιμνοχώρι- Αναγ.Πατρών 1-3
  • Ανω Καστρίτσι- Απόλλων 1-1
  • Αρόη- Πετεινοί 1-1
Η Βαθμολογία μέχρι την 5η Αγωνιστική

Ομάδα

Αγώνες

ΒΑΘΜ

Δόξα Παραλίας

5

13

Ωλενιακός

5

13

Αιγείρα

5

12

Αρης Πατρών

5

11

Αναγέννηση Πατρών

5

11

Λιμνοχώρι

5

9

Αρόη

5

9

Ικαρος Πετρωτού

5

9

Δύμη

5

7

Αναγ.Ψαθοπύργου

5

5

Πετεινοί

5

5

Δόξα Χαλανδρίτσας

5

4

Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς

5

4

Απόλλων Συνοικισμού

5

3

Ολυμπιακός Πατρών

5

3

Ανω Καστρίτσι

5

2

Αχαικός

5

1

Πήγασος

5

1


Με πολλές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης αυτην την εβδομάδα,εν όψη του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο/Αχιλλέα ,εκτός έδρας στο γήπεδο του Προαστείου(17:30μμ).Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ψαθοπύργου ,Καψάλης Κώστας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Τάκη Κωστόπουλο και τους τραυματίες Π.Παπαδόπουλο(τράβηγμα στον δικέφαλο),Σακκελαρόπουλος Γιώργο(προσαγωγό) καθώς επίσης αμφίβολλη θεωρείται και η συμμετοχή του νεαρού Θέμη Γκοτσούλια.

1 σχόλιο:

vagelis είπε...

Λέγομαι Βαγγέλης Γερογιάννης δουλεύω στην εφημερίδα Πελοπόννησος. Το mail μου είναι vagelis1978@gmail.com, στείλτε οτι θέλετε και όποτε θέλετε να βάζουμε για την ομάδα. Παράδειγμα πριν από τα παιχνίδια ποιοι παίζουν ποιοι δεν παίζουν, τραυματίες, πιθανή 11άδα και λοιπά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com