Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ....



 Μετά την γνωριμία με τον καινούργιο προπονητή στον καφέ,έφτασε η ώρα να ξεκινήσει  και το ''τρέξιμο"...Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 3\8\15 και ώρα 19.00 στο γήπεδο του Ρίου  θα μοιραστεί το υλικό προετοιμασίας και μισή ώρα μετά θα ξεκινήσουν για ακόμα ένα καλοκαίρι τα βάσανα...
Η Αναγέννηση θα ξεκινήσει με ελπίδα να έχει καλύτερη παρουσία σε σχέση με την πρώτη της χρονιά και ευελπιστεί για το καλύτερο μετά την ανανέωση του ΔΣ.
Στο αγωιστικό κομμάτι παρέμεινε ο βασικός κορμός που οδήγησε την ομάδα στην Α κατηγορία και θα γίνουν και κάποιες προσθήκες στην συνέχεια...
Σχεδόν βέβαιη είναι η μεταγραφή του ακραίου αμυντικού Παναγιώτη Τσάκα που έχει φορέσει για πολλα χρόνια την φανέλα του Δρεπάνου αλλα και του Ποσειδώνα και θα δώσει επιπλέον λύσεις στην άμυνα.Εσωτερική μεταγραφή αποτελεί και η περίπτωση του Χίνκου που επέστρεψε μετά απο αποχή ενός έτους λόγω προσωπικών υποχρεώσεων αποτελώντας ακόμα ένα πολυεργαλείο στην επιθετική γραμμή.

Η Διοίκηση..









Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ..

Αρχίζουν τα βάσανα...

Ξεκίνημα υποχρεώσεων της αγωνιστικής περιόδου 2015'-16' για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με γνωριμία με τον καινούριο προπονητή Πέτρο Χρηστίδη στο καφε Vanilia στον Ψαθόπυργο την Τετάρτη 22\7\15 και ώρα 19.00...Παρακαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι εκεί..

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com