Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

15η αγωνιστική

Ίκαρος Λακκόπετρας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 3-3
(72’ Γκοτσόπουλος, 83’ Ντάζος, 94’ Πετρόπουλος – 11’ Γιαννούχος, 32’, 90’ Φράγκος) 
Διαιτητής : Κ. Γιαννόπουλος 

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Ντεντόπουλος, Μούτος, Μ. Μπεκίρης, Τζίφας, Δ. Μπεκίρης, Νιφόρας (46’ Ντάζος), Κικινάς, Χριστοδούλου (45’ Γκοτσόπουλος), Φραγκούλιας (60’ Πετρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Έρδας, Μανιάτης (65’ Ζάγκλας), Παπαγεωργίου (80’ Τσιμπούκης), Σακελλαρόπουλος, Καραμάνος, Μητρούλιας, Καραμπούλας, Γιαννούχος, Τόλιας (46’ Κωστόπουλος), Χίνκου, Φράγκος
 
.
Πείρος Ισώματος-Αιγιέας/Άρης 0-1
(35' Λάππας)
 Διαιτητής : Γραμματικόπουλος
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Μπαρδάκης (85’ Μπακαφούκας), Δριβήλας (60’ Αντωνόπουλος), Αθανασόπουλος, Κρουστάλης, Νικολακόπουλος (46’ Βασιλόπουλος), Καραβίας, Μιχαλιτσάνος, Γιαννόπουλος, Δελδήμος, Κυριακόπουλος.
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Μανέ, Σ. Τσακάι, Οικονομόπουλος Κ., Σπανός, Μπαρμπούνης, Φούκης, Σ. Γκοτσόπουλος, Βακρινός, Κολοκυθάς (81’ Ψιμούλης), Λάππας (86’ Πετρόπουλος).
 
ΦΑΡΑΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ
 (25’ Λ. Σωτηρακόπουλος / 6’ Αγγελόπουλος, 70’ Ρίζος)
Αποβολή : 70' Κωσταρίδης
 Διαιτητής : Τσιρίνης

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Μπίτρας, Σακκάς, Κατσαΐτης, Γ. Σωτηρακόπουλος, Κοκόσης (46’ Νταγιούκλας), Κουτσαντώνης, Δημητρόπουλος, Μητρόπουλος, Βασιλείου, Λ. Σωτηρακόπουλος, Μούτσα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Βαρνακιώτης, Μπέκιος, Ραμπαβίλας Θ.Α., Τρίψας, Κουβαράς, Μάλλιος, Αγγελόπουλος (89’ Δημόπουλος), Ρίζος, Χριστόπουλος (76’ Σπηλιωτόπουλος), Κωσταρίδης, Α. Ραμπαβίλας.
 
 
Ζήρια/ΤΑΔ '93-Λιμνοχώρι 1-2
(83΄ Ασημακόπουλος / 70΄ Δελδήμος, 76΄ Δημητρόπουλος)
Διαιτητής : Σόγιας

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ΄93: Κόλλα, Πενταγιώτης (82΄ Μπαλαφούτης), Λουκόπουλος, Ντολάνι, Γεωργακόπουλος, Ασημακόπουλος, Μπακογιάννης, Χαρακίδας, Αποστολόπουλος, Μπουλούμπασης, Μουρίκης.
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Κωνσταντινόπουλος, Ζαμπέτας (70' Φ. Παρασκευόπουλος), Ν. Μπεκίρης, Γκιώνης, Σέρμπος, Γιαννόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μ. Μπεκίρης (63' Δελδήμος), Χ. Κυριακόπουλος (84' Γ. Παρασκευόπουλος), Δημητρόπουλος, Σπυρόπουλος.
 
 
Άρης Πατρών-Κεραυνός Μιτόπολης 1-1
 (73' Κανταρτζόπουλος / 62' Μπερδέσης) 
Διαιτητής : Γκόντας

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Βέρρας, Σπηλιωτόπουλος, Κ. Ασημακόπουλος (77' Παπαζαφείρης), Σταυρόπουλος (87' Αλποχωρίτης), Βουτσινάς, Καρακάσης, Παπαδημητρόπουλος (66' Γ. Αβράμης), Μυλωνάς, Κανταρτζόπουλος, Κολλάρος, Σ. Αβράμης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ: Μικέλης, Ροδόπουλος (55' Χριστόπουλος), Τσάμης, Κασπίρης, Φραντζής (70' Ρουμελιώτης), Πετρόπουλος, Καψής, Π. Καπατσούλιας, Μπερδέσης, Μπαρούνης (87' Καραβατάκης), Μωραΐτης
 
 
Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-1
(69' Τσέντζος / 20' Λάγιος)
 Διαιτητής : Καμζόλας

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Παπαχριστόπουλος, Α. Παξιμάδης, Γκινάι, Λαδικός, Μαυρομάτης (50' Ντάλας), Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Τσέντζος, Μητρόπουλος (77' Μακρυγιαννάκης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Σταυρόπουλος, Ασκούνης, Τσάμης, Μπουρνάκας, Μπίρης, Μητρόπουλος, Κουργιαλής (83' Σούλι), Νικολακόπουλος, Κουκής (90΄Σίψας), Λάγιος (79' Χρυσανθόπουλος), Τουραλιάς.
 
 
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ολυμπιακός Πατρών 2-0
(16' Μάγκος, 47' Μάργαρης)
Αποβολή : 40' Σαχίνι
 Διαιτητής : Θ. Σπανός 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δίπλας, Δέδος, Γκλαβάς (85΄ Χυσεσάνι), Γεωργαντόπουλος, Δημητρόπουλος, Μανθόπουλος, Μάργαρης (63΄ Βάρρας), Μπακούρος (88΄ Μαγνησαλής), Μπαρλής, Σαχίνι, Μάγγος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Οικονομόπουλος, Γιαχαλής, Χ. Καρμοκόλιας, Παπανίκος, Σταματακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (58΄ Α. Φραγκούλιας), Αραπάκος (63΄ Τζουβέκας), Λόης (37΄ Γ. Φραγκούλιας), Λιβαθηνόπουλος, Καραβίας, Τσιχλιάς
 
 
Πετεινοί-Δόξα Παραλίας 1-2
(90’ Σουγλέρης / 55’ Σπανός, 80’ Ρηγόπουλος)
 Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ψαριάδης, Κατριβέσης, Τσομπάι, Χαλκιόπουλος, Φραγκούλιας, Καταπόδης, Σουγλέρης, Φούφουλας (85’ Βλάχος), Ξυπολιάς, Κουλέ (80’ Πολίτης), Πολυζωγόπουλος.
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Αβραμόπουλος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Τοσκάι, Σιδέρης, Γεωργικόπουλος, Βακτιρτζόγλου, Σπανός, Ρηγόπουλος, Ζέρης.
 
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΠΣΑ 
 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΑ



      

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 17 & 18/12/11


 17/12/11

Γήπεδο Ζήριας, Ώρα 15.00, Ζήρια/ΤΑΔ 93-Λιμνοχώρι (Σόγιας)
Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, Ώρα 15.00, Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Καμζόλας)
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Προσφυγικών'', Ώρα 15.00, Άρης Πατρών-Κεραυνός Μιτόπολης (Γκόντας)

18/12/11
Γήπεδο Λακκόπετρας, Ώρα 15.00, Ίκαρος Λακκόπετρας-Αναγέννηση Ψαθ. (Κ. Γιαννόπουλος)
Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Ώρα 15.00, Πείρος Ισώματος-Αιγιέας/Άρης (Γραμματικόπουλος)
Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 15.00, Φαραικός-Αναγέννηση/Αίας (Τσιρίνης)
Γήπεδο Ρίου,Ώρα 11.30, Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ολυμποακός Πατρών(Σπανος
Γήπεδο Κ Ζάρρας,Ώρα 12.00, Ίκαρος Πετρωτού-Περιβόλα(Μπόρτζαρης
Γήπεδο Ζαρουχλαίκων 15.00 Πετεινοί-Δόξα Παραλίας(Παπαδόπουλος Γ.)

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

΄΄ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ΄΄


Χρυσή σελίδα στην σύντομη ιστορία της έγραψε η Αναγέννηση νωρίτερα το απόγευμα όταν πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Α.Ο. Πάτραι στο γήπεδο του Ρίου και κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στους 4 του κυπέλλου ερασιτεχνών Αχαΐας..Οι οιωνοί δεν ήταν και οι καλύτεροι αφού η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές και με νέα πρόσωπα στην 11αδα..Την κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ το γκολ του Μπερτσιά που έκανε το 0-1 μόλις στο 10'..Πολλοί πίστεψαν ότι κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε αλλά ο Ψαθόπουργος έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να ανακάμψει..Έτσι στο 35' ο Παπαδόπουλος Π. τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Τόλια Χ.,αυτός σέντραρε στο ύψος της μικρής περιοχής,ο επερχόμενος Καραμπούλας δεν την βρήκε όπως θα ήθελε αλλά κάτοχός της έγινε ο συνήθης ύποπτος Φράγγος που με όμορφη περιστροφή του σώματός του την έστειλε στα δίχτυα..Στο 39' ο Τόλιας Χ. έκανε μία πολλή όμορφη εκτέλεση κόρνερ και λίγο έλειψε να χρησθεί σκόρερ απεύθειας..Το ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλη φάση..Μετά την ανάπαυλα ο Ψαθόπυργος ανέβασε την απόδοση του και έκανε γκολ ότι ευκαιρία του παρουσιαζόταν..Στο 60' ο Τόλιας εκτέλεσε ένα ακόμα κόρνερ,ο Μητρούλιας τσίμπησε την μπάλα,ο Καραμπούλας έπιασε το μονοκόματο και με την βοήθεια της θεάς τύχης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα..Το 2-1 ήταν γεγονός και πριν συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του Πάτραι ο Παπαδόπουλος Π. έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή και αριστερά,προσπέρασε τον αντίπαλο του και επιχειρώνατς την σέντρα ο αντίπαλος αμυντικός την έστειλε στο τέρμα της ομάδας του αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στα δύο κάθετα δοκάρια κάνωντας το 3-1 στο 70'..

Η σέντρα μετά το 3-1..
Σε εκείνο το σημειό ο Ψαθόπυργος χαλάρωσε και και τιμωρήθηκε όταν ο εξαιρετικός στράικερ του Πάτραι Μπερτσιάς έστειλε με πολύ όμορφο σουτ την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Τρίγκα μειώνοντας σε 3-2 και βάζοντας φωτιά στον αγώνα..Και πάλι όμως οι Ψαθοπυργιώτες είχαν την λύση όταν ο Χίνκου κατέβασε την μπάλα με το στήθος περνώντας καταπληκτική κάθετη πάσα στον Φράγγο με τον τελευταίο να πλασάρει για ακόμα μία φορά ιδανικά και να γράφει το 4-2 στο 80' δίνωντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη..Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τους φιλοξενούμενους να αποδέχονται την ήττα τους και να φεύγουν με σκημμένο το κεφάλι από το γήπεδο..

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τρίγκας,Σακελλαρόπουλος,Μανιάτης,Παπαγεωργίου,Τολιας Χ.(85' Τόλιας Φ.),Μητρούλιας,Καραμπούλας,Χίνκου,Τσιμπούκης(87' Παπασπηλιόπουλος),Φράγγος,Παπαδόπουλος Π.(89' Παπαδόπουλος Ν.)
Οι τελευταίες οδηγίες
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP :Ο Καραμπούλας που έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ,έβαλε το τρίτο γκολ και βοήθησε πολύ όταν οι άλλοι έπεσαν στον ανασταλτικό τομέα..
mvp
*Καλύτερη από πολλούς άντρες βοηθούς ήταν η επόπτρια Γασπαρινάτου στο σημερινό αγώνα..Ίσως να μην της ξέφυγε καμία φάση..
*Οι ποδοσφαιριστές Τόλιας Χρήστος και Παπαδόπουλος Περικλής. αντικαταστάθηκαν από τα μικρότερα αδέρφια τους όταν έγιναν αλλαγή,τους Τόλια Φώτη και Παπαδόπουλο Νικόλα.Πραγματικά κατι αρκετά σπάνιο..
*Με το διαιτητή τα είχαν οι παίκτες του Πάτραι σε όλο τον αγώνα..Λάθος κατα την ταπεινή άποψη μας καθώς το διαιτητικό τρίο ήταν αρκετά καλό με δίκαιες αποφάσεις..
*Πανηγυρικό το κλίμα στις τάξεις της Αναγέννησης καθώς τώρα πολύ ονειρεύονται,και γιατί όχι ακόμα και τον τελικό.
*Ξανά αρχική 11αδα για τον Παπαδόπουλο Π. στο κύπελλο όπως στα μέσα Σεπτέμβρη με το Ζαβλάνι..Και τότε η Αναγέννηση έχανε 0-1 και το γύρισε..
*Τώρα περιμένουμε τον αντίπαλο για την μάχη του τελικού που θα είναι ένας εκ των νικητών του ζευγαριού ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΑΠΠΑ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΑΓΕΙΚΩΝ..Για να δούμε..
ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ
ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΚ
Ο Κ.ΚΑΨΑΛΗΣ ''ΖΕΙ'' ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο ΧΙΝΚΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ





Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

14η αγωνιστική

ΝΙΚΗΤΗΣ:ΤΟ ΘΕΑΜΑ...
΄Ενα φανταστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Ρίου με έναν καταιγιστικό ρυθμό που καθήλωσε τους πολλούς θεατές που το παρακολούθησαν..Η Αναγέννηση μπήκε φουριόζα στον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι του Φράγγου,το οποίο κέρδισε ο Κωστόπουλος μετά από όμορφη μπαλιά του Παπαγεωργίου.Ο Ψαθόπυργος είχε την υπεροχή και δημιουργούσε φάσεις κυρίως από τα αριστερά..Στο 20' ο Παπαγεωργίου έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο ''καταπληκτικός'' πορτιέρο του Ικάρου μπλόκαρε σταθερά..Στο 30' ο Παπαγεωργίου και πάλι έβγαλε μία γλυκιά σέντρα αλλά ο επερχόμενος Φράγγος δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα..Στο 35' ο Φράγγος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χασιώτη μετά την σύγκρουση Κουτρόπουλου και Πετρόπουλου και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 φτάνοντας τα 10 στο πρωτάθλημα..Στο 43' η ομάδα μας δέχτηκε άλλο ένα αστείο γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατίγια το τοίχος άνοιξε διάπλατα με τον Έρδα να μην μπορεί να αντιδράσει..Στο 46' και ενώ παίζαμε με 9 παίκτες μετά τους τραυματισμούς Χίνκου-Κυδωνιάτη ο διαιτητής Σπανός Θεμ. υπέδειξε πέναλτι εις βάρος του Καραμπούλα μακριά από την μπάλα σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών..Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κακαφώνης ισοφαρίζωντας σε 2-2..Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ''χάρμα ειδέσθαι'' με τις 2 ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν το γήπεδο προσφέροντας πραγματικά καλύτερο θέαμα από την Super League..Οι ευκαιρίες ήταν αρκετές κι για τους 2 διεκδικητές με πιο σημαντική για τους φιλοξενούμενους αυτή με τον Κακαφώνη που δεν κατάφερε να κρεμάσει τον Έρδα στο 55'.Για για τους γηπεδούχους ο Φράγγος μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου απλά έπρεπε να ακουμπήσει την μπάλα για να πάει στα δίχτυα αλλά και πάλι δεν πρόλαβε και στη συνέχεια  πάλι ο Φράγγος βρέθηκε φάτσα με τον Χασιώτη όταν ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Χίνκου και ο τελευταίος έκοψε δυνατά την μπάλα αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε άλλη γνώμη..Το παιχνίδι τελείωσε με τις 2 ομάδες να διαμαρτύρονται έντονα και για τους 3 διαιτητές  η οποίοι πραγματικά τα είχαν χαμένα δίνοντας διαφορετικές υποδείξεις ο καθένας..
ΖΕΣΤΑΜΑ

ΣΥΝΘΕΣΗ:Έρδας,Ζάγκλας,Κωστόπουλος(Παπασπηλιόπουλος),Σακελλαρόπουλος,Παπαγεωργίου,Καραμπούλας,Τόλιας(Παπαδόπουλος 70'),Γιαννούχος,Χίνκου,Κυδωνιάτης(Μητρούλιας 46'),Φράγγος.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Χασιώτης,Κουνάβης,Κοντογεωργόπουλος,Κουτρόπουλος,Πετρόπουλος,Τζουραμάνης,Χατίγια,Δημόπουλος(Ζάχος 69'),Κακαφώνης(Ανδρικόπουλος 77'),Βέρρας,Μπουσιος(Σπηλιοτόπουλος 61').


ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*ΜVP: Ο γερόλυκος-αρχηγός Σακελλαρόπουλος έκανε σπουδαίο παιχνίδι και δίκαια θα πάρει τον τίτλο αυτή την αγωνιστική.
ο mvp δεξια..
*Και γυναικείος πληθυσμός ενισχύει κάθε αγωνιστική την ομάδα μας..

*Μελλοντικός παίκτης της Αναγέννησης ο μικρός του προπονητή Κ.Καψάλη.
Ο ΄΄ΜΗΤΣΟΣ΄΄
*Άσχημη στιγμή του σημερινού αγώνα οι εκ νέου τραυματισμοί των Κυδωνιάτη-Γιαννούχου..
mike
ARIS
*To διαιτητικό τρίο δεν φανταζόταν στην εισοδό του ένα τόσο κακό πρωινό ..


ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:

Λιμνοχώρι-Δόξα Παραλίας 2-1
Διαιτητής :  Τσιμπούκης
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Ζήρια/ΤΑΔ 93 2-1
(38' Κουκής, 53' Μητρόπουλος / 28' Φουρφουρής)

Ολυμπιακός Πατρών-Θύελλα Αιγίου 2-3
(50' Λιβαθηνόπουλος, 79' Τσιχλιάς / 19' Αρβανίτης, 58' Διαμαντόπουλος, 75' Μητρόπουλος)
 Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Έξαρχος, Γιάχαλης, Φραγκούλιας, Τζουβέκας (78' Μάνος), Σταματακόπουλος, Λόης, Τριανταφυλλόπουλος, Αραπάκος, Λιβαθινόπουλος, Καραβίας, Τσιχλιάς
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Παπαχριστόπουλος, Γκινάι, Παξιμαδης Α., Λαδικός, Μαυρομμάτης (57' Ντάλας), Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τσέντζος (66' Μακρυγιαννάκης), Μητρόπουλος (78' Παξιμάδης Γ.)

Αιγιέας/Άρης-Ίκαρος Λακκόπετρας 7-2
Διαιτητής : Χ. Παπαδόπουλος
Φαραικός-Άρης Πατρών 1-3
Διαιτητής : Καργάκος

Κεραυνός Μιτόπολης-Πανιώνιος/Αχιλλέας 2-4
Διαιτητής : Μακρυπόδης

Αναγέννηση/Αίας-Πείρος Ισώματος 0-2
Διαιτητής : Καμζόλας

ΑΕ Περιβόλας-Πετεινοί 2-1
Διαιτητής : Α. Γκοτσόπουλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 14ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12

Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 15.00, Λιμνοχώρι-Δόξα Παραλίας (Τσιμπούκης)
Γήπεδο Σουλίου, Ώρα 15.00, Κεραυνός Αγίου Βασ.-Ζήρια/ΤΑΔ 93 (Ορισμός από ΕΠΟ)
Γήπεδο Ροδιάς, Ώρα 15.00, Αιγιέας/Άρης-Ίκαρος Λακκόπετρας (Χ. Παπαδόπουλος)
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Προσφυγικών'', Ώρα 15.00, Ολυμπιακός-Θύελλα Αιγίου (Σπηλιωτόπουλος)
 ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12
 
Γήπεδο Ρίου, Ώρα 11.30, Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ίκαρος Πετρωτού (Θ. Σπανός)
Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 15.00, Φαραικός-Άρης Πατρών (Καργάκος)
Γήπεδο Μαζαρακίου, Ώρα 15.00, Κεραυνός Μιτόπολης-Πανιώνιος/Αχιλλέας (Μακρυπόδης)
Γήπεδο Αβύθου, Ώρα 15.00, Αναγέννηση/Αίας-Πείρος Ισώματος (Καμζόλας)
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 15.00, ΑΕ Περιβόλας-Πετεινοί (Α. Γκοτσόπουλος)

13η αγωνιστική

ΑΕ Περιβόλας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-0
(20' Φωλιάς)
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ : Κρητικός, Αποστόλου (85' Βενέτης), Φωλιάς, Κοντάρης, Ζαφείρας, Σ. Κυριτόπουλος, Χρονάς (70' Λίγκας), Παπαγεωργακόπουλος, Αθανασόπουλος, Λυμπέρης, Ράφτης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Έρδας, Καραμάνος, Αποστολάκης (70' Κωστόπουλος), Σακελλαρόπουλος (85' Παπασπηλιόπουλος), Μητρούλιας, Καραμπούλας, Τόλλιας (55' Ζάγκλας), Γιαννούχος, Χίνκου, Κυδωνιάτης, Φράγγος
 
Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός Μιτόπολης 3-1
(55' Λαδικός, 74' Διαμαντόπουλος, 94' Αρβανίτης / 63' αυτ. Λαδικός)
Αποβολές : 86' Σταματόπουλος / 86' Α. Καπατσούλιας
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ : Λέσσης, Παπαχριστόπουλος, Γκινάϊ, Παξιμάδης Α., Λαδικός, Μαυρομάτης, Σταματόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (83’ Βαζούκης), Τζέντζος (71’ Αρβανίτης), Μητρόπουλος (76’ Ντάλας)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ : Καλέντζης (60' Μικέλ Κρίστο) , Ροδόπουλος, Φραντζής, Καπατσούλιας Α., Διαμαντόπουλος (70' Ρουμελιώτης) Πετρόπουλος, Καπατσουλιας Παν., Τσάμης, Καραβατάκης (60' Μπερδέσης), Καψής, Μωραϊτης. 
 
Ζήρια/ΤΑΔ 93-Ολυμπιακός Πατρών 2-0
(12' Mπαλαφούτης, 76' Φουρφουρής)
Αποβολές : 72' Παπανίκος, 72' Κοβάτσι
Διαιτητής : Μπενέτσης

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ 93 : Κόλα, Λουκόπουλος, Μπακογιάννης, Αποστολόπουλος, Ντολάνι, Γεωργακόπουλος, Χαρακίδας, Λαχανιώτης, Φουρφουρής, Μπαλαφούτης, Λαλαής (10' λ.τ. Πενταγιώτης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Οικονομόπουλος, Γιαχαλής, Παπανίκος, Κοβάτσι, Μάνος, Λόης, Θούας (46' Φ. Καρμακόλιας), Αραπάκος (89' Χ. Καρμακόλιας), Μίντζας (58' Γιούλης), Α. Φραγκούλιας, Τσιχλιάς
 
Πετεινοί-Λιμνοχώρι 1-2
(85' Φραγκούλης / 25', 67' Κυριακόπουλος)
Αποβολή : 84' Βλάχος 
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

ΠΕΤΕΙΝΟΙ : Γιαννικόπουλος, Τζομπάι, Κατριβέσης, Τογιόπουλος (55' Κούμε), Φραγκούλης, Κατριμπούζας (85' Κουτσογιαννάκης), Βλάχος, Σουγλέρης, Ξυπολιάς, Πολυζωγόπουλος, Φούφουλας
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Κωνσταντινόπουλος, Παρασκεύπουλος (90' Ζερδεβάς), Ν. Μπεκίρης, Γιαννόπουλος, Γκιώνης, Σέρμπος, Α. Αλεξανδρόπουλος (72' Χ. Κωνσταντινόπουλος), Γερασιμόπουλος, Κυριακόπουλος (85' Δελδήμος), Δημητρόπουλος, Σπυρόπουλος
 Ίκαρος Λακκόπετρας-Αναγέννηση/Αίας 0-2
(37' Α. Ραμπαβίλλας, 82' Κωσταρίδης) 
Διαιτητής : Τρίγκας

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ : Παναγιωτόπουλος, Τζούδας (62' Σ. Φραγκούλης), Μπεκίρης, Τζίφας, Ντεντόπουλος, Ντάζος, Χριστοδουλόπουλος (55' Νιφόρας), Κίκινας, Π. Φραγκούλιας (66' Αγγελόπουλος), Κωνσταντινόπουλος, Μούτος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ : Βαρνακιώτης, Βλάχος (57' Κωσταρίδης), Καραίσκος, Κουβαράς, Μάλλιος, Πλώτας, Κοτζιάς (89' Δημόπουλος), Μπέκιος (89' Πράσινος), Αγγελόπουλος, Α. Ραμπαβίλλας, Θ. Ραμπαβίλλας
 
Πείρος Ισώματος-Άρης Πατρών 1-2
(8' Μπαρδλακης / 43' Κολλάρος, 49' Καρακάσης) 
Διαιτητής : Παπαδήμας

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ : Μπαρμπέρης, Μπαρδάκης, Δριβήλας, Αθανασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κυριακόπουλος, Καραβίας (70' Αθανασίου), Μιχαλιτσιάνος, Αντωνόπουλος, Δελδήμος, Μπακαφούτης (60' Λαζανάς)
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ : Βέρρας, Σπηλιωτόπουλος, Καρακάσης, Κ. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Σταυρόπουλος (87' Αλποχωρίτης), Μυλωνάς, Βουτσινάς, Κανταρτζόπουλος (80' Σταματόπουλος), Σ. Αβράμης, Κολλάρος
 
Πανιώνιος/Αχιλλεάς-Φαραικός 3-0 α.α
Αποβολές : 40' Μούτσα, 44' Ντούπι, 44' Ντεντόπουλος, 44' Α. Σωτηρόπουλος, 44' Σ. Σωτηρόπουλος) 
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δίπλας, Δέδος, Λαδάς, Γεωργαντόπουλος, Δημητρόπουλος, Μανθόπουλος, Μπακούρος, Ασιλιάν, Μάργαρης, Σαχίνι, Μάγγος.
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Αντωνακόπουλος, Σωτηρόπουλος Κ., Σακκάς, Ντεντόπουλος, Βέρρας, Δημητρόπουλος, Μητρόπουλος, Ντούπι, Σωτηρόπουλος Α., Σωτηρόπουλος Σ., Μούτσα  
 
Δόξα Παραλίας-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-1
(8' Σπανός / 71' Λάγιος)
Αποβολή : 83' Γαρουφαλλής
Διαιτητής : Μπόρτζαρης

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ : Ρουντζαμάνης, Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Γεωργικόπουλος, Τοσκάι, Ρηγόπουλος, Βακτριτζόγλου, Σπανός, Σιδέρης (80' Κουρχάνης), Ζέρης (58' Παπαχαραλάμπους)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : Σταυρόπουλος, Ασκούνης (37' Κουργιαλής), Γαρουφαλλής, Μπουρνάκας, Μητρόπουλος, Αθανασόπουλος (67' Λάγιος), Νικολακόπουλος, Τουραλιάς, Κουκής, Β. Χρυσανθόπουλος (80' Δ. Χρυσανθόπουλος), Παπαχαραλάμπους


Ίκαρος Πετρωτού-Αιγιέας/Άρης 0-1
(29' Λάππας)
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ : Χασιώτης, Δημόπουλος (78' Σαισανάς), Γκόρος, Πετρόπουλος (55' Ανδρικόπουλος), Κουτρόπουλος, Κουνάβης, Χατίγια, Τζουραμάνης, Κοντογεωργόπουλος, Βέρρας, Θ. Κακαφώνης (62' Κολοβούρης)
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ : Γκολφίνος, Β. Γκοτσόπουλος (46' Κολοκυθάς), Τσακάι, Κ. Οικονομόπουλος, Σπανός, Μπαρμπούνης, Φουκής (75' Γ. Οικονομόπουλος), Σ. Γκοτσόπουλος, Μάνε, Λάππας (75' Μητρόπουλος), Βάκρινος

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 13ης αγωνιστικής


ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/11
Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, Ώρα 15.00, Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός Μιτόπολης (Α. Γιαννόπουλος)
Γήπεδο Ζήριας, Ώρα 15.00, Ζήρια/ΤΑΔ 93-Ολυμπιακός Πατρών (Α. Γιαννόπουλος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12/11
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 15.00, Πετεινοί-Λιμνοχώρι (Τσαγκαράκης)
Γήπεδο Λακκόπετρας, Ώρα 15.00, Ίκαρος Λακ.-Αναγέννηση/Αίας (Τρίγκας)
Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Ώρα 15.00, Πείρος Ισώματος-Άρης Πατρών (Παπαδήμας)
Γήπεσο Ρίου, Ώρα 15.00, Πανιώνιος/Αχιλλέας-Φαραικός (Παπαδόπουλος Γ.)
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 15.00, ΑΕ Περιβόλας-Αναγέννηση Ψαθ. (Γραμματικόπουλος)
Γήπεδο Μιντιλογλίου, Ώρα 15.00, Δόξα Παραλίας-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Μπόρτζαρης)
Γήπεδο Σαραβαλίου ''Κ. Ζάρρας'', Ώρα 15.00, Ίκαρος Π.-Αιγιέας/Άρης (Τζουανόπουλος)

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com