Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ"

ρεπορτάζ Δημήτρης Σαρρής


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΙΟΥ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΕΤΕΙΝΟΙ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ.

Στιγμιότυπα απο τον Αγώνα


ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΦΟΥ 43 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΠΟΛΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ κ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΙΩΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ κ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ κ. ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΤΕΛΕΣΘΗ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ  ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΑΝΑΝ  Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ κ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΡΑΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΙΩΡΗΣ (ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ)

ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ΜΕ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ (ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ) ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ.

ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ, ΤΖΑΒΑΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΤΕΛΟΣ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΄΄ΜΑΧΗΤΕΣ΄΄

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ : ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΥΞ , ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ


Οι Συνθέσεις των Ομάδων...


ΚΙΤΡΙΝΟΙ


ΕΠΑΝΩ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ): ΔΟΥΒΡΗΣ – ΣΚΕΝΤΖΟΣ – ΜΠΑΝΤΖΗΣ – ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΧΑΡΗΣ – ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ – ΜΠΙΡΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΩ: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΒΡΑΜΗΣ – ΤΣΟΛΙΑΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΤΑΣΙΟΣ – ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

 

ΠΡΑΣΙΝΟΙ:


ΕΠΑΝΩ(ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ): ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) – ΖΑΡΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΚΟΥΦΗΣ – ΚΟΚΚΩΝΗΣ – ΖΑΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ – ΖΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΠΙΡΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΖΑΝΝΙΔΗΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ – ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ – ΒΟΥΛΟΥΞΗΣ – ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΤΩ: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ – ΜΠΑΔΑΣ – ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΟΥΡΣΙΩΤΗΣ – ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ – ΦΟΥΦΟΥΛΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ



1ος Αγώνας Play-Out Α1 Κατηγορίας: Θύελλα Αιγείρας - ΑΠΟ Αρόης (2-2)

Ολα Ανοιχτά...


Σε ένα γεμάτο παιχνίδι που τα είχε όλα φάσεις,χαμένες ευκαρίες, γκόλ,αποβολή και κυρίως αγωνία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου,Θύελλα Αιγείρας και Αρόη αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ,αφήνωντας ανοιχτούς λογαριασμούς σε ότι αφόρα την υπόθεση σωτηρία.Στο αγωνιστιστικό κομμάτι η Αιγείρα ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει πρώτη μόλις στο 8' με τον μικρό Καλέλη έπειτα απο ολέθριο διπλό λάθος στην άμυνα της Αρόης αρχικά με τον Μαλεβιτή και στην συνέχεια με τον Σακκάτο να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα απο την μικρή περιοχή τους,έτσι ο μικρός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία,δεν έχασε την ευκαρία να στείλει την μπάλια στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.Η απάντηση της Αρόης ήταν άμεση ,όταν στο 22' μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά του Σ.Δεπούντη ,ο Α.Μπαρδούσης με καρφωτή κεφαλιά απο το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανύμπορου  αντιδράσει Κυρίτση,κάνοντας το 1-1,το οποίο ήταν και το σκόρ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.Στην επανάληψη η Αρόη με τους ίδιους "δράστες " αυτή την φορά κατάφερε να προηγηθεί με πανομοιότυπο τρόπο,με τον Μπαρδούση να πετυχαίνει το δευτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση στο 65'.Ωστόσο απο το σημείο αυτό και μετά κυριάρχησε ένα επιθετικός μονόλογος των παιχτών της Αιγείρας και συνδυασμό με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δεπούντη,η πίεση στα καρέ του Γεράκου ήταν δεδομένη.Το γκόλ όμως της ισοφάρισης ήρθε στο 89' μετά απο εξαιρετική ενέργεια απο δεξιά του Κοντίνου ο οποίος πάσαρε παράλληλα στην εστία στον αμαρκάριστο Ροβήλο ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας της Αρόης και με δυνατό πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 



Φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής

Οι Συνθέσεις...

Θύελλα Αιγείρας:Κυρίτσης, Στ. Φωλιάς, Τσαούσης, Λυμπερόπουλος (86' Σωτηρόπουλος), Α. Πολύζος, Ροβίλος, Καλέλης, Κοντίνος, Μπαντούνας, Σταυρόπουλος, Ν. Φωλιάς (66' Κουβαράς). 
ΑΠΟ Αρόης: Γεράκος, Πλώττας (85' Λαζανάς), Κουτροκόης, Ξυλιάς (76' λ.τ. Κόντος), Καραίσκος, Σακάτος, Μαλεβίτης, Σουλελές, Ρουπακιώτης (68' Α. Δεπούντης), Α. Μπαρδούσης, Σ. Δεπούντης.


Η Βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Γκόλ

Βαθμολογία

ΑΠΟ Αρόης

1

2-2

1

Θύελλα Αιγείρας

1

2-2

1

Φαραϊκός ΑΟ

0

0-0

0

Επόμενος Αγώνας

  • Τετάρτη 2 Ιουνίου, Ωρα 19:00μμ

    Γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας",Φαραϊκός ΑΟ - Θύελλα Αιγείρας


Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ξεκινούν Τα Play-Out στην Α1 Κατηγορία

Μπαράζ: Μέρος Β'

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης οπου η Αναγέννηση Ψαθοπύργου ήταν η ομάδα που εξασφάλισε την απευθείας παραμονή στην κατηγορία,σήμερα ανοίγει η αυλαία των αγώνων play-out ,στα οποία θα συμμετάσχουν Αρόη,Θύελλα Αιγείρας και Φαραϊκόςμε τον τελευταίο της ειδικής βαθμολογίας να υποβιβάζεται στην Β'Κατηγορία.Ετσι λοιπόν σήμερα στις 19:00 στο ενωσιακό γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας" θα διεξαθεί ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Θύελλα Αιγείρας και της Αρόης.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Νταγιούκλας με βοηθούς τους κ.κ Κούτση-Χριστόπουλο ,ενώ τέταρτος θα είναι ο κ.Τσιρίνης.



Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

  • Κυριακή 30 Μαΐου,Ωρα 19:00μμ

               Γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας",Θύελλα Αιγείρας - ΑΠΟ Αρόης


  • Τετάρτη 2 Ιουνίου, Ωρα 19:00μμ

             Γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας",Φαραϊκός ΑΟ - Θύελλα Αιγείρας


  • Κυριακή 6 Ιουνίου, Ωρα 19:00μμ

              Γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας",ΑΠΟ Αρόης  -  Φαραϊκός ΑΟ

Η Βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Γκόλ

Βαθμολογία

ΑΠΟ Αρόης

0

0-0

0

Θύελλα Αιγείρας

0

0-0

0

Φαραϊκός ΑΟ

0

0-0

0


Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Φιλανθρωπικό Τουρνουά "Για την Χρυσαλία"

1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά "Για την Χρυσαλία"

Εκτύπωση

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας σας ενημερώνει για την διεξαγωγή του «1ου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 από ώρα 18:30 έως 21:30 στο γήπεδο «ΝΤΑ ΛΟΥΖ» του σωματείου ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008 στην περιοχή της Οβρυάς Δήμου Μεσσάτιδος, με την συμμετοχή των οκτώ (8) σωματείων της Ένωσής μας :
1.ΖΑΒΛΑΝΙ ΑΠΣ
2.ΑΧΑΪΚΗ ΑΕ
3.ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
4.ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008
5.ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ
6.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΟ
7.ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ
8. ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι :

1ος Αγώνας  ΩΡΑ : 18:30

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ

2ος Αγώνας  ΩΡΑ : 19:15

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΟ

 3ος Αγώνας  ΩΡΑ : 20:00

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ

 4ος Αγώνας  ΩΡΑ : 20:45

ΑΧΑΪΚΗ ΑΕ

ΖΑΒΛΑΝΙ ΑΠΣ

Τα έσοδα του Τουρνουά θα διατεθούν για την μικρή ΧΡΥΣΑΛΙΑ ΚΕΦΑΛΑ που βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελβετία, μετά από τροχαίο που συνέβη την 6η Αυγούστου 2009 στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτου με τον ασυνείδητο οδηγό να την εγκαταλείπει αβοήθητη στο χώρο του ατυχήματος.
Γι’ αυτό ας βοηθήσουμε όλοι μας με την παρουσία μας σε αυτό το Τουρνουά ώστε να γυρίσει πιο γρήγορα στην χώρα μας και στο σπίτι της.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή των Ερασιτεχνικών Σωματείων να επικοινωνήσει με το γήπεδο «ΝΤΑ ΛΟΥΖ» στο τηλ. 2610 525939  και τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α. στα τηλ. 2610 271912 κ’ 2610 273634.

 

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ - ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (4-2)

Πήρε αυτό που της Αξιζε...

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου ήταν η νικήτρια ομάδα στον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την ομάδα της Αρόης καθώς επικράτησε με 4-2 χάρις στα γκόλ των Καραμπούλα,Κωστόπουλο,Κυδωνιάτη και Παπαδόπουλο.Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ψαθοπύργου ανανέωσε την παρουσία της στην Α1 Κατηγορία και για την επόμενη χρονιά,σε αντίθεση με την ομάδα της Αρόης που θα χρειαστεί άλλους δυο αγώνες με Αιγείρα και Φαραικό για να κερδίσει την παραμονή της.Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αναγέννηση μπήκε αποφασιστικά στο α'μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 20' με τον Καραμπούλα, μετά απο όμορφο κόψιμο της μπάλας απο αριστερά του Κυδωνιάτη,ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα με τον Κωστόπουλο δυο φορές.Ωστόσο ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και σε αυτό το παιχνίδι και η ομάδα της Αρόης μετά απο λάθος της άμυνας του Ψαθοπύργου κατάφερ να ισοφαρίσει με τον Μπαρδούση ,λίγο πριν την λήξη του α'ημιχρόνου.Και σαν να μην έφτανε αυτό με το καλημέρα στο β'μέρος ο Σ.Δεπούντης στο 50' με διαγώνιο  σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του.Γρήγορη η απάντηση απο την Αναγέννηση να χάνει δυο μοναδικές ευκαρίες με Κυδωνιάτη αρχικά και Καραμπούλα στην συνέχεια και στις δυο περιπτώσεις ο Γεράκος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.Η Αναγέννηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην περισσότερη διάρκεια της επανάληψης και οι προσπάθειες των παιχτων της Αναγέννησης έπιασαν τόπο στο 72' οπου μετά απο σέντρα απο δεξιά του Ζάγκλα και αδράνεια στην άμυνα της Αρόης,ο Κωστόπουλος με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 2-2.Απο το σημείο αυτό και μετά η υπεροχή της Αναγέννησης ήταν καθολική και μέσα σε 2 λεπτά όχι μόνο κατάφερε φέρει τούμπα το μάτς,αλλά έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της,με τον Κυδωνιάτη στο 82' να γράφει το 3-2 με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή και τον Παπαδόπουλο δυο λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 4-2.Πολλά δυνατά έως και επικίνδυνα τα μαρκαρίσματα των παιχτών της Αρόης όπου σε πολλές περιπτώσεις ο διαιτητής της αναμέτρησης κ.Μπόρτζαρης(πολύ καλός) τιμώρησε με κίτρινη κάρτα,συνολικά 8 παίχτες της Αρόης,ενώ στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νότης(Αρόη) για αντικανονικό μαρκάρισμα. 


Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση


Ευχαριστίες...

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Δημήτρη Σαρρή για την ευγενική παραχώρηση φωτογραφιών και ρεπορτάζ απο αγώνες Α και Α1 κατηγορίας ,όπως επίσης και τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας apolloneglykadas.blogspot.com, Κώστα Αγοράκη για το φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ που κατα καιρούς χρησιμοποιήσαμε στο blog μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία. 


Οι συνθέσεις...


Αναγέννηση Ψαθοπύργου:Νούλας,Μητρούλιας,Κυδωνιάτης,Κωστόπουλος,Καραμπούλας,

Ζάγκλας,Τόλιας,Κολύβρας,Τσιμπούκης(49' Παπαδόπουλος),Χατζηβασιλείου,

Σακελλαρόπουλος(46'Μανιάτης).


ΑΠΟ Αρόης:Γεράκος,Νότης,Μπαρδούσης,Μαλεβίτης,Ξυλιάς,Καραΐσκος,Σπίρο,Δεπούντης Α.,

Ρουπακιώτης(84'Αθανασόπουλος),Σουλελές(79'Κουτροκόης),Δεπούντης Σ.(86'Κοντός).


Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Α.Ο Πετεινοί διοργανώνει αυτή την Κυριακή 30 Μαΐου αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας Πέτρου Ανδρονικίδη και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΑΜΕΑ ‘’Μαχητές’’.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Α.Ο. Πετεινοί Πάτρας διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων στην μνήμη του ποδοσφαιριστή τους Πέτρου Ανδρονικίδη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Πετεινών.

Στον αγώνα αυτό θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα από την ίδρυσή της έως και σήμερα.

Ο αγώνας αυτός θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο ΑΜΕΑ ‘’Μαχητές’’

Η διοργάνωση  αυτή θα γίνει θεσμός, στα πλαίσια του τουρνουά ‘’Πέτρος Ανδρονικίδης’’



ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αγώνας Μπαράζ A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ - ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ

Μονομαχία στο Προάστειο...


Το φινάλε των αγώνων κατατάξης βρήκε τις ομάδες του Ψαθοπύργου και της Αρόης να ισοβαθμούν με 4 βαθμούς με αποτέλεσμα η αγωνία για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει Αιγείρα και Φαραϊκό στον δεύτερο γύρο των αγώνων μπαράζ,να παρατείνεται για ακόμα μια εβδομάδα.Συγκεκριμένα η δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για 4η συνεχόμενη φορά φέτος και αυτή η μονομαχία θα δώσει μια την ευκαιρία σε μια απο τις δυο ομάδες να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή στην Κατηγορία.Σέντρα την Τετάρτη στις 19:00 στο γήπεδο του Προαστείου.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Μπόρτζαρης με βοηθούς τους κ.κ Χρυσόπουλο και Παπαδήμα,ενώ τέταρτος θα είναι ο κ.Μακρυπόδης.

Α' Κατηγορία Τελικός Αγώνας Play-Off: ΤΡΙΤΑΪΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (1-0)

Ο Τίτλος στην ΤΡΙΤΑΙΑ...

ρεπορτάζ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ

Το πάθημα της προηγούμενης περιόδου όταν και στην εκπνοή υπέστη "έμφραγμα" φαίνεται πως έγινε μάθημα στον Τριταιϊκό που αυτή τη φορά βρήκε τον τρόπο να "σφραγίσει" το διαβατήριο για την Δ΄ Εθνική αφού επικράτησε στον τελικό της Θύελλας Πατρών με 1-0 χάρις στο γκόλ του Παπαζαφείρη στο 15' της αναμέτρησης.


Τη δυνατή του εκκίνηση που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή των ισορροπιών στο 15΄ και την αντίδρασή του στην ασφυκτική πίεση των "γαλάζιων", "καρπώθηκε" ο Τριταιϊκός. Οι παίκτες του Χρήστου Καραπίτσου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ήλεγξαν το ρυθμό και είδαν τις προσπάθειές τους να αποδίδουν νωρίς καρπούς. Το τέρμα του Παπαζαφείρη πάντως αφύπνισε τους "άνευρους" μέχρι εκείνο το σημείο παίκτες του Θ. Πατρώνη. Οι "γαλάζιοι" κυριάρχησαν στη συνέχεια πλήρως στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν σε τέρμα, "πληρώνοντας" την έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...

- 9' Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Τριταιϊκό. Ο Μπαζάρογλου πιάνει την κεφαλιά από ιδανική θέση, όμως ο Γιάνναρης, αποκρούει.

- 15΄ Σέντρα του Σειτάι, ο Παπαζαφείρης γίνεται κάτοχος της μπάλας στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ "γράφει" το 1-0...

- 16΄ Ατομική ενέργεια του Σειτάι που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή κάνει το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι...

-17΄ Σουτ του Στρέπι από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι...

-25΄ Κάθετη μεταβίβαση του του Σεϊτάι για τον Στρέπι το σουτ του οποπίου περνά δίπλα από το δοκάρι..

-34΄ Σουτ του Μπαζάρογλου, μόλις άουτ...

-35΄ Ο Αργυρόπουλος βρίσκει τον Γκοτσόπουλο που απο θέση τετ α τετ κάνει χλιαρό σουτ, δίνοντας την ευκαιρία στον ΚολαΪτη να απομακρύνει...

-38΄ Ο Αργυρόπουλος μόνος απέναντι στον Κολαϊτη, πλασάρει με τον γκολκίπερ του Τριταιϊκού να διώχνει με υπερένταση...

-40΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου, "οχι" λέει και πάλι ο Κολαϊτης...

-42΄ Σουτ του Γκοτσόπουλου εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Τριταιϊκού.

-58΄ Σέντρα του Βλασόπουλου από τα δεξιά, ο Γκοτσόπουλος από το ύψο του πέναλτι δεν σημαδεύει σωστά...

Διαιτητής: Ανδρέας Λαγός, βοηθοί, Μπαλτάς – Ρηγόπουλος.

ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ (Χρ. Καραπίτσος): Κολαϊτης, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Νταλάπας, Ξυπολιάς, Μηλάτος, Γασπαρινάτος, Σεϊτάι, Παπαζαφείρης, Στρέπι (90' Αποστόλου), Μπαζάρογλου (75' Αθανασόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Θ. Πατρώνης): Γιάνναρης, Μπαλατής (79' Λυκούδης), Αντωνόπουλος (56' Ρατσιάτος), Καραχάλιος, Χριστόπουλος Χρ., Κάργας, Βλασόπουλος (66' λ.τ. Τσαουσάι), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Αργυρόπουλος, Γκοτσόπουλος.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
* Στο πρώτο δεκάλεπτο, έκανε την εμφάνισή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας που πήρε θέση στην κερκίδα των επισήμων και αργότερα παρακολούθησε τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά, ενώ το ίδιο έπραξαν ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς και ο τιμ μάνατζερ Ματσέι Νουτσκόφσκι.

* Ένα "κουβάρι" έγιναν οι παίκτες του Τριταιϊκού μετά το τελευταίο σφύριγμα, πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με την διοίκηση και τους φιλάθλους τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Δ΄ Εθνική.

* Την λήξη ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές.

* Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες της Θύελλας μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς ήταν καλύτεροι στο σημερινό παιχνίδι, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως έμειναν με τις εντυπώσεις...

* Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Τριταιϊκού στα δεξιά της κεντρικής εξέδρας, καθώς κρατούσαν σημαίες, φώναζαν συνθήματα και φορούσαν φανέλες με την εξής επιγραφή: "Τριταιϊκός Α.Σ. στην Δ' Εθνική".

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

3ος Αγώνας Κατάταξης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ 1-2

Η Αρόη κατάφερε να παρει το τρίποντο απέναντι στην Αιγείρα χάρις στα τέρματα των Μπαρδούση και Ρουπακιώτη στο 22' και 75' αντίστοιχα ενω η Αιγείρα η οποία ήταν καλύτερη καθ'ολη την διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερ να μειώσει στο 85' ενω είχε χάσει σημαντικές ευκαρίες τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία του Κοντίνου στο 55' με τον Γεράκο να πραγματοποιεί σωτήρια διπλή απέκρουση,ενώ στο 78' ο ίδιος παίχτης είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.


Παραλειπόμενα...

*Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αγωνιστικός χωρος του γηπέδου των Καμαρών ήταν σε άθλια κατάσταση,ενώ δεν έλλειψαν και οι μικροτραυματισμοί παιχτών και των δυο ομάδων εξαιτίας της ανωμαλότητας του γηπέδου.
*Το παιχνίδι ξεκίνησε με 10' καθυστέρηση και αυτό γιατί οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν στις 17:15!!! καθώς όπως ισχυρίστηκαν οι άνθρωποι του γηπέδου των Καμάρων δεν είχαν ενημερωθεί για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα απο την ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ.


Οι Συνθέσεις...

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ:Τσαπικούνης,Φώλιας,Τσαούσης,Λυμπερόπουλος,Πολύζος,
Κουβαράς,Τσεκούρας,Μπαντούνας,Κοντίνος,Πολύζος,Ροβήλος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ:Γεράκος, Νότης, Μαλεβίτης, Α. Δεπούντης, Ξυλιάς, Α. Μπαρδούσης, Καραϊσκος, Ρουπακιώτης, Σουλελές,Σπίρο, Σπ. Δεπούντης,

Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

A'Κατηγορία - 2ος Αγώνας Play-off : ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΚΡΑΤΑ (3-0)


ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΚΡΑΤΑ 3-0

ρεπορτάζ
Δημήτρης Σαρρής – Νίκος Παπαστεφανάτος

Τριταιϊκός και Θύελλα είναι οι δυο ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην τελευταία «μάχη» των πλέι – οφ της Α Κατηγορίας της ΕΠΣΑ που θα κρίνει την άνοδο στην Δ΄ Εθνική.
Οι «κυανόλευκοι» βρίσκοντας τρεις φορές τον δρόμο για τα δίχτυα, ξεπέρασαν σήμερα το εμπόδιο της Ακράτας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και πλέον ετοιμάζονται να παίξουν σε ενενήντα λεπτά με τον Τριταιϊκό τους κόπους μιας χρονιάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 6.00 στο Στάδιο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, υπάρχει και επαναληπτικός στο ίδιο γήπεδο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής σήμερα για την ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη, ο Βασίλης Μπινιέρης που στο 37΄ έλυσε τον γόρδιο δεσμό ενώ στο 57΄ ήταν αυτός που διέσπασε το αμυντικό τείχος της Ακρατάς για να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Γκοτσόπουλο που έβαλε και αυτός την υπογραφή του στην πρόκριση της Θύελλας.
Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στις καθυστερήσεις ο Θύμιος Αργυρόπουλος που με ιδανικό πλασέ έγραψε το 3-0 και τον επίλογο της αναμέτρησης.


Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση μεταξύ της
Θύελλας Πατρών και της Ακράτας



φωτορεπορτάζ Δημήτρης Σαρρής


Σε…Replay
32’ Φάουλ του Σπυρόπουλου από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Αργυρόπουλο που στόπαρε αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Μούζος να μην αντιμετωπίσει δυσκολίες…
37΄ Ατομική ενέργεια του Μπινιέρη που από θέση μέσα αριστερά κάνει το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (1-0)…
38’ Σουτ του Σπυρόπουλου από καλή θέση η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ακράτας…
57΄ Ο Μπινιέρης ταλαιπωρεί την άμυνα της Ακράτας, «σερβίρει» στον Γκοτσόπουλο που εξ’ επαφής κάνει το 2-0…
72’ Ο Λάππας από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιάνναρη, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει…
74’ Φάουλ του Ανωγιάτη η μπάλα έξω από τα δεξί δοκάρι του Γιάνναρη…
79’ Φάουλ του Σπυρόπουλου η μπάλα στον Μπινιέρη που όμως έστειλε την μπάλα άουτ…
90+ Ο Θύμιος Αργυρόπουλος με ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ έγραψε το τελικό 3-0…
ΘΥΕΛΛΑ (Θ. Πατρώνης): Γιάνναρης, Μπαλατής (86΄ Βλασόπουλος), Αντωνόπουλος (70΄ Ρατσιάτος), Χριστόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Λυκούδης (60΄ Ματζουράκης), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Γκοτσόπουλος, Αργυρόπουλος.
ΑΚΡΑΤΑ (Θ. Καρανικόλας): Μούζος, Τσούρας, Ζαπής (60΄ Ταρανάς), Ζαφειρόπουλος (57΄ Χοτζαλάρι), Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μεντής, Λάππας, Ανωγιάτης, Μητρόπουλος (86’ Κ. Χοτζαλάρι).
Διαιτητής: Ανδρέας Λαγός
Βοηθοί: Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος
Κίτρινες: Γιάνναρης, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος (Θύελλα) / Ζαπής, Τριανταφύλλου, Μητρόπουλος, Ανωγιάτης (Ακράτα)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
  • Τον αγώνα παρακολούθησε από τα επίσημα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ο Αλέξης Κούγιας που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Βασίλη Μπινιέρη και Θύμιο Αργυρόπουλο…
  • Από τα δημοσιογραφικά παρακολούθησε τον αγώνα ο πρόεδρος της Θύελλας, Τάκης Θανόπουλος…
  • Στο Στάδιο έδωσε το παρών και ο Πατρινός παίκτης της Λάρισας και τέως της Θύελλας Πατρών, Νίκος Βλασόπουλος που ήρθε να παρακολουθήσει τον αδερφό του Θόδωρο…
  • Όλος ο Τριταιϊκός (πρόεδρος Θ. Πετρούτσος, προπονητής Χ. Καραπίτσος και παίκτες) είδε το ματς από το ίδιο σημείο που κάθισε και την περασμένη Κυριακή με τον Ίκαρο Λακκόπετρας…
  • Έλαμπαν οι κερκίδες και τα δημοσιογραφικά για μία ακόμα φορά! Ευτυχώς που αυτή την φορά ο κόσμος έφερε μαζί του καθαριστικά!Ανυπόφορη η κατάσταση πια…
  • Μεταξύ άλλων διακρίναμε σήμερα: Τον πρόεδρο του Εθνικού Σαγείκων, Σάκη Κοκκίνη, τον πρόεδρο του Ζαβλανίου, Γιάννης Γασπαρινάτο, τον πρόεδρο του Διαγόρα, Παναγιώτη Γεωργόπουλο, τον προπονητή της ΕΠΣ Αχαϊας, Δημήτρη Σουγλέρη, τους παίκτες Μ. Σπανό, Γ. Γκοτσούλια, Β. Βαλλιάνο, Φ. Αττάρι, Κ. Βετούλα, Β. Μαυρόπουλο, Ν. Γκιζά, Κ. Δαλλιάνη, Δ. Πολυχρόνη (με μπουφάν Δαβουρλή!), Α. Δημητρίου, Γ. Πολίτη, Ν. Ανδριέλλο, Θ. Τσαμτσούρη, Σ. Λαμπρόπουλο, τον προπονητή του Εθνικού Σαγείκων, Νίκο Σαλαμαλίκη, τον προπονητή Άγγελο Κωνσταντινόπουλο και αρκετούς νεαρούς παίκτες της ευρύτερης περιοχής.
  • Τελικά τα μπουκάλια επιτρέπονταν; Γιατί και στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα εκτοξεύτηκαν από τις οπαδούς προς τους διαιτητές... Προφανώς για το ακυρωθέν γκολ του Ανωγιάτη που ορθώς δεν μέτρησε!
  • Ο Μπινιέρης τελικά ήταν ο…τυχερός που έκανε και την αφιέρωση προς τον Καρπάνο. Έβαλε την μπάλα κάτω από τον μπλούζα του, θέλοντας να πειράξει τον συμπαίκτη του, καθώς η γυναίκα του είναι σε ενδιαφέρουσα…
  • Περίπου 800 άτομα βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι γυναικείες παρουσίες!







Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

2ος Αγώνας Κατάταξης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ : 3-0


Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Ψαθοπύργου στον 2ο αγώνα κατάταξης αφού επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Αιγείρας χάρις στα γκόλ των Παπαδόπουλου 70',Κυδωνιάτη 81' και Κωστόπουλου στο 90',ενώ η ομάδα του Ψαθοπύργου στο 79' έχασε πέναλντι.Τώρα περιμένει στραβοπάτημα της Αρόης στη 3η και τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα της Αιγείρας.Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας της ομάδας απο την Πάτρα, Αναγέννηση μένει απευθείας στην Κατηγορία.Στην περίπτωση της ισοβαθμίας των δυο ομάδων πρώτο κριτήριο είναι το μεταξύ τους αποτέλεσμα (1-1) και μετά τα τέρματα στην μεταξύ τους αναμέτρηση.Επομένως θα χρειαστεί νέος αγώνας μπαράζ των δυο ομάδων.Μονο σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας θα λαμβάναμε υπόψιν τα τέρματα και στα τρία μάτς.Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Δημήτρη Σαρρή για την παρέμβαση-διευκρίνιση επι του θέματος.




Οι Συνθέσεις...

Αναγέννηση Ψαθοπύργου:Νούλας,Μητρούλιας,Μανιάς(37' Χατζηβασιλείου),
Μανιάτης(55'Τόλιας),Κολύβρας,Ζάγκλας,Καραμπούλας,Κυδωνιάτης,
Τσιμπούκης(58' Παπαδόπουλος),Κωστόπουλος,Καραμάνος.


Θύελλα Αιγείρας: Κυρίτσης,Φώλιας,Τσαούσης(81' Δημόπουλος),Λυμπερόπουλος,Πολύζος,
Κουβαράς,Τσεκούρας(46'Μίχαλος),Μπαντούνας,Κοντίνος,Πολύζος,Ροβήλος(59'Θερμός).


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2 4-1 4
Αρόη 1 1-1 1
Αιγείρα 1 0-3 0


Επόμενη Αγωνιστική (3η)

Σάββατο 26 Μαΐου ,Ωρα 18:00

Γήπεδο Καμαρών , ΑΠΟ Αρόης - Θύελλα Αιγείρας

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

A'Κατηγορία - 1ος Αγώνας Play-off : ΑΚΡΑΤΑ - ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΟΠΕΤΡΑΣ (3-0)


Ανοιξε η αυλαία σήμερα για τα play-off που οδηγούν στη Δ'Εθνική με τον Ικαρο Λακόπετρας να αντιμετωπίζει την Ακρατα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ,οπου η ομάδα της Ακράτας ήταν αυτή που πήρε το εισητήριο για την επόμενη φάση,καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 σε ένα μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι, όπου τα δυο πέναλντι στην αρχή κάθε μέρους και συγχρόνως η αποβολλή του Ν.Ιωάννου μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ,έκριναν κατα πολύ την έκβαση του αγώνα.Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων του Ικαρου για την διαιτησία του κ.Καραγκούνια,ενώ μετά την υπόδειξη του δεύτερου πέναλντι είχαμε ένταση στα "επίσημα" του γηπέδου ,με ανθρώπους του Ικαρου να τα "ψέλνουν" σε ανθρώπους της ένωσης και της επιτροπής διαιτησίας που βρίσκονταν εκεί.Η ομάδα της Ακράτας θα αντιμετωπίσει στην δεύτερη φάση την προσεχή Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο την ομάδα της Θύελλας ,ενώ ο νικητής της αναμέτρησης θα συναντήσει στον τελικό τον Τριταιϊκό.



Οι συνθέσεις...

Ικαρος Λακόπετρας: Γεωργακόπουλος, Κουτούλας (76'Γ. Νιφόρας), Μπεκίρης, Σπυρόπουλος (51'Κ. Ιωάννου), Ν. Ιωάννου, Χότζα, Νικολόπουλος, Σέρμπος, Π. Νιφόρας, Κωνσταντινόπουλος, Δ. Ιωάννου (62'Κόλλιας)

Ακράτα : Μούζος, Ζαππής, Τσούρας, Ζαφειρόπουλος (74'Φράγγος), Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Τριανταφύλλου, Μεντής, Λάππα (78'Ν. Χοτζαλάρι), Μητρόπουλος (71'λ.τ. Ταρανάς), Ανωγειάτης
Διατητής: Καραγκούνης
Βοηθοί: Μπαλτάς-Παπαδήμας
Κόκκινη: 8'Ν. Ιωάννου (απευθείας)
Κίτρινες: Σπυρόπουλος, Χότζα (Ίκαρος) - Μητρόπουλος, Μεντής (Ακράτα)


Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση(Δημήτρης Σαρρής)



Σάββατο 15 Μαΐου 2010

1ος Αγώνας Κατάταξης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΟΗ 1-1

ρεπορτάζ Δημήτρης Σαρρής


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Αρόη, στον πρώτο της σειράς αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Α1 Κατηγορία, που έληξε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο Προαστείου. Το ματς επιφύλαξε «χιτσκοκικό» φινάλε, καθώς η Αναγέννηση πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 95΄, με αποτέλεσμα να μείνει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή. Η Αρόη, για ακόμα μια φορά φέτος, «κλώτσησε την καρδάρα» στις καθυστερήσεις και δεν κατάφερε να κρατήσει την πολυπόθητη νίκη, που θα της έδινε σημαντικό προβάδισμα. Ο δυνατός άνεμος που φυσούσε στο Προάστειο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι οποίες «είχαν» από ένα ημίχρονο. Η ομάδα του Ψαθοπύργου ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 16΄, όταν ο Γεράκος απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ η Αρόη «απάντησε» στο 19΄ με απευθείας κόρνερ του Σπ. Δεπούντη, που βρήκε το κάθετο δοκάρι. Ο Σπ. Δεπούντης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ δύο λεπτά αργότερα (21΄) με εκπληκτική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στην πλάτη του Κολύβρα), δίνοντας το προβάδισμα (1-0) στην Αρόη. Στην επανάληψη η Αναγέννηση ήταν αυτή που είχε τον ευνοϊκό άνεμο και απείλησε την εστία του Γεράκου ουκ ολίγες φορές. Χαρακτηριστικές ήταν οι χαμένες ευκαιρίες με τους Καραμπούλα 48'(δοκάρι),Κυδωνιάτη 51΄, Κολύβρα 66΄, Παπαδόπουλο 85΄ και Μητρούλια 89΄. Η πίεση και οι προσπάθειες καρποφόρησαν στο 95΄ με προβολή του Κυδωνιάτη (μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολύβρα), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Αρόη τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 86΄ ο νεαρός Πλώτας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Αιγείρα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Γραμματικόπουλος (πολύ καλός), ο οποίος έδειξε συνολικά 12 κίτρινες κάρτες, 10 στην Αρόη και δύο στην Αναγέννηση. Σωστοί και οι βοηθοί του Χριστόπουλος – Αυγέρης, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Χόρτης.

Οι Συνθέσεις...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Νούλας, Μητρούλιας, Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Ζάγκλας, Τόλιας (63΄ Μπάρας), Κολύβρας, Μανιάς, Χατζηβασιλείου (85΄ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (87΄ Τσιμπούκης).
ΑΡΟΗ: Γεράκος, Πλώτας, Νότης (77΄ Κουτροκόης), Μαλεβίτης (93΄ Λαζανάς), Α. Δεπούντης, Ξυλιάς, Σπίρο (62΄ Α. Μπαρσούσης), Καραϊσκος, Ρουπακιώτης, Σουλελές, Σπ. Δεπούντης.

Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση



• Την Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 5.30 μ.μ. στο γήπεδο Δημητρόπουλου, η Αναγέννηση Ψαθοπύργου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Αιγείρας, με διαιτητή τον Θανάση Μπόρτζαρη (Τσιμίκος – Κούτση) και 4ο τον Πασχάκη.
• Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην διαδικασία αυτή των μπαράζ κερδίζει απευθείας την παραμονή της στην Α1 Κατηγορία. Οι άλλες δύο θα συνεχίσουν στα πλέι-άουτ, μαζί με τον Φαραϊκό, ώστε να υποβιβαστεί μια από τις τρεις στην Β’ Κατηγορία.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1 1-1 1
Αρόη 1 1-1 1
Αιγείρα 0 0-0 0

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Αγώνες Κατάταξης Α'1 Κατηγορίας περιόδου 2009-2010

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου στα γραφεία της Ε.Π.Σ Αχαΐας η κλήρωση για τους αγώνες κατάξης για την Α1 Κατηγορία μεταξύ των ομάδων Αναγέννησης Ψαθοπύργου-ΑΠΟ Αρόης και Θύελλας Αιγείρας , παρουσία αντιπροσώπων των ομάδων.

Η Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Α

Η ΕΠΣ Αχαΐας σας γνωρίζει τον ορισμό των αγώνων κατάταξης της Α'1 Κατηγορίας, μετά από την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε, όπως αυτοί ορίσθηκαν να διεξαχθουν μετά από συνάντηση του Δ/Σ της Ένωσης και των παραγόντων των σωματείων, σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ :


1η Αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ : Προαστείου - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 15-5-2010 ΩΡΑ : 17:30

  • ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ - ΑΡΟΗ ΑΠΟ

Διαιτητής: Γραμματικόπουλος

Βοηθοί Διαιτητές:Χριστόπουλος - Αυγέρης

4ος:Χόρτης


2η Αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ : Δημητρόπουλου - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 19-5-2010 ΩΡΑ : 17:30

  • ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ

Διαιτητής: Μπόρτζαρης

Βοηθοί Διαιτητές:Τσιμίκος - Κούτσης

4ος:Πασχάκης



3η Αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ : Καμαρών - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 22-5-2010 ΩΡΑ : 17:30

  • ΑΡΟΗ ΑΠΟ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ




φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

34η Αγωνιστική

Και τα μπαράζ καλά κρατούν...


Τι και αν κέρδισε η Αναγέννηση τον Απόλλωνα αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς μετά την νίκη του Φαραϊκού απέναντι στον Αίαντα η διαφορά παρέμεινε στου 5 πόντους και έτσι θα οδηγηθούμε σε μπαράζ παραμονής και σε συνδυασμό με την τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Αναγέννησης-Αρόης-Αιγείρας οι τρείς ομάδες θα αναμέτρηθούν σε αγώνες μπαράζ ωστε μια απο αυτές να πετύχει την απευθείας παραμονή και οι άλλες δυο να οδηγηθούν εκ νέου σε αγώνες μπαράζ με τον Φαραϊκό.Στα άλλα παιχνίδια ο Ωλενιακός κέρδισε τους Πετεινούς με το "αγγλικό" 3-5 και στέφθηκε πανάξια Πρωταθλητής.Το Πάτραι ηττήθηκε εντός έδρας απο την Θύελλα Σκιαδά με 1-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

  • Γήπεδο Ψαθοπύργου, Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Απόλλων Εγλυκάδας (1-0)
Γκόλ:25' Κολύβρας(απευθείας εκτέλεση φάουλ)

Οι Συνθέσεις...

Αναγέννηση Ψαθοπύργου Νούλας, Μητρούλιας, Κυδωνιάτης (83' Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Τσιμπούκης (40' Καραμάνος), Τόλιας, Κολύβρας, Μπάρας (70' Σακελλαρόπουλος), Ζάγκλας, Μανιάς
Απόλλων Εγλυκάδας Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Φωτάκιας, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος
  • Γήπεδο Προαστείου, Αμπελόκηποι-Λιμνοχώρι (1-4)
Γκόλ:24' Ρηγόπουλος - 28' Μπακούλιας, 75' πεν. Πετρόπουλος, 84', 90' Κυριακόπουλος


ρεπορτάζ Δημήτρης Σαρρής

Νικηφόρα έκλεισε την χρονιά το Λιμνοχώρι, που επικράτησε 4-1 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 4η θέση στην τελική κατάταξη. Οι Αμπελόκηποι άνοιξαν το σκόρ στο 24' με δυνατό σούτ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι ''απάντησαν'' στο 28' με εντυπωσιακό σούτ του Σ. Μπακούλια, που ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη, η ομάδα του Λάκη Στρατίκη εκμεταλλέυτηκε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, σκοράροντας με τον Πετρόπουλο στο 75' (πέναλντυ) και τον Κυριακόπουλο (84', 90'). Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Πετρόπουλο (φάουλ) στο 14' και Γιαννόπουλο στο 20', ενώ ο τερματοφύλακας Θ. Γερασιμόπουλος είχε τρείς σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του, όλες σε προσπάθειες του Τσαλπατούρου (17', 66', 67'). Διαιτήτευσε ο Θανάσης Γραββάνης (Φραγκούλης-Ταξιάρχης)

Αμπελόκηποι Π. Σπαλιάρας, Μπάτραλης, Λιάγκος (65' Κράλης), Παπαγιαννόπουλος (84' Φερτάκης), Κ. Σπαλιάρας, Ρηγόπουλος, Υφαντής, Μπαλασκέρης, Γεωργαντόπουλος, Τσαλπατούρος, Μούκας (51' Χρηστακόπουλος)
Λιμνοχώρι Θ. Γερασιμόπουλος, Π. Γερασιμόπουλος, Γκρέμη, Σ. Μπακούλιας, Γκιώνης, Α. Γερασιμόπουλος, Πιπέρης (89' Ν. Παναγιωτόπουλος), Πετρόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Γιαννόπουλος
  • Γήπεδο ΕΠΣΑ Κάνιστρας, ΑΠΟ Αρόης-Άρης Πατρών (1-1)
  • Γήπεδο Φαραικού, Φαραικός-Αίας Πατρών (2-1)
  • Γήπεδο Προσφυγικών, Ολυμπιακός Πατρών-Θύελλα Αιγείρας (0-1)
  • Γήπεδο Προαστείου, Πανιώνιος/Αχιλλέας-Θύελλα Αιγίου (1-3)
  • Γήπεδο Μιντιλογλίου, Δόξα Χαλανδρίτσας-Αστέρας Μιντιλογλίου (1-1)
  • Γήπεδο Ντα Λούζ, ΑΟ Πάτραι 2008-Θύελλα Σκιαδά (1-2)
  • Γήπεδο Πετεινών, Πετεινοί-Ωλενιακός (3-5)

Τελική Βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Τέρματα

Βαθμ.

Ν-Ι-Η

Ωλενιακός

34

94-40

83

26-5-3

Α.Ο Πατραι 2008

34

81-31

78

25-3-6

Αίαντας Πατρών

34

68-36

72

22-6-6

Λιμνοχώρι

34

68-45

63

18-9-7

Θύελλα Σκιαδά

34

54-41

62

19-5-0

Πετεινοί

34

79-61

58

17-7-0

Απόλλων Εγλυκάδας

34

61-47

58

17-7-10

Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς

34

65-54

56

16-8-10

Θύελλα Αιγίου

34

50-49

46

13-7-14

Ολυμπιακός Πατρών

34

36-35

42

11-9-14

Άρης Πατρών

34

44-50

41

10-11-13

Αμπελόκηποι Α.Ο

34

39-73

39

11-6-17

Αναγέννηση Ψαθοπύργου

34

44-47

36

8-9-16

Αρόη

34

51-63

36

9-9-16

Θύελλα Αιγείρας

34

48-62

36

10-6-18

Φαραϊκός

34

35-52

31

7-10-17

Δόξα Χαλανδρίτσας

34

32-90

9

2-3-29

Αστέρας Μιντιλογλίου

34

33-116

6

0-6-28

Πρωταθλητής: Ωλενιακός

Στην Α'Κατηγορία θα συμμετέχουν επίσης Α.Ο Πατραι 2008 και Αίαντας Πατρών

Υποβιβάζονται στην Β Κατηγορία: Δόξα Χαλανδρίτσας και Αστέρας Μιντιλογλίου

Αγώνες Κατάταξης θα δώσουν οι  Αναγέννηση Ψαθοπύργου,Αρόη και Θύελλα Αιγείρας με την ομάα που θα συγκεντρώσει περίσσοτερους βαθμούς να μένει απέυθείας στην Κατηγορία ,ενώ οι άλλες δυο θα παίξουν αγώνες μπαράζ (play-out) με το Φαραϊκό για να "πέσει " μια απο αυτές στην Β' Κατηγορία

 

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com